Tips til den åttende runden i Fantasy Premier League 2020/21

tips runde åtte fantasy premier league

Gameweek 7 er historie, og runden ble sparket i gang av Wolves mot Crystal Palace i en kamp hvor hjemmelaget holdt nullen. Dessverre for mange Fantasy-managere var Romain Saïss (5.3) ikke å finne i lagoppstillingen, og er nok en spiller man bør kvitte seg med nå.

Chelsea imponerte med en solid 3-0-seier borte mot Burnley på lørdagen, og Hakim Ziyech (8.0) ble kampens store spiller med ett mål, én målgivende og tre bonuspoeng. Det gav totalt hele 14 poeng. Liverpool leverte også varene, og Mohamed Salah (12.4) var av mange valgt som kaptein. De ble belønnet med 8 poeng.

Det ble en riktig målfest mellom Aston Villa og Southampton, og sørkystlaget gikk til slutt av med en 4-3-seier. Jack Grealish (7.4) ble kampens store spiller med hele 15 poeng, mens også Danny Ings (8.5) fikk seg et mål. Ings ble dog skadet mot slutten, og er ute i 4-6 uker.

Til slutt fortsatte formspissene Harry Kane (11.0), Jamie Vardy (10.0) og Dominic Calvert-Lewin (7.7) hver sin scoringsform med ett mål hver.

Rundens vinnere – GW7

Rundens vinnere går til eiere av den engelske gullgutten Jack Grealish (7.4). Leverer igjen en fantastisk runde, og viser at han er blant ligaens aller beste spillere. En mann du bør ha i laget ditt fremover.

Rundens skuffelse – GW7

Rundens skuffelse går denne runden til Romain Saïss (5.3). Har lenge vært den mestscorende forsvarsspilleren i FPL denne sesongen, men virker å ha mistet plassen i førsteelleveren til Max Kilman og Rayan Ait Nouri.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 7

Vi hadde en ok runde med 57 poeng. Vi bommet på kapteinsvalget på Son, men traff på våre offensive valg i Grealish, Salah, Kane og Ings. Defensivt leverte også både Chilwell og Kilman. Vi satser på å opprettholde den gode formen i GW8!

Allerede fredag klokken 17:00 er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 8!

Keeper

Vi går for Southamptons Alex McCarthy (4.5) hjemme mot Southampton. Mange gode keepervalg denne runden, men McCarthy er en god og billig løsning. Tre clean sheets på sine siste fem.

Alternativer:
Bernd Leno (5.0), hjemme mot Aston Villa
Lukasz Fabianski (5.0), hjemme mot Fulham
Hugo Lloris (5.5), borte mot West Brom
Vicente Guaita (5.0), hjemme mot Leeds
Robert Sánchez (4.5), hjemme mot Burnley

Forsvar

For første gang denne sesongen satser vi på et firemannsforsvar, da det er mange defensive solide lag med gode hjemmekamper. Først ut satser vi på Chelseas Ben Chilwell (5.9) som har hatt en meget solid start på sin Chelsea-karriere. Videre går vi for en annen well, nemlig West Hams Aaron Cresswell (5.1) som tar imot et svakt Fulham-lag.

Arsenal har vært ligaens beste defensive lag denne sesongen, og Héctor Bellerín (5.1) har vært meget god både offensivt og defensivt på høyre vingback. Til slutt inkluderer vi Brightons Tariq Lamptey (4.7). Har vært meget god offensivt denne sesongen og scoret også mål mot Tottenham sist runde.

Alternativer:
Gabriel Magalhães (5.1), hjemme mot Aston Villa
Reece James (5.0), hjemme mot Sheffield United
Kyle Walker-Peters (4.5), hjemme mot Newcastle

Midtbane

Heung-Min Son (9.6) må nok en gang med på laget når Tottenham skal besøke West Brom. Sør-koreaneren er en konstant trussel, til tross for en skuffende runde sist. James Ward-Prowse (5.9) har 28 poeng på sine to siste kamper og bør igjen ha meget gode muligheter når Southampton tar imot Newcastle. Til slutt velger vi West Hams Pablo Fornals (6.4) når de skal møte svake Fulham hjemme. Fornals har hatt en god sesongstart med hele 35 poeng på sine siste fem kamper.

Alternativer
Hakim Ziyech (8.0), hjemme mot Sheffield United
Wilfried Zaha (7.4), hjemme mot Leeds
Bruno Fernandes (10.5), borte mot Everton
Marcus Rashford (9.6), borte mot Everton
Jarrod Bowen (6.3), hjemme mot Fulham
Leandro Trossard (6.0), hjemme mot Burnley

Angrep

Vi starter med rundens klareste valg og Premier Leagues formspiller nummer én: Harry Kane (11.0). Strør rundt seg med mål og målgivende for tiden, og var også meget god i midtuken mot Ludogorets.

Videre satser vi på Chelseas Timo Werner (9.4) hjemme mot Sheffield United. Scoret to i Champions League i midtuken, og har tre mål på sine tre siste i Premier League.

Den siste plassen går til evigunge Jamie Vardy (10.0). Scoret i sine to siste og har nye gode muligheter mot Wolves denne helgen.

Alternativer:
Callum Wilson (6.6), borte mot Southampton
Che Adams (5.8), hjemme mot Newcastle
Patrick Bamford (6.0), borte mot Crystal Palace
Neal Maupay (6.5), hjemme mot Burnley

Ukens drømmelag – Gameweek 8

Hvem bør du ha som kaptein?

Vi gir sjansen til Harry Kane i Tottenhams bortekamp mot West Bromwich.

Til slutt

Husk deadline denne runden allerede fredag kl. 17:00 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler