Siste runde for Alavés – Valencia i Copa del Rey kvartfinalen

Alavés – Valencia
Mendizorroza
Copa del Rey
Onsdag klokken 19.00

Valencia har også vist skuffende form i sine siste kamper. Uten fordel av hjemmebane kan det bety at Valencia ryker ut av Copa del Rey.

Alavés – Valencia

Sist kamp i kvartfinalen var av det jevne slaget. Det gikk 66 minutter før Alavés gikk i ledelse etter scoring fra Rubén Sobrino. 6 minutter senere klarer derimot Valencia ved Gonçalo Guedes å utligne. Rodrigo er den som redder dagen for Valencia og sender de i 2 – 1 ledelse som også blir sluttresultatet. Ser vi på de fem siste kampene i La Liga har det vært mindre jevnt mellom lagene. Her er formen for Alavés 1 – 0 – 4.

Alavés

Alavés har vært en av overraskelsene i Copa del Rey. Først med en 0 – 1 borteseier over Getafe som ble fulgt opp med 3 – 0 på hjemmebane. Mot Formentera endte kampene 1 – 3 og 2 – 0 i Alavés favør. På bortebane mot Valencia var de som nevnt nær å overraske på nytt.

I La Liga er det langt mellom Alavés på 16. plass og Valencia på 3. plass. Formen til Alavés på hjemmebane er 4 – 1 – 6, mens det totalt er 6 – 1 – 13. Starten var speielt tøff, her gikk Alavés på 6 tap på rad, men ting ser bedre ut nå med 4 seire på sine 7 sist kamper.

Alavés har to langtidsskader med Héctor Hernández og Carlos Vigaray. Nylig gikk også Burgui av banen og har vært ute siden 8. januar.

Valencia

De to første Copa del Rey kampene for Valencia ble spilt mot Real Zaragoza og endte med seier for Valencia. Resultatene ble 0 – 2 og 4 – 1. Mot Las Palmas ende det med uavgjort, 1 – 1, på bortebane, men hjemme klarte Valencia å sikre seg en 4 – 0 seier. Om det var fordel av hjemmebane som hjalp Valencia til seier over Alavés får vi vite på onsdag kveld.

I La Liga holder Valencia seg i topp, men på sine 7 siste kamper står de med 4 tap. Formen totalt er 12 – 4 – 4, mens det på bortebane står 5 – 2 – 3. Det er ingen tvil om at Valencia er et bedre lag, men formen de har vist i de siste La Liga rundene kan by på problemer.

Det er ingen nyheter om skader for Valencia og det betyr at det kun er Jeison Murillo og Carlos Soler som er ute med skader.

Se Alavés – Valencia live stream

Med en aktiv spillerkonto på bet365 får du tilgang til live stream fra de beste fotballkampene. Her kan du følge Copa del Rey, La Liga, Serie A og Bundesliga. Følg denne fremgangsmåten for å se Alavés – Valencia live stream:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler