Formlagene Real Betis og Valencia møtes i La Liga søndag

Real Betis – Valencia
Estadio Benito Villamarin
Søndag klokken 20.45

Valencia har fått en god start på sesongen og står uten tap så langt. Søndag møter de et Real Betis i stigende form. Les mer og finn live stream her.

Sesongens skalp?

Real Betis åpnet sesongen med å tape to av sine første fire seriekamper. Men i den femte serierunden sto de for det som også når sesongen er ferdig kan stå igjen som årets skalp når de vant borte mot Real Madrid.

Kampens eneste scoring ble scoret av Antonio Sanabria på overtid. De to siste rundene har Betis vunnet 4-0 hjemme over Levante og spilt hele 4-4 borte mot Real Sociedad. Det plasserer dem på en sjetteplass så langt med fire seire, én uavgjort og to tap.

Ubeseieret Valencia-lag

Valencia havnet på en skuffende tolvteplass forrige sesong, men har startet denne sesongen godt og har enda ikke tapt en seriekamp. Status så langt er fire seire og tre uavgjorte på de første syv seriekampene.

Tre av seierene har kommet i de siste tre rundene, Malaga ble slått 5-0 hjemme før Real Sociedad måtte se sege slått 2-3 og Athletic Bilbao 3-2.

Tidligere møter

38 ganger tidligere har de to lagene møttes siden sesongen 1993/94. Valencia har vunnet 20 av dem mens Real Betis har vunnet ti, åtte har endt med uavgjort.

Ni hjemmeseire, fire uavgjorte og seks borteseire er tallene når Real Betis er hjemmelag mot Valencia.

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget Real Betis har flere spillere på skadelisten sin, blant annet Victor Camarasa som er tilbake i slutten av måneden etter å ha vært ute ca en måned med en muskelskade.

Javi García er også ute til slutten av måneden med samme type skade, mens Ryad Boudebouz og Alin Tosca er usikre og ser det ann fra dag til dag.

For Valencia sin del er kun en spiller langtidsskadet, Javier Jiménez er ute med en kneskade til mai neste år. I tillegg er Simone Zaza, Fabian Orellana, Ruben Vezo og Robert Ibañez alle usikker til oppgjøret.

Hvordan live streamer du kampen i Norge?

Om du ønsker å se kampen mellom Real Betis og Valencia i Norge så har du flere valg. Kampen vil bli vist både på tv, nett og via live stream.

Ønsker du å se den på tv vil den bli vist på Viasport 1. Ønsker du å se den på nett vil viasat vise den på sin streamingstjeneste Viaplay.

Og ønsker du å live streame kampen vil bet365 sende kampen kostnadsfritt til alle som har en aktiv konto hos dem på sin live-streamingstjeneste. En aktiv konto betyr at det enten må være penger disponibelt eller blitt foretatt et veddemål det siste døgnet.

Har du ikke en konto hos bet 365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen, pluss de fleste andre fra La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1, pluss tusenvis av andre fra hele verden gjennom sesongen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler