Spilltips: André Silva i knallform mot et skadepreget Barcelona-forsvar lørdag

La Liga ligger an til å bli mer spennende enn på mange sesonger, og det er etter åtte serierunder utrolig jevnt i toppen av tabellen. Fra Sevilla på topp og ned til Alavés på sjetteplass skiller det bare to poeng.

FC Barcelona – Sevilla FC
Camp Nou, Barcelona
La Liga, runde 9
Lørdag klokken 20:45

Se kampen hos Unibet

Hele fire kamper har Barcelona gått på rad uten å vinne nå, og der det i starten av sesongen så ut til at katalanerne bare skulle fyke fra de andre, er det nå helt åpent i kampen om La Liga-tittelen 2018/19.

Før landslagspausen ble det et helt greit 1-1-resultat borte mot Valencia, men det har også blitt uavgjort hjemme mot både Athletic Bilbao og Girona de siste ukene, i tillegg til 1-2-tapet borte mot Leganés.

Odds Bookmaker Bonus Link
3,20
Unibet
1000 kr

Milan-flopp i fokus

Sevilla har tatt La Liga med storm denne sesongen, og i fokus for klubben som kun havnet på syvendeplass forrige sesong er portugiseren André Silva.

Spissen som kun scoret to mål på 24 kamper i sin første sesong for Milan etter overgangen fra Porto forrige sommer, er allerede oppe i syv ligamål for Sevilla, i tillegg til å imponere for Portugal i UEFA Nations League.

22-åringen er på lån i Sevilla fra Milan denne sesongen, men spanjolene har vært smart, og i låneavtalen er det en opsjon på kjøp for «kun» 35 millioner Euro. Sevilla kan med andre ord nok en gang ha skutt gullfuglen, med Freddie Kanouté, Álvaro Negredo og Kevin Gameiro friskt i minne.

Med sine syv seriemål har han skutt Sevilla helt til toppen av La Liga-tabellen etter åtte serierunder, godt hjulpet av Wissam Ben Yedder, Jesús Navas og Pablo Sarabia.

Stopperkrise for Barcelona

Den ene av barcelonas to faste midtstoppere, Samuel Umtiti, er ute med en kneskade, og i tillegg er Thomas Vermaelen satt på sidelinjen til langt ut i november med en hamstringsskade. Det betyr at Gerard Piqué og Clement Lenglet er de to eneste rene midtstopperne igjen i troppen, og nå venter det syv kamper på 23 dager for Ernesto Valverdes menn. Lenglet kom fra nettopp Sevilla i sommer, og har startet seks kamper så langt denne sesongen, i den ene fikk han direkte rødt kort.

Det har vært usikkerhet rundt Luis Suarez, men han ble hvilt i landslagspausen og skal være klar til å starte mot Sevilla lørdag.

Ibrahim Amadou og Maxime Gonalons er de to eneste fraværene hos gjestene. Sergio Escudero og Gabriel Mercado er tilbake i trening etter flere ukers skadefravær, men det er ventet at Machin beholder både Daniel Carrico og Guilherme Arena i startoppstillingen.

Forventede lagoppstillinger

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Messi, Suarez, Coutinho

Sevilla: Vaclik; Carrico, Kjaer, Sergi Gomez; Jesus Navas, Banega, Vazquez, Arana; Sarabia, Andre Silva, Ben Yedder

TV og live stream

Unibet vil sende kampen mellom Barcelona og Sevilla via sin live-streamingstjeneste i Norge til alle som har en aktiv konto hos dem, helt uten ekstra kostnad.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

  • Gå til Unibet.com
  • Opprett konto
  • Sett inn minstebeløp

Når det er gjort har du tilgang til denne kampen pluss tusenvis av andre fra La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie og mye mer gjennom hele året, helt kostnadsfritt.

Oddstips

Det er de to mestscorende lagene i La Liga som møtes på Camp Nou lørdag kveld, og det er Messi og et vaklende Barcelona-forsvar mot brennhete André Silva.

Sevilla har ikke vunnet på Camp Nou på 15 forsøk i La Liga, med hele 40 mål imot på de 15 kampene, det er utrolige 2,7 mål imot i snitt. Det sitter derfor langt inne å si at Sevilla skal få med seg noe fra dette oppgjøret, men er det et tidspunkt til skal gjøre det så er det nå.

Vi tror det blir en fantastisk fotballkamp, med stor fare for at ballen havner i nettet i begge ender opp til flere ganger.

Og en av dem som netter er André Silva, til fine 3.20 i odds hos Unibet!

Her spiller du!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler