Valencia haltet seg til seier i første kamp mot Zaragoza i Copa del Rey

Valencia – Real Zaragoza
Mestalla stadion
Copa del Rey
Torsdag klokken 21.30

Nå er det klart for det andre oppgjøret, og Valencia bør ikke tro jobben er gjort selv om de har med seg en 2-0-ledelse. Vi gir deg live stream til kampen.

Jevnspilt første kamp

Den første kampen ble spilt i slutten av forrige måned på Real Zaragoza sin hjemmebane La Romareda, og selv om Valencia til slutt vant komfortabelt 2-0 var kampen meget jevnspilt.

Valencia spilte uten flere av sine faste spillere, men både Gabriel Paulista og Dani Parejo var å finne i lagoppstillingen. I tillegg kom både Carlos Soler og Goncalo Guedes inn fra benken i løpet av kampen.

Real Zaragoza holdt ut i 81 minutter før det første målet kom ved Rodrigo Moreno Machado før Dani Parejo punkterte kampen på overtid med et straffemål.

Henger med Barcelona i La Liga

Valencia har med noen få unntak slitt stort i La Liga siden sist de vant seriemesterskapet tilbake i sesongen 2003/04. De to siste sesongene har det blitt to tolvteplasser, men de tok seg til semifinale i Copa del Rey i fjor.

Denne sesongen derimot har de fått fart på sakene igjen. Laget er ubeseiret på de første 13 serierundene og befinner seg på andreplass på tabellen, fire poeng bak suverene Barcelona.

Det er fire poeng igjen ned til Atletico madrid og Real Madrid på de to neste plassene, og om Simone Zaza (9 mål) og Rodrigo (8 mål) fortsetter å bøtte inn mål kan det bli en svært artig sesong for den spanske storklubben.

I helgen holdt Valencia nettopp Barcelona til 1-1 på Mestalla, og de to klubbene forble dermed fortsatt ubeseiret i årets La Liga.

Sliter i Segunda Division

Real Zaragoza er vanligvis et normalt skue i La Liga og har på de 85 årene klubben har eksistert spilt 58 av dem i den øverste spanske divisjonen, de fleste av dem i nyere tid.

Siden 1955 hadde klubben vært nede i Segunda Division kun fire sesonger før nedrykket i 2012/13-sesongen, men har siden det slitt voldsomt med å komme seg opp igjen.

Så langt denne sesongen ligger klubben på en fjortendeplass med 19 poeng, ti poeng bak de tre plassene som gir opprykk til det gjeveste selskap med Valencia og co.

Tidligere møter

Siden sesongen 1993/94 har Valencia og Real Zaragoza møtt hverandre ved 39 anledninger i alle turneringer, og ikke overraskende er det Valencia som har best statistikk å vise til.

Med sine nitten seire har de tolv flere enn Zaragoza, tretten har endt med uavgjort. Sist gang de møttes før det første oppgjøret i årets Copa del Rey var i La Liga tilbake i sesongen 2012/13. Den gangen vant Valencia sin hjemmekamp 2-0 mens det endte 2-2 på bortebane.

Skader og suspensjoner

Valencia må klare seg uten Geoffrey Kondogbia som er suspendert for et rødt kort han fikk i Copa del Rey for Sevilla tilbake i 20013. Han har vært innom Monaco og Inter siden det og suspensjoner har derfor ikke inntruffet før han i sommer ble lånt ut til Valencia.

Kampens hjemmelag har også fått flere navn på skadelisten de seneste dagene. Både Ezequiel Garay, Goncalo Guedes, Nemanja Maksimovic og Jeison Murillo må stå over kampen grunnet forskjellige skader.

For Real Zaragoza sin del er to veteraner ute av spill. Den polske defensive midtbanespilleren Cezary Wilk har vært ute siden april med en kneskade mens Mikel Gonzalez lider av muskelplager og må stå over bortemøtet med Valencia.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Det er naturlig meget stor interesse for 16-delsfinaler i Copa del Rey i Norge eller resten av verden og kampen vil derfor ikke bli sendt på norske tv-kanaler. Men det er fortsatt muligheter for å se Valencia sitt møte med Real Zaragoza om du ønsker det. Bet365 vil sende kampen via sin live-streamingstjeneste for alle som har en aktiv konto hos dem.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler