Første La Liga tap for Atletico?

Atletico Madrid – Villarreal

Wanda Metropolitano

Lørdag klokken 18.30

Atletico Madrid er sammen med serieleder Barcelona og 2. plass, Valencia, de eneste lagene som ikke har tapt en kamp hittil i Primera Division 2017/18. Med 19 poeng har Atletico også en mulighet til å klatre på tabellen, med byrival Real Madrid og Valencia 1 og 2 poeng over seg.

Atletico Madrid – Villarreal

Men, med Villarreal som har formen 3 – 1 – 1 fra de siste møtene med Atletico Madrid kan det by på problemer. Forrige sesong i Primera division ble avsluttet med Villarreal på 5. og Atletico Madrid på 3. plass. Det betyr at Villarreal spiller i Europaligaen, mens Atletico kom seg med i Champions League. Villarreal leder Gruppe A med formen 1 – 2 – 0. Seieren kom på hjemmebane mot Astana, mens det ble uavgjort mot Maccabi Tel Aviv og Slavia Praha. Atletico Madrid kom seg til Champions League, men ligger nå an til å dukke opp i Europaligaen. Med to uavgjort og et tap har de tredjeplass som gir overgang til Europa League sluttspillet. Motstanden Atletico har møtt i Gruppe C er tøff. Det har gitt uavgjort mot Roma og Qarabag og tap hjemme for Chelsea.

I Primera Division 2017/18 står Atletico med 5 – 4 – 0 mot Villarreals 5 – 1 – 3. Villarreal har hatt god form i de siste par kampene, med 4 – 0 hjemmeseier over Las Palmas og 1 – 2 seier borte over Girona viser de form. Men, legger vi til at Atletico vant 5 – 1 borte over Las Palmas og spilte 2 – 2 borte mot Girona jevner ting seg ut igjen.

Skader og suspensjon

Atletico Madrid kan velge blant alle sine spillere, siden ingen er ute med skader eller suspensjon. For Villarreals del er det 5 skader som alle har vært ute siden senest 7. oktober. Rúben Semedo gikk sist ut med muskelskade, og Andres Fernandez, Sergio asenjo, Bruno Soriano og Adrian Marin er fortsatt ute. Nicola Sansone har vært suspendert, men kan spille i kampen mot Atletico Madrid.

Live stream Atletico – Villarreal

bet365 gir deg live stream av den viktige La Liga kampen mellom Atletico Madrid og Villarreal. For å se denne kampen og andre kamper i blant annet Serie A, Bundesliga og mange andre trenger du en aktiv spillerkonto på bettingsiden. Det ordner du enkelt ved å følge disse punktene:

Hans Nielsen

248 Artikler