Storkamp på nye Wanda Metropolitano

Atletico Madrid – Sevilla
Wanda Metropolitano
Lørdag klokken 13.00

Lørdag formiddag er det klart for storkamp i spanske La Liga når Atletico Madrid tar i mot Sevilla på nye Wanda Metropolitano. Les mer og finn live stream til kampen her.

Sevilla startet sesongen meget godt

Med tre seire og én uavgjort på de første fire kampene ligger Sevilla på en andreplass i La Liga så langt. Laget har kun sluppet inn étt mål på de fire kampene.

Sesongen startet noe skuffende med et 1-1 uavgjortresultat hjemme mot Espanyol. Men så ble det en 0-1 seier borte mot Getafe og laget har vunnet de to påfølgende kampene også uten å slippe inn mål.

Eibar ble slått 3-0 på hjemmebane før det i forrige runde ble en 0-1 seier borte mot nyopprykkede Girona.

Antoine Griezmann

Vant første kamp på ny arena

Atletico Madrid startet også årets sesong noe skuffende da de kun klarte 2-2 borte mot Girona. Men allerede i den andre serierunden fikk laget en meget overbevisende seier da Las Palmas ble slått hele 1-5 på bortebane.

Også tredje runde ble spilt på bortebane grunnet ferdigstillelse av lagets nye arena. Den runden var det Valencia som var motstander og kampen endte med et kjedelig 0-0 resultat.

Forrige runde var det endelig klart for første kamp på klubbens nye hjemmearena, Wanda Metropolitano. Málaga var motstander og det var Antoine Griezmann fikk æren av å putte det aller første målet på arenaen. Kampen endte 1-0.

Tidligere møter

De to lagene har møtt hverandre totalt 40 ganger i ligaen siden 1993/94-sesongen og det er nesten helt umulig å skille statistikken lagene i mellom.

Både Atletico Madrid og Sevilla har vunnet 13 kamper hver mens 14 har endt med uavgjort. Atletico har et lite overtak om man ser på mål scoret, med sine 55 mot Sevillas 47.

Forrige sesongs møter mellom de to lagene endte med hjemmeseier i begge oppgjørene. Sevilla vant 1-0 i sin hjemmekamp i oktober før Atletico Madrid vant sin i mars 3-1.

Skader og suspensjoner

Altetico Madrid må kanskje klare seg uten stjernespiller Angel Correa som har meldt seg usikker grunnet personlige grunner. Augusto Matias Fernandez er også usikker grunnet en hamstringskade.

José Giménez og Sime Vrsaijko er begge tilbake i trening etter å ha vært ute med skade de siste dagene.

For bortelaget sin del er Nolito usikker grunnet en hamstringskade mens Guido Pizarro er tilbake i trening etter å ha kjent på en leggskade de siste dagene.

Jesus Navas Sevilla

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Om du ønsker å se stormøtet mellom Atletico Madrid og Sevilla på nye Wanda Metropolitano med live stream i Norge så sender bet365 kampen via sin live streamingtjeneste kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så kan du se denne kampen, de fleste andre fra La Liga og tusenvis av andre kamper fra blant annet Serie A, Bundesliga, Ligue 1 og Eredivisie.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler