Valencia har hatt skuffende form og svikter de nå tar Real Madrid innpå

Valencia – Real Madrid
Mestalla
La Liga
Lørdag klokken 16.15

Valencia skuffet mot Alavés i Copa del Rey og har heller ikke storspilt i La Liga de siste rundene. Det gir Real Madrid sjansen til å minske Valencias ledelse.

Valencia – Real Madrid

Real Madrid hadde ledelsen i 8 minutter hjemme på Santiago Bernabéu sist lagene spilte. Kampen endte til slutt 2 – 2. Og dette oppgjøret ender gjerne med hjemmeseier eller uavgjort. I løpet av de 10 siste kampene er det kun Real Madrid som har vunnet borte en gang, uavgjort har det blitt fem ganger. Formen for vertene på de fem siste kampene er 1 – 2 – 2.

Valencia

Mot Alavés endte det til slutt 2 – 3 etter ekstraomganger og straffespark, men det sto 2 – 1 etter fulltid. Mot et av lagene nederst på La Liga tabellen skal man kunne forvente mer fra et topp 3 lag. I La Liga begynte det også bra, Valencia gikk 13 kamper på rad uten tap, men så kom det 4 tap på de 7 siste kampene. Det kan bety at formen er sviktende og at Real Madrid kan ha en sjanse på Mestalla. Siste kamp i La Liga som ble spilt mot Las Palmas endte med tap.

Det var heller ikke det eneste negative for Valencia, gule kort til Gabriel Paulista og Rúben Vezo har ført til suspensjon frem til 28. januar og de rekker dermed ikke oppgjøret mot Real Madrid. I tillegg er Murillo og Soler fortsatt ute med skader.

Real Madrid

Copa del Rey bød også for problemer for Real Madrid. De vant 0 – 1 på bortebane mot Leganés, men hjemme endte det med et smertelig 1 – 2 tap. Da ser ting lysere ut i La Liga. Valencia leder riktignok med 5 poeng, men Real Madrid har spilt en kamp mindre. Med like mange tap i løpet av hele sesongen spiller Real Madrid også jevnere, noe som kan bety at Valencia og Real Madrid skal skifte plassering i løpet av sesongen. På bortebane har Real Madrid kun tapt for Girona, uavgjort har det blitt mot Atlético Madrid, Athletic Bilbao og Celta Vigo, noe som viser at Real har god kontroll når de spiller borte og det kan gjøre utslaget mot Valencia på lørdag.

Jesús Vallejo og Dani Ceballos gikk ut med skader i Copa del Rey, og er ikke klare til start, samtidig er Daniel Carvajal suspendert.

Valencia – Real Madrid live stream

For å følge Valencia – Real Madrid live stream trenger du en aktiv spillerkonto på bet365. Så snart du har det kan du se live stream fra La Liga, Copa del Rey, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 sammen med andre toppkamper og idrettsarrangementer. Følg denne fremgangsmåten for å se La Liga live stream:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler