Se Copa del Rey-møtet mellom Valencia og Alavés med live stream

Valencia CF – Deportivo Alavés
Mestalla stadion, Valencia
Copa del Rey, kvartfinale
Onsdag klokken 19.00

Valencia feide over Las Palmas i den forrige runden av Copa del Rey. Onsdag venter Alavés, som tok en sterk hjemmeseier over Sevilla i La Liga i helgen, i kvartfinalen. Få live stream til kampen her.

To ligaseire på rad

Valencia var lenge det eneste laget som holdt tritt med suverene Barcelona, og holdt blant annet serielederne til uavgjort på hjemmebane i slutten av november.

Men etter hele 13 kamper på rad uten tap ble det hele tre tap i desember, og håpet om å gi Barcelona kamp om gullet forsvant fullstendig. Men 19 kamper inn i sesongens La Liga har Valencia et godt grep om tredjeplassen med sine 40 poeng. I Helgen ble det 2-1-seier borte mot Deportivo La Coruña.

Barcelona ledet suverent med sine 51 poeng, etterfulgt av Atletico Madrid med 42. Real Madrid skuffer stort og er hele åtte poeng bak Valencia, dog med én kamp mindre spilt.

Over nedrykkstreken med kruttsterk seier

Alavés har hatt en trøblete sesong så langt, men har de siste serierundene plukket en god del poeng. Spesielt på hjemmebane der klubben nå står med tre seire på sine fire siste på eget gress.

Og senest i helgen ble det tre poeng hjemme på Mendizorroza da storklubben Sevilla ble sendt hjem med null poeng. Garcia scoret kampens eneste mål etter 52 minutter mens hjemmelagets Duarte fikk rødt kort i det 83. minutt.

Det sørget for at Alavés klatret over nedrykksstreken og opp på sikker plass med 18 poeng på bekostning av nevnte Deportivo La Coruña som står med 16 poeng etter 19 kamper. Malaga og Las Palmas innehar de nederste plassene med kun 11 poeng hver.

Knuste Las Palmas

Alavés startet sesongens Copa de Rey ved å vinne dobbeltoppgjøret mot La Liga-kollega Getafe, mens de i den forrige runden slo ut miniputtlaget Formentera over to kamper.

For Valencia sin del ble Real Zaragoza slått 6-1 sammenlagt i den første runden før Las Palmas ble slått 5-1 sammenlagt, med hele 4-0 i den siste og avgjørende kampen på Mestalla.

Skader og suspensjoner

Valencia må klare seg uten midtstopper Jeison Murillo som har vært ute siden november med en skade i lysken. Også høyreving Carlos Soler må stå over oppgjøret.

For Alavés sin del er venstreback Héctor Hernández og Carlos Vigaray begge utilgjengelige grunnet skader, førstnevnte har vært ute helt siden august i fjor.

Mestalla stadion

Valencias hjemmebane, Mestalla stadion.

Tidligere møter

De to klubbene har møtt hverandre totalt 15 ganger de siste 25 årene, og ikke overraskende er det Valencia som har statistikken på sin side med sine ni seire mot Alavés’ tre.

Det første La Liga-møtet dem i mellom denne sesongen endte med en 2-1-seier til Valencia på bortebane, mens Alavés vant det tilsvarende oppgjøret 2-1 forrige sesong.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasat 4 er det andre alternativer for å se dette returoppgjøret fra FA-cupens tredje runde, blant annet bet365.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler