Real Sociedad vant 0 – 3 mot Villarreal sist, så enkelt blir det ikke nå

Villarreal – Real Sociedad
Estadio de la Cerámica
La Liga
Lørdag klokken 20.45

Det ser ut til at 0 – 3 seieren til Real Sociedad i forrige møte gjorde stort inntrykk på bookmakerne, kanskje for stort.

Villarreal – Real Sociedad

At Villarreal kan få en utfordring er klart etter at det omvendte møtet tidligere denne sesongen i La Liga endte 3 – 0 på Anoeta. Men, det er ikke gitt at forskjellen er så liten som bookmakerne vil ha det til. Bedre gikk et derimot i La Liga 2016/17 hvor Villarreal først vant 2 – 1 på hjemmebane og fulgte opp med 0 – 1 borteseier i returoppgjøret. Lagene møttes også i Copa del Reys 8-delsfinale samme sesong. Det endte med 3 – 1 seier hjemme til Real Sociedad og 1 – 1 uavgjort på Estadio de la Cerámica.

Villarreal

10 – 4 – 6 holder for 5. plass til Villarreal i La Liga, og det er bare Sevilla med 2 poeng mindre som utgjør en trussel. 5 – 2 – 2 viser at de er bedre på hjemmebane og det er kun Sevilla og Barcelona som har dratt hjem fra Estadio de la Cerámica med tre poeng hittil denne sesongen. Villarreal ser også ut til å ha formen på sin side og har ikke tapt på de fem siste kampene i La Liga.

Det er ignen nye skader for Villarreal, men de mangler fortsatt Roberto Soriano, Nicola Sansone, Rúben Semedo, Bruno Soriano og Andrés Fernández.

Real Sociedad

6 – 5 – 9 er et tungt utgangspunkt mot Villarreal, 3 – 2 – 4 borte tyder også på at det ikke skal bli en enkel kamp. 3 tap, 1 uavgjort og 1 seier på de fem siste kampene er heller ikke noe som veier tungt på vektskåla når man skal finne favoritten i denne kampen.

David Zurutuza og Iñigo Martínez har gått ut med skade i januar. Martínez skal være tilbake 29. januar. Alberto de la Bella mangler også fortsatt.

Villarreal – Real Sociedad live stream

2,15, 3,50 og 3,20 er oddsen bet365 stiller på kampen. Plasserer du et bet med denne oddsen får du også tilgang til Villarreal – Real Sociedad live stream. Med en aktiv spillerkonto på bet365 får du nemlig tilgang til fotball stream fra La Liga, Copa del Rey, Serie A, Bundesliga og flere andre toppserier. Følg denne fremgangsmåten for å se Villarreal – Real Sociedad live stream på lørdag:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler