Fantasy Premier League: Disse spillerne bør du ha med i helgens runde

fantasy premier league runde 9 2020/21

Oppsummering Gameweek 8

Endelig er Premier League tilbake etter to lange og rotete uker med landslagsfotball. Vi har fått en rekke skader og corona-utbrudd blant en hel del spillere, og det har nok vært smart å vente med byttene sine til etter landskampene og til spillerne er tilbake i England.

I Gameweek 8 vartet Southampton opp med nok en seier, og Che Adams (5.9) er virkelig i slag med tre mål og én assist på sine siste fire kamper. De holdt også sitt fjerde rene bur på sine siste seks kamper. Et lag i form med andre ord.

Man United imponerte med en 3-1-seier borte mot Everton hvor Bruno Fernandes (10.6) ble kampens store spiller med to mål, én målgivende og totalt 17 poeng. Chelsea kjørte over Sheffield United 4-1, og Hakim Ziyech (8.2) fortsatte storformen og står med 25 poeng på sine to siste.

I søndagens storoppgjør mellom Man City og Liverpool endte det 1-1, og Mohamed Salah (12.3) tegnet seg nok en gang på scoringslisten. Egypteren klarte dog å pådra seg en covid-19-infeksjon i brorens bryllup i hjemlandet, og må nok stå over neste kamp mot Leicester. Det er fremdeles uklart om Salah mister én eller to kamper.

Til slutt må vi nevne at Aston Villa fullstendig dominerte et tannløst Arsenal-lag på Emirates og vant fortjent 3-0. Jack Grealish (7.5) leverte igjen med en målgivende, mens Ollie Watkins (6.1) scoret to mål og hele 13 poeng.

Rundens vinnere – GW8

Rundens vinnere går til Southampton og managerne som har holdt fast ved sørkystlagets spillere. Kyle Walker-Peters (4.6) endte opp med 9 poeng i forsvaret, mens Stuart Armstrong (5.5) scoret et mål og endte opp med 10. Armstrong kan virkelig være et godt valg i tiden fremover.

  • Husk at du kan finne våre Fantasy tips her før hver runde i Fantasy Premier League.

Rundens skuffelse – GW8

Rundens skuffelse går denne runden til Arsenal og populære Fantasy-spillere som Hector Bellerín (5.1) og Pierre-Emerick Aubameyang (11.7). The Gunners leverte en sjokkerende forestilling da de ble utspilt av et sprudlende Aston Villa-lag.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 8

Vi hadde en ganske god runde med våre 65 poeng. Vi traff godt på Kane som kaptein, mens også Werner leverte offensivt. Defensivt hadde vi en meget god runde, hvor både McCarthy, Lamptey, Cresswell og Chilwell leverte clean sheets med mer. Vi sikter oss inn på å fortsette de gode valgene i GW9!

Lørdag klokken 12:00 er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 9!

Keeper

Emiliano Martínez (4.8) er den keeperen som har tatt nest flest poeng denne sesongen og har vært strålende etter sin overgang til Aston Villa. Birmingham-laget tar denne runden i mot Brighton hjemme på Villa Park, og vi tror den argentinske sisteskansen nok en gang har gode muligheter til å holde buret rent.

Alternativer:
Lukasz Fabianski (5.0), borte mot Sheffield United
Nick Pope (5.4), hjemme mot Crystal Palace
David de Gea (5.4), hjemme mot West Brom
Vicente Guaita (5.0), borte mot Burnley
Jordan Pickford (4.9), borte mot Fulham

Forsvar

I forsvarer kjører vi nok en gang på med Ben Chilwell (6.0) i Chelseas møte med Newcastle. Den engelske venstrebacken har vært fremragende etter sin overgang til Chelsea, og har også meget gode underliggende tall offensivt. En spiller du absolutt bør ha i laget ditt fremover.

Videre tar vi med West Hams Aaron Cresswell (5.1) når London-laget besøker tabelljumbo Sheffield United. Bør ha gode muligheter til et rent bur, og Cresswell er også på dødballer for West Ham med sin meget presise venstrefot.

Til slutt tar vi med en av sesongens kometer i Tariq Lamptey (4.8) når Brighton skal besøke Aston Villa. For de som har sett Brighton denne sesongen så ser man hvilken klassespiller Brighton har og hvor farlig den engelske vingbacken er fremover. Spiller mer høyreving enn høyreback, og har potensiale til å levere offensive poeng mot alle lag.

Alternativer:
João Cancelo (5.4), borte mot Tottenham
Matt Targett (4.5), hjemme mot Brighton
Tyrone Mings (5.3), hjemme mot Brighton
Kyle Walker-Peters (4.6), borte mot Wolverhampton
Kurt Zouma (5.4), borte mot Newcastle

Midtbane

På midten starter vi med det som kanskje har vært Premier Leagues beste spiller så langt denne sesongen, nemlig Jack Grealish (7.5). Den engelske midtbanemaestroen har hatt en meget solid uke med det engelske landslaget, og i Premier League har han helt elleville underliggende tall mtp. avslutninger og berøringer i motstanderens sekstenmeter. Skal denne runden ta imot Brighton hjemme og bør være bankers på de fleste lag.

Videre kjører vi på med Bruno Fernandes (10.6) når Man United tar imot West Brom hjemme på Old Trafford. Fernandes var rundens mestscorende spiller sist GW med hele 17 poeng, og bør igjen ha meget gode muligheter til å score tosifret.

Hakim Ziyech (8.2) har virkelig begynt å finne formen i Chelsea og står med 25 poeng på sine to siste kamper. Skal denne runden på besøk til svake Newcastle. Til slutt tar vi med James Rodríguez (7.9) når Everton skal besøke Fulham. Colombianeren har skuffet de siste

ukene, men vi gir han en ny sjanse mot det svake London-laget.

Alternativer:
Stuart Armstrong (5.5), borte mot Wolverhampton
Wilfried Zaha (7.4), borte mot Burnley
Sadio Mané (12.1), hjemme mot Leicester
Harvey Barnes (6.9), borte mot Liverpool

Angrep

Vi kjører igjen på med tre i angrep. Førstemann er kanskje noe overraskende Jamie Vardy (10.1) borte mot Liverpool. Leicester-spissen har vært i god form i det siste og Liverpool har meget store skadeproblemer bakover i banen. Vi tar en sjanse på den evigunge engelskmannen.

Videre satser vi på Timo Werner (9.4) borte mot et svakt Newcastle-lag. Newcastle har vært meget tamme denne sesongen, og Chelsea viser gryende form med syv mål på sine siste to kamper.

Til slutt går vi for Dominic Calvert-Lewin (7.8). Den unge engelskmannen har vært meget god for Everton hele sesongen, og skal denne runden på besøk til bunnlaget Fulham. Potensielt kapteinsvalg.

Alternativer:
Ollie Watkins (6.1), hjemme mot Brighton
Patrick Bamford (6.1), hjemme mot Arsenal
Harry Kane (11.0), hjemme mot Man City
Che Adams (5.9), borte mot Wolverhampton

Ukens drømmelag – Gameweek 9

Hvem bør du ha som kaptein?

Få klare kapteinsvalg denne runden, så vi gir bindet til Bruno Fernandes hjemme mot West Brom.

Til slutt

Husk deadline denne runden lørdag kl. 12:00 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler