Ingenting annet enn seier godt nok for Real Madrid lørdag

Deportivo Alavés – Real Madrid
Mendizorrotza Stadium
Lørdag klokken 16.15

Real Madrid gikk i midtukekampen på nok en smell på hjemmebane og alt annet enn seier mot alaves lørdag er uakseptabelt. Les mer om kampen og finn live stream her.

En umlende krise i Madrid

Real Madrid var på jakt etter ny verdensrekord mot Real Betis fra Sevilla onsdag kveld da de med scoring kunne komme opp på utrolige 74 kamper på rad med nettkjenning.

Men selv med Cristiano Ronaldo tilbake på banen etter karantene klarte aldri hovedstadslaget å få ballen forbi Adán i Real Betis sitt mål.

Selv noen gedigne sjanser til portugiseren var ikke nok, og til slutt var det Betis som puttet ballen i nettet hele 3 og et halvt minutt på overtid.

Det betyr at Real Madrid nå har spilt tre hjemmekamper i La Liga uten å vinne, så langt har det blitt 2-2 mot Valencia, 1-1 mot Levante og 0-1 mot Real betis.

Syv poeng opp til Barcelona etter fem runder er 13 mål dårligere målforskjell betyr krisestemning i Kongens by, og ikke annet enn en seier borte mot Alavés lørdag kan legge en liten demper på misnøyen.

Null ganger fire

Og det bør være overkommelig mot et lag som så langt står med null seire, null uavgjorte, null scorede mål og null poeng.

I midtuken ble det 1-0 tap borte mot Deportivo La Coruña, og det eneste positive laget kan ta med seg er at de i de andre tapene heller ikke har sluppet inn grusomt mye mål.

Alaves spiller sin andre sesong i La Liga etter at de rykket opp igjen for første gang siden 2005/06-sesongen. I fjor ble det en oppløftende niendeplass og tap i Copa del Ray mot Barcelona.

Klubbens beste periode er når de klarte sjetteplass i 2001/02-sesongen og kom seg helt til finalen i UEFA-cupen det påfølgende året. Der ble det tap 4-5 mot Liverpool etter golden goal.

17 år siden sist Alavés vant

De to klubbene har siden starten av 90-tallet møttes 14 ganger i La Liga, og Alavés sin ene seier kom på bortebane i år 2000.

Ellers har Real Madrid vunnet 11 av kampene. To av dem senest forrige sesong da Real madrid vant 1-4 på bortebane og 3-0 hjemme.

Mendizorrotza stadion

Mendizorrotza stadion tar ca 19.000 tilskuere

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget må klare seg uten Héctor Herndández som er ute med en kneskade til slutten av oktober og Victor Laguardia som også har en kneskade som holder han på sidelinjen til slitten av året.

Bojan Krkic og Einar Galilea er også usikker til kampen grunnet en muskelskade og en kneskade som har holdt de på sidelinjen i det siste.

For Real Madrid sin del er Mateo Kovacic og Karim Benzema begge ute i flere uker med henholdsvis en lyske- og hamstringsskade.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ønsker å se stormøtet mellom Atletico Madrid og Sevilla på nye Wanda Metropolitano med live stream i Norge så sender bet365 kampen via sin live streamingtjeneste kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så kan du se denne kampen, de fleste andre fra La Liga og tusenvis av andre kamper fra blant annet Serie A, Bundesliga, Ligue 1 og Eredivisie.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler