Angrep mot forsvar på Estadio Mestalla

Valencia har en agressiv spillestil, noe som har gitt dem 21 mål på 8 kamper. Sevilla er defensive med sine 9 mål. Selv om spillestilene er vidt forskjellige skiller det kun 2 poeng mellom dem i La Liga.

Valencia – Sevilla

De fem siste kampene har endt med to seiere til begge lag og en uavgjort. Forrige kamp endte 0 – 0 i en sesong hvor Sevilla avsluttet på 5. plass og kom videre til Champions League. I CL ligger de på en 3. plass, kun ett poeng bak Liverpool og Spartak Moskva. Valencia endte på en 12. plass med formen 13 – 7 – 18. I årets sesong holder begge lag seg blant topp 5. Valencia på 2. plass, 4 poeng bak serieleder Barcelona, men Sevilla står på 5. plass med 16 poeng.

Valencia er så langt ubeseiret i La Liga, men har spilt 3 uavgjort. Men, det kan se ut som om de virkelig har funnet formen etter å ha vunnet de 4 siste kampene. Sevilla har tapt to kamper mot Athletic Bilbao og Atlético Madrid, mens de har 1 uavgjort og 5 seire.

Valencia er de som scorer desidert flest mål, og det er spesielt Simone Zaza som utmerker seg med 7 mål på 8 kamper, nok til å gjøre han til La Ligas nest mest scorende spiller. På bortelaget som er mye mer defensivt er det Ganso som er toppscorer, men med 2 mål befinner han seg på 23. plass.

Vertene mangler en spiller, Rúben Vezo, som har vært ute i 6 kamper og er usikker på når han kommer tilbake. Sevilla mangler Daniel Carriço, Nicolás Pareja og Steven N’Zonzi som har vært ute i 4 , 3 og 1 kamp.

Valencia – Sevilla live stream

Det er to vidt forskjellige lag som møtes på Estadio Mestalla lørdag, kl 18:30 og det gjør Valencia – Sevilla til en kamp som er verdt å se på live stream. For å få tilgang til live stream av de beste kampene må du være registrert oddsspiller på bet365.

Odds på La Liga hos bet365

bet365 er en av de mest kjente bettingsidene på nett og det er det flere gode grunner til. Blant annet gir de live oppdateringer på alle kampene du kan spille på. I tillegg har de et stort utvalg av live odds på de beste fotballkampene som du også kan se på live fotball stream. For å registrere deg trenger du bare å følge denne enkle fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler