400. NHL kamp for Zucca

Boston Bruins besøkte Zucca og New York Rangers på Madison Square Garden i det som ble Rangers 5. seier på rad. Onsdagskvelden ble også et jubileum for Mads som nå har spilt 400 kamper i NHL.

New York Rangers – Boston Bruins

Det tok egentlig ikke mer enn seks minutter før Rangers vant kampen mot Bruins. I løpet av disse minuttene ble det nemlig 3 mål for vertene. Men, det skal ikke legges skjul på at Bruins var det beste laget mot slutten av kampen. Møtet endte 4 – 2.

Mads Zuccarello

Mads har flere norske rekorder i NHL, og med 400 kamper er han uten sammenligning den beste nordmannen som noensinne har spilt i National Hockey League. På disse kampene har han scoret 89 mål og gitt 184 målgivende pasninger.

Alain Vigneaults

Mads var ikke den eneste på NY Rangers som hadde grunn til å feire. Det hadde også manageren Alain Vigneaults. Kampen mot Bruuins gav nemlig Vigneauls’ 200. seier. Med fem siere på rad kan det virkelig tyde på at New York Rangers har funnet tilbake til vinnerformen etter en tøff sesongstart.

Vi er tilbake

Målvakten på New York Rangers, svenske Henrik Lunquist understreket av vi er tilbake etter seieren. Dn svenske spilleren var også keeper på det svenska landslaget som tok gull i ishockey VM 2017. Som mads’ har også Henrik flere rekorder i NHL. Han er den eneste keeperen i NHL som har vært emd å vinne 30 kamper hver i sine syv første sesonger. På sine 11 første sesonger har han hatt minst 20 seiere. Tilsammen har svensken spilt 705 kamperi NHL og det ser ikke ut til å stoppe her. I kampen mot Bruins reddet han 31 skudd.

New York Rangers – Edmonton Oilers

Neste kamp for New York Rangers er mot Edmonton Oilers på lørdag, også denne kampen spilles på Madison Square Garden. Forrige kamp mot Oilers ble spilt 3. november og ble en av de mer spennende kampene i NHL. Her ble kampen avgjort med scoring for New York Rangers når det var 1 minutt og 21 sekunder igjen av kampen.

Odds på NHL

Lørdagens kamp er full mulig å spille på. Den beste oddsen og størst utvalg av odds på NHL finner du på bettingsiden bet365. Her kan du plassere både vanlig odds før avslag og live når kampen mellom New York Rangers og Edmonton Oilers spilles. Oddsen på kampen er enda ikke satt, siden Edmonton Oilers først må spille mot New Jersey Devils i morgen. så snart denne kampen er spillt vil bet365 legge ut odds slik at du kan spille på kampen som blir Mads Zuccarellos 401. kamp i NHL. For å spille på ishockey hos bet365 kan du følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler