Se returoppgjøret mellom Leicester og Fleetwood i FA-cupen med live stream

Leicester City FC – Fleetwood Town FC
King Power Stadium, Leicester
FA-cupen, tredje runde, omkamp
Tirsdag klokken 20.45

Leicester klarte bare 0-0 i den første kampen av FA-cupens tredje runde mot Fleetwood Town fra League 1. Tirsdag møtes de igjen på King Power Stadium, og vi gir deg live stream til kampen.

Sterk uavgjort i helgen

Leicester City spilte i helgen bortekamp mot Chelsea i Premier League, og Claude Puels mannskap fortsatte sin gode Premier League-form mot de regjerende mesterne.

Begge lagene startet med mer eller mindre toppet mannskap, og til tross for at hjemmelaget vant sjansestatistikken hele 7-1 var kampen meget jevnspilt.

Prestasjonen er ekstra imponerende med tanke på at Ben Chilwell fikk sitt andre gule kort etter 68 minutter da han er alt for sen inn i en takling på Victor Moses og setter knottene i leggen på nigerianeren istedenfor å ta ballen.

Det plasserer Leicester på en åttendeplass på Premier League-tabellen med sine 31 poeng etter 23 spilte serierunder, åtte poeng bak Arsenal på sjetteplass, og 11 mer enn Stoke på den øverste nedrykksplassen.

Midt på tabellen

Av totalt 24 klubber i engelske League 1 er Fleetwood Town på en foreløpig ellevteplass med sine 36 poeng på 27 kamper. Syv poeng skiller opp til Charlton på kvalifiseringsplassen for opprykk.

I helgen ble det en 2-1-seier borte mot Southend, den tredje borteseieren på rad for klubben i League 1, men så har dem også tapt sine tre siste hjemmekamper.

Første runde i FA-cupen

Leicester kom som resten av Premier League-lagene inn i FA-cupen først i den tredje runden, mens Fleetwood har spilt to runder av turneringen allerede.

Før uavgjortresultatet hjemme mot Leicester har Fleetwood Town vunnet 2-1 borte mot Chorley, før det ble 1-1 hjemme mot Hereford i den andre runden, og dermed omkamp også da. Omkampen vant de dog komfortabelt 2-0 på bortebane.

King Power Stadium

Kampen spilles på Leicesters hjemmebane, King Power Stadium.

Kjent ansikt for nordmenn på trenerbenken

Om du er nordmann og følger med på fotball så er det ganske sikkert at du kjenner igjen navnet til Fleetwood Towns manager, som er ingen andre enn tidligere Lillestrøm, Molde og Viking-trener Uwe Rösler.

Han har siden han forlot fotball trent en rekke forskjellige engelske lag fra Championship og nedover i ligasystemet, som Brentford, Wigan og Leeds før han før forrige sesong tok over Fleetwood Town.

Skader og suspensjoner

Leicester-manager Claude Puel kan glede seg over en mer eller mindre skadefri tropp, der kun Danny Simpson er utilgjengelig grunnet en hamstringskade. Han har vært på sidelinjen siden like før jul og er ventet tilbake i slutten av denne måneden.

Det er ingen skadet å melde om fra Fleetwood Towns side, men vi vil oppdatere her om det skulle komme rapporter om nye skader. Det er heller ingen spillere hos kampens bortelag som må stå over grunnet karantene.

Tidligere møter

De to klubbenes to eneste møter mot hverandre i historien har faktisk begge kommet denne sesongen. Før de møttes til det første oppgjøret av denne runden i FA-cupen møttes de også i Football League Trophy i august.

Football League Trophy er en turnering for lag i de lavere divisjonene i England, men lag fra Championship og Premier League kan også stille med sine junior-lag. Fleetwood Town vant den kampen 3-0.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasat 4 er det andre alternativer for å se dette returoppgjøret fra FA-cupens tredje runde, blant annet bet365.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler