Zucca er på isen igjen, NHL er tilbake for fullt

Onsdag 5. oktober går første kampene i NHL av stabelen. New York Rangers tar i mot Colorado Avalanche før spiller borte mot Toronto Maple Lafs på lørdag og sterke Montreal Canadiens på søndag. En tøff helg for Mats Zuccarello med andre ord. Begge lagene er sterke kandidater for sluttspill og kamp om Stanley Cup pokalen.

New York Rangers – Colorado Avalanches

Det er Mats Zuccarello og New York Rangers som står som favoritter i den første kampen som spilles tordag 5. oktober. Og de to forrige møtene ble vunnet 6 – 2 og 4 – 2 av NY Rangers.

Toronto Maple Leafs – New York Rangers

Noe tøffere utfordringer står Rangers og Zuccarello foran i kampen mot Toronto Maple Leafs som spilles lørdag den 7. oktober. Men, de er fortsatt knepne favoritter og på de tre siste møtene har Rangers vunnet to av kampene.

New York Rangers – Montreal Canadiens

I forrige møte vant New York Rangers 3 – 1 på hjemmebane og det var siste av fire møter i 8. delsfinalene. Zuccarello og Rangers vant fire av disse møtene, mens Montreal Canadiens stakk av med seieren i to.

Montreal Canadiens ble slått ut, mens New York Rangers spilte seg videre til kvartfinalene hvor de til slutt ble slått ut av Ottawa Senators.

Mats Zuccarello

Mats signerte for Rangers allerede i 2010. Han var da den 7. norske ishockey spilleren som hadde vært i NHL. Senere spilte han i en kortere periode for russiske Metallurg Magnitogorsk. Han ble der ikke lengre enn et knapt år, før han igjen vendte hjem til Madison Square Garden og new York Rangers. I comeback kampen spilte han også mot nettopp Montreal Canadiens.

Mats har også to rekorden for norske spillere i NHL, nemlig flest mål og flest målpoeng. Begge rekordene ble satt i sesongen 2015/16, med 26 mål og 61 målpoeng.

Andreas Martinsen

Siste nytt om Andreas Martinsen er at han er satt på overgangslisten, grunnen til det er Montreal Canadiens luksusproblem at de har for mange spillere og flere unge spillere som viser gode takter. Foreløpig har ikke Martinsen noen konkrete planer for hvor han kan ende opp. Hittill i årets sesong, eller mer riktig, oppkjøringskampenen til årets sesong har han spilt tre kamper og stått bak en målgivende pasning.

Det går likevel rykter om at Martinsen vil starte for Laval Rockets i American Hockey League. Det er en liga under NHL, men Martinsen har selv sagt at han er positivt innstilt til dette. Det som er sikkert er at det er kjedelig å ikke få se Zuccarello og Martinsen møtes i kampen mellom New York Rangers og Montreal Canadiens.

Odds på NHL

Det er flere muligheter til å spille på ishockey odds. En av de beste er å bruke en bettinside på nett som bet365. Da har du tilgang til et stort utvalg av kamper, flere spillmarkeder og live oppdateringer fra kampene. For å komme i gang med ishockey odds trenger du en spillekonto. Det fikser du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler