Real Madrid mot Bayern München – Klarer Bayern å slå tilbake etter forrige ukes sure tap?

Real Madrid – Bayern München
Santiago Bernabeu, Madrid
Champions Leagues semifinaler, 2. kamp
Tirsdag klokken 20.45

Men det var Bayern München som åpnet showet på Allianz Arena forrige uke da Joshua Kimmish lurer Real-keeper navas trill rundt. Navas tror Kimmish går for innlegg fra spiss vinkel, men vingbacken skyter ballen i korthjørnet etter 28 minutter.

Real Madrid slo dog tilbake like før pause da Marcelo klinker til med svak frist og klemmer ballen lavt i lengste hjørne bak en sjanseløs Ulreich i Bayern-målet. 12 minutter etter pause er det Real Madrid som putter ballen igjen. Denne gangen er det Asensio som er alene med keeper etter at Rafinha mistet ballen i farlig posisjon, Asensio legger ballen høyt over Ulreich sin rekkevidde.

Dermed må Bayern München vinne med minst to scorede mål på Santiago Bernabeu tirsdag kveld. Ikke en umulig oppgave, men definitivt en meget vanskelig en.

I helgen ble det en meget enkel og komfortabel 4-1-seier hjemme mot Eintracht Frankfurt, laget som er ledet av neste sesongs Bayern-trener, Niko Kovac. De to lagene skal også møtes i den tyske cupfinalen senere i mai.

Real Madrid vant 2-1 over Leganés hjemme på Santiago Bernabeu i helgen, og de regjerende mesterne har dermed fortsatt sjans til å stjele andreplassen i La Liga fra erkerivalene Atlético Madrid.

Lagnyheter

Zinedine Zidane og Real Madrid har høyreback Daniel Carvajal ute med en hamstringskade til midten av mai, mens Isco er ute med en skulderskade. Sistnevnte er ventet tilbake allerede til helgen igjen.

For Bayern München sin del er Manuel Neuer, endelig, ventet tilbake i full trening igjen i løpet av få dager, men denne kampen er selvsagt i tidligste laget for den tyske landslagskeeperen. Ellers er Kingsley Coman, Arturo Vidal, Jerome Boateng og Arjen Robben alle utilgjengelige.

??? Down, but not out! Will @fcbayern turn it round at the Bernabeu? ?‍♂️

Et opslag delt af #UCL (@championsleague) den

Forventede lagoppstillinger

Real Madrid (4-4-2): Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Vázquez, Modric, Kroos, Asensio; Benzema, Ronaldo

Bayern München (4-3-3): Ulreich; Kimmich, Süle, Hummels, Rafinha; Martinez, Müller, Thiago; Rodriguez, Lewandowski, Ribéry

Hvordan ser du kampen med live stream?

Kampen vil i Norge bli vist på TV-kanalen Viasat 4. Har du ikke tilgang til den vil det være mulig å streame den på Viasat sin egen live streamingstjeneste Viaplay. Det vil ikke være andre muligheter for å live streame kampen lovlig på nett, dessverre.

Spilltips til kampen mellom Real Madrid og Bayern München

Til tross for at Bayern München var favoritter i det første oppgjøret forrige uke så gikk vi i Fotballkanalen for Real Madrid-seier. Fordi Real Madrid er i en ekstremt god form for tiden, og det virker som at laget er enda mer lysten på Champions League-tittelen for tredje sesong på rad etter at det ble klart at Barcelona tar årets La Liga-tittel. Derfor går vi for Real Madrid-seier også denne gang, selv om oddsen på 2.15 selvsagt ikke er like spillbar som forrige ukes 3.85.

Vi går for Hjemmeseier til oddsen 2.05 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler