Fantasy Premier League GW4 – disse spillerne bør du ha med i helgens runde

fantasy premier league tips runde fire

Oppsummering Gameweek 3

Gameweek 3 ble for mange en stor nedtur, da veldig mange av de populære Fantasy-favorittene dessverre skuffet. Det begynte allerede på lørdagen, hvor Chelsea meget overraskende lå under 3-0 mot West Brom til pause. De blå fra hovedstaden slo tilbake i andreomgang og reddet 3-3, men populære Timo Werner (9.4) måtte igjen gå av banen med bare 2 poeng.

På søndag tok Tottenham imot Newcastle i London, og mange hadde nok store forventninger til Heung-Min Son (9.0) i denne runden. Det var dermed meget skuffende da sør-koreaneren måtte gå av i pausen med en hamstring-skade, og endte med usle ett poeng. Senere samme dag kom rundens største bombe da Leicester smadret Man City 5-2 på de lyseblås egen hjemmebane. Jamie Vardy (10.0) scoret hattrick og endte på 17 poeng, mens Kevin De Bruyne (11.6) måtte gå av banen med to.

Som om ikke det var nok, så presterte Wolverhampton å tape hele 4-0 i London mot West Ham, i en kamp hvor både populære Romain Saïss (5.1) og Raúl Jiménez (8.6) endte med null poeng. Liverpools Sadio Mané (11.9), Mohamed Salah (12.1), Trent Alexander-Arnold (7.5) og Andrew Robertson (7.0) reddet nok noe av æren for mange Fantasy-managere mandag kveld – men alt i alt ble det en runde med dårlig poengfangst for mange.

Rundens vinnere – GW3

Rundens vinnere blir alle de Fantasy-managerne som var tålmodige og beholdt Bruno Fernandes (10.5). Portugiseren endte med et straffemål, én målgivende og tre bonuspoeng mot Brighton, og havnet med det på 12 poeng. Nå blir det spennende å se hvor mange managere som bytter rett tilbake til Fernandes etter skaden til Son mot Newcastle.

Rundens skuffelse – GW3

Her var det mange å velge mellom, men forestillingen til Wolves var kanskje den største skuffelsen. Romain Saïss (5.1), Daniel Podence (5.6) og Raúl Jiménez (8.6) var valgt av mange, men endte med totalt null poeng. Videre må Kevin De Bruyne (11.6) og Heung-Min Son (9.0) nevnes. Meget gode valg på papiret, men klarte bare å samle opp tre poeng til sammen.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 3

Vi endte på håpløse 25 poeng, da Trent Alexander-Arnold og Dominic Calvert-Lewin var de eneste to spillerne som returnerte skikkelige poeng. Det var en dårlig runde for mange, men 25 poeng er fortsatt meget skuffende. Vi er sikker på en vesentlig bedre poengfangst i GW4!

Lørdag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 4!

Keeper

Til tross for et 3-1-tap på Anfield mot Liverpool, har Arsenal sett meget solide ut defensivt etter at Mikel Arteta overtok som sjef. Denne runden skal de røde fra Nord-London ta imot Sheffield United hjemme på Emirates – et lag som ikke har scoret et eneste mål på de tre første rundene. The Blades ser meget tannløse ut offensivt, og da velger vi å satse på Arsenals sisteskanse Bernd Leno (5.0) denne runden.

Alternativer:
Karl Darlow (5.0), hjemme mot Burnley
Kasper Schmeichel (5.5), hjemme mot West Ham
Rui Patrício (5.5), hjemme mot Fulham
Alex McCarthy (4.5), hjemme mot West Brom

Forsvar

Wolves skuffet stort i sist runde med 4-0-tap for West Ham, men tar denne runden imot et Fulham-lag som ser helt fortapte ut. Vi har troen på at meget dyktige Nuno Espírito Santo og Wolverhampton er revansjelystne, og derfor satser vi igjen på Romain Saïss (5.1) i forsvaret.

Leicester topper tabellen etter den vanvittig imponerende 5-2-seieren borte på Etihad i forrige runde, og møter denne runden antatt lettere motstand i West Ham på King Power Stadium. James Justin (4.7) har imponert som offensiv back hos Leicester i Ricardo Pereiras skadefravær, og er per dags dato en meget billig vei inn i Leicesters forsvar – og angrep.

Til slutt tar vi med Trent Alexander-Arnold (7.5), som står med to 7-poengere på rad. Liverpool ser meget solide ut, og skal denne runden besøke Aston Villa i Birmingham.

Alternativer:
Timothy Castagne (5.7), hjemme mot West Ham
Andrew Robertson (7.0), borte mot Aston Villa
Lucas Digne (6.1), hjemme mot Brighton
Reece James (5.1), hjemme mot Crystal Palace

Midtbane

Mange har måttet erstatte Heung-Min Son denne uken, da han er høyst tvilsom til søndagens oppgjør med Man United. Vi går for Leicesters Harvey Barnes (7.0) som tar imot West Ham. Barnes er en målfarlig spiller som ofte kommer inn i boksen, han har gode underliggende stats denne sesongen, og et meget fint kampprogram fremover.

Videre gir vi en ny sjanse til Kevin De Bruyne (11.6). Man City er helt sikkert giret på å slå kraftig tilbake etter ydmykelsen sist, og møter denne runden et Leeds-lag som har sluppet inn syv ganger på sine tre første kamper.

De to siste plassene på midtbanen går til en Sadio Mané (11.9) som har scoret tre mål på de siste to, og West Broms Matheus Pereira (6.0), som står med ett mål og to målgivende på sine to siste.

Alternativer:
Mohamed Salah (12.1), borte mot Aston Villa
James Rodríguez (7.7), hjemme mot Brighton
Leandro Trossard (6.0), borte mot Everton
James Maddison (7.0), hjemme mot West Ham
Riyad Mahrez (8.4), borte mot Leeds

Angrep

Dominic Calvert-Lewin (7.5) er i en vanvittig form, og leverte nok et hattrick i midtukens ligacupkamp mot West Ham. Er udroppelig for øyeblikket, og bør ha nye gode muligheter mot Brighton denne helgen.

Vi gir fornyet tillit til Raúl Jiménez (8.5) til tross for en meget skuffende kamp sist. Wolves tar imot Fulham hjemme på Molineux – et Fulham-lag som har sett regelrett håpløse ut defensivt.

Til slutt kjører vi på med Danny Ings (8.4). Etter en skuffende sesongstart, slo Southampton tilbake med en sterk 1-0-seier borte mot Burnley sist runde. Danny Ings ble selvsagt matchvinner, og møter denne runden laget som har sluppet inn aller flest mål i ligaen, nemlig West Brom.

Alternativer:
Jamie Vardy (10.0), hjemme mot West Ham
Richarlison (8.0), hjemme mot Brighton
Neal Maupay (6.5), borte mot Everton
Callum Wilson (6.4), hjemme mot Burnley
Timo Werner (9.4), hjemme mot Crystal Palace

Ukens drømmelag – Gameweek 4

Hvem bør du ha som kaptein?

Vi velger å gå for et differensial-valg denne runden, og satser på Danny Ings mot et svakt West Brom-lag.

Til slutt

Husk deadline denne runden lørdag kl. 12:00 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler