Gjør deg klar til runde 10 i Getligaen

Getligaen går inn i sin 10. runde for sesongen og selv om Frisk Asker ikke blir utfordret om 1. plassen nå, vil det bli viktige poeng som 2. til 4. plass skal kjempe om. Det skiller nemlig bare et poeng mellom Storhamar, Sparta og Lillehammer.

Runde 10 lørdag

Sparta Sarpsborg – Stjernen

Sparta har vunnet 3 av de 5 siste kampene og 2 av dem ble vunnet på overtid. Stjernen står med 2 seiere og 3 tap på 5 siste kampene, mens tilsvarende oppgjør mellom Sparta og Stjernen har blitt avgjort med seier til Sparta i de 3 siste kampene, Stjernen har vunnet 2 kamper.

Frisk Asker – Stavanger Oilers

Frisk Asker leder Getligaen med 23 poeng og har med det et lite pusterom ned til Storhamar som ligger på 2. plass med 19 poeng. Mot Stavanger Oilers kan det igjen bli hektisk for Frisk, siste møter har nemlig endt med 3 seire til Oilers og 2 til Frisk Asker. Alikevel har Frisk kun tapt 1 av de siste 5 kampene, og det var mot sterke Lillehammer. Oilers har hatt blandede resultater de siste rundene og har kun vunnet 2 av de siste 5 kampene.

Runde 10 søndag

Lørenskog – Kongsvinger

Lørenskog og Kongesvinger har begge kun vunnet en av de siste 5 kampene. Men seg i mellom har Lørenskog gjort rent bord i de 5 siste oppgjørene. Lørenskog skal også ha god motivasjon i denne kampen, med 10 poeng og kun et poeng bak Stavanger Oilers og like mange poeng som 9. plassen, Manglerud Star er det viktige poeng som skal deles ut i denne kampen.

Mangelrud Star – Lillehammer

Manglerud Star kjemper også om viktige poeng, men de er ikke mindre viktige for rogalendingene i Oilers. Det er kun et poeng som skiller lagene, og Lørenskog skiller dem på tabellen inntil videre. De siste 5 kampene for begge lag har gitt dem lik form, hvor begge har to seire og tre tap. De fem siste oppgjørene mellom Manglerud og Stavanger har gitt sistnevnte 4 seire og 1 tap.

Storhamar – Vålerenga

Nest øverste møter nest nederste i denne kampen. Storhamar skal ut på isen for å sikre seg poeng og hindre at Sparta eller Lillehammer tar dem igjen. Vålerenga bør også være motivert for å sikre seg poeng for å hindre nedrykk til 1. divisjon. Formen står likt i de siste 5 kampene, men Vålerenga har sikret seg seier i de 3 siste kampene, mens Storhamar har ett tap her. Storhamar er likevel et bedre lag og har vunnet 4 av de 5 siste oppgjørene mot Vålerenga.

Odds på Getligaen

bet365 gir deg tilgang til vanlig odds og live odds på Getligaen, sammen med live oppdateringer fra kampene. For å komme i gang med oddsspill på Getligaen trenger du en konto og den åpner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler