Real Madrid jakter seier nummer tre på rad borte mot Getafe

Getafe – Real Madrid
Coliseum Alfonso Pérez
Lørdag klokken 16.15

Etter en trøblete start på sesongen skal Real Madrid prøve å vinne sin tredje på rad når de lrødag møter Getafe på bortebane. Les mer og få live stream til kampen her.

Vant sin første hjemmekamp

Real Madrid gikk hele tre kamper på hjemmebane uten seier i starten av sesongen før de endelig vant 2-0 hjemme over Espanyol i sin forrige ligakamp.

Så langt ligger de regjerende mesterene på femteplass på tabellen, hele syv poeng bak serieleder Barcelona. På syv serierunder har det blitt fire seire, to uavgjorte og étt tap.

Grunnet karantenen han fikk for å dytte til dommeren i supercup-finalen mot barcelona i august måtte Cristiano Ronaldo stå over de første fire seriekampene for Real Madrid. Men tapet, 0-1 hjemme mot Real Betis kom faktisk i Ronaldos første seriekamp for sesongen.

Nå har de vunnet to kamper på rad, 1-2 borte mot Alavés og 2-0 hjemme mot Espanyol, og bør vinne sin tredje strake seier for å kunne henge med Barcelona videre i sesongen.

Sterk hjemmeseier

Getafe kommer fra et 2-1 tap borte mot Deportivo La Coruña i den forrige serierunden, men vant hele 4-0 hjemme mot Villereal i runden før det.

Ellers har laget vunnet én, spilt to uavgjorte og tapt to i de fem foregående rundene, noe som plasserer dem på en foreløpig tolvteplass med åtte poeng.

Coliseum Alfonso Pérez

Coliseum Alfonso Pérez, Getafes hjemmebane.

Tidligere møter

Siden sesongen 1993/94 har de to lagene møttes i La Liga 24 ganger. På de 24 kampene har Real Madrid stukket av med seieren hele 17 ganger, to har endt med uavgjort og fem har endt med Getafe-seier.

Fire av Getafes seiere over Real Madrid har kommet på hjemmebane, så skal de slå kjempen fra hovestaden denne sesongen er lørdag utvilsomt den meste muligheten.

Forrige sesong stakk Real Madrid av med seieren i begge oppgjørende med hele 9-2 i målforskjell. De vant først hjemmekampen i desember 4-1 før de knuste Getafe borte i april med 1-5.

Skader og suspensjoner

Gaku Shibasaki er ute til desember med en brukket og Dani Pacheco til sent november med en skulderskade. Ellers er Nicolas Gorosito og Jefferson Montero også ute for hjemmelaget men er ventet tilbake i løpet av måneden.

For Real Madrid sin del er skadelisten en god del lengre. Daniel Carvajal, Gareth bale og Mateo Kovacic er alle ute til neste måned, mens Karim Benzema, marcelo, Theo Hernandez, Toni Kroos og Keylor Navas alle er meget tvilsomme.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ønsker å kampen mellom Getafe og Real Madrid med live stream i Norge så sender bet365 kampen via sin live streamingtjeneste kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så kan du se denne kampen, de fleste andre fra La Liga og tusenvis av andre kamper fra blant annet Serie A, Bundesliga, Ligue 1 og Eredivisie. Pluss tusenvis av andre idrettsbegivenheter gjennom året, helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler