Det skal være tre enkle poeng for Barcelona mot Alavés

Barcelona – Alavés
Camp Nou
La Liga
Søndag klokken 20.45

20 strake kamper på rad uten tap er det Barcelona har å vise til i La Liga. Alavés er langt unna, men i løpet av de siste kampene ser det ut til at formen har blitt bedre, men god nok?

Barcelona – Alavés

På Mendizorroza tidligere denne sesongen reise Barcelona hjem med tre poeng etter å ha vunnet 0 – 2. 2016/17 sesongen ble det spilt tre kamper mellom lagene, først i La Liga og deretter i Copa del Rey. Det var i det førte møtet at Alavés tok sin overraskende 1 – 2 seier over Barcelona. Og at det var et unntak ble gjort klart etter returen i La Liga hvor Barcelona vant 0 – 6, og i Copa del Rey hvor Barca vant 3 – 1 på hjemmebane.

Barcelona

De seks siste kampene i La Liga er alle vunnet for Barcelona. Denne sesongen har de bare et tap og det var mot Espanyol i forrige runde av Copa del Rey. På hjemmebane er de suverene i La Liga og på 9 kamper er det bare Celta Vigo som har klart å ta et poeng fra Barca. Slik kommer det nok også til å være en stund. Selv om det har blitt en del skader i det siste.

Ousmane Dembélé og Andrés Iniesta var de første som gikk ut i januar. Kort tid etter fulgte Thomas Vermaelen etter. Det er ventet at Dembélé og Vermaelen er tilbake i februar, men det er for sent for kampen mot Alavés. I tillegg kommer Paco Alcácer som ble skadet i desember og Nélson Semedo som er suspendert.

Alavés

6 tap på rad er den nest lengste tapsrekken i La Liga 2017/18, og Alavés er kun slått av Las Palmas med 8. Men, disse tapene kom i de seks første kampene denne sesongen. På de 7 siste har de vunnet 4 kamper, og delt poeng i en. Så noe peker i riktig retning, men kun to borteseiere av 9 kamper er ikke det beste utgangspunktet mot Barcelona.

Tomás Pina og Rodrigo Ely er suspendert frem til 29. januar og rekker ikke kampen mot Barcelona. Samtidig er Burgui, Carlos Vigaray og Héctor Hernández ute med skader.

Barcelona – Alavés live stream

Du kan se Barcelona – Alavés live stream på nett. Det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto på bet365. Så snart du har det kan du følge de beste kampene fra La Liga, Copa del Rey, Serie A, Bundeliga og Ligue 1. Følg denne fremgangsmåten og du kan se oppgjøret Barcelona – Alavés på live stream:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler