La Liga: Real Madrid mot valencia

Sent søndag kveld skal regjerende la Liga-mester Real Madrid ta i mot Valencia til ligakamp på Santiago Bernabeu i Madrid. Les mer og finn live stream til kampen her.

Første La Liga-tittel på fem år

Real Madrid tok endelig hjem tittelen igjen etter fem års fravær der Barcelona og byrival Atletico Madrid har stukket av med titlene.

Fire av dem har gått til Barcelona men Real Madrid er enda godt forann når det kommer til antall titler totalt med sine 33. Barcelona har 24, mens Atletico Madrid har 10.

Skuffende sesong for Valencia

Valencia havnet til slutt helt nede på en tolvteplass den forrige sesongen, etter å ha skiftet trener hele fire ganger.

Det er nå hele 13 år siden klubben vant sitt siste seriemesterskap, og det ser ikke ut til at de er i nærheten av å kjempe om tittelen med det første.

Begge lag startet med seier

Begge lagene i søndagens oppgjør fikk en god start på årets sesong med seier forrige helg, Valencia slo Las Palmas 1-0 hjemme etter scoring av Simone Zaza.

Real Madrid på sin side knuste Derpotivo La Coroña på bortebane med 0-3. Målene ble scoret av gareth Bale, Casemiro og Toni Kroos.

Tidligere oppgjør

Lagene har mødt hverandre 48 ganger i La Liga siden 1993 og det er Real Madrid som har vært desidert best historisk.

26 av gangene har hovedstadslaget stukket av med seieren, 14 av dem på hjemmebane. Valencia på sin side har vunnet 11 mens 11 har endt uavgjort.

Kampen spilles på Santiago Bernabeu i Madrid

Kampen spilles på Santiago Bernabeu i Madrid.

Skader og suspensjoner

Real Madrid har Jesus Vallejo ute ett par uker med en muskelskade mens Sergio Ramos må stå over på grunn av suspensjon.

De må også klare seg uten lagets store stjerne, Cristiano Ronaldo som fortsatt er utestengt etter å ha dyttet dommeren i den andre supercup-kampen mot Barcelona.

Valencia har tre spillere på skadelisten inkludert nyervervelsen Nani. Han må stå over grunnet en kneskade, samme som Gabriel Paulista, mens Martin Montoya står over grunnet en strekk.

Odds for kampen:

Oddsen for kampen hos bet365 er som følger:

Real Madrid: 1.16

Uavgjort: 8.00

Valencia: 15.00

Hvordan ser du kampen?

Viasat Norge eier rettighetene til La Liga i Norge og kampen vil bli vist på Viasat Fotball og på deres nett-streamingstjeneste Viaplay.

Bet365 viser også La Liga via sin streamingtjeneste, også i Norge. Det er kostnadsfritt så lenge du har en aktiv konto hos dem.

Har du ikke en aktiv konto er det eneste du trenger å gjøre å følge disse enkle skrittene:

Så kan du se denne kampen i tillegg til andre La Liga-kamper. Du kan også se Bundesliga, Ligue 1, Eredvisie og Serie A pluss flere tusen andre fotballkamper og sportsbegivenheter gjennom sesongen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler