Fantasy tips for runde fire: Tre tungvektere med på midtbanen på vårt drømmelag

Fantasy tips runde fire

Da er tredje runde av årets Fantasy Premier League unnagjort. Det ble nok en runde med en relativt lav gjennomsnittsscore, denne gangen på 44 poeng. Videre kom det noen skikkelige bomber, da spesielt med hjemmetap for Tottenham og Man United. Det viser seg også å være til nå en ganske uforutsigbar og jevn Premier League-sesong, spesielt blant klubbene utenom de aller beste.

Teemu Pukki (7.0) fortsetter å levere målpoeng. 11 poeng ble det på finnen denne runden, og han har allerede steget med en halv million i verdi denne sesongen. Chelsea viser også at de blir til å regne med denne sesongen, og unge Mason Mount (6.2) har allerede levert 20 poeng til nå. Tammy Abraham (7.1) kan også vise seg å være et godt valg dersom han kan gjøre spissplassen til sin egen. Ellers gikk Everton på sesongen første tap, hvor de også slapp inn sesongens første to mål.

I toppen fortsetter Man City å levere jevnt og trutt, både gjennom Raheem Sterling (12.2), Kevin De Bruyne (9.7) og nå også Sergio Agüero (12.0). Argentineren har vært en Fantasy-favoritt i utallige år, men presses i år på spilletid av sin spisskollega Gabriel Jesus (9.5). Ellers er det verdt å merke seg at Mohamed Salah (12.5) er “tilbake” etter en blank forrige runde, han leverte to scoringer og tre bonuspoeng mot Arsenal.

Rundens skuffelse – GW3

Det var flere skuffelser denne runden, men de største må være Man United sitt hjemmetap mot Crystal Palace, og Tottenham sitt hjemmetap mot formsvake Newcastle. Spesielt Harry Kane (11.1) var av mange valgt som kaptein, men bommet fullstendig. Det kan kanskje da være verdt å revurdere hans rolle i et Fantasy-lag basert på prisen hans.

Rundens overraskelse – GW3

Newcastle var ikke levnet mye håp på bortebane i Nord-London, men nysigneringen Joelinton (5.9) gjorde at The Magpies kunne dra hjem til Tyneside med tre poeng i bagasjen. Dette bør kunne være en vitamininnsprøytning for et Newcastle-lag som trenger å komme i gang denne sesongen.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 3

Her må vi bare innrømme at vi bommet, og klarte bare 39 poeng – 5 poeng under gjennomsnittet på 44. Man United og Tottenham var begge storfavoritter i sine respektive hjemmekamper, men de gikk begge på overraskende tap. Dette gikk utover laget vårt, som hadde hele fem spillere fra disse to klubbene. Vi satser på å treffe bedre i GW4!

Fantasy tips runde fire

Lørdag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 4!

Keeper

Martin Dubravka (5.0). Newcastle møter på hjemmebane et Watford-lag som ligger helt sist på tabellen med tre tap og 1-7 i målforskjell. Etter hjemmelagets bragd mot Tottenham sist bør de komme inn i denne kampen med en solid porsjon selvtillit. De har også sett til tider solide ut defensivt, og slapp bare inn ett mål mot Arsenal og Tottenham totalt.

Ederson (6.1) spiller hjemme mot Brighton. City har ikke holdt nullen siden åpningskampen mot West Ham, men har også vært uheldige i mange av sine baklengsmål. Vi tror at de skal ha store muligheter til å legge til en ny clean sheet hjemme mot Brighton.

Alternativer:
Kepa Arrizabalaga (5.5), hjemme mot Sheffield United
Jordan Pickford (5.5), hjemme mot Wolverhampton

Vicente Guaita (5.0), hjemme mot Aston Villa

Forsvar

Kyle Walker (6.0) eller Aymeric Laporte (6.5) velges av samme grunn som Ederson over. Det å ha en Man City-forsvarer i laget sitt vil gi god verdi over tid, og vi tror det nå er dags for at de lyseblå fra Manchester fikser en ny smultring.

Patrick van Aanholt (5.5) hjemme mot Aston Villa. Nederlenderen avgjorde borte mot selveste Man United sist, og er per nå den forsvareren som har fått flest poeng i årets Fantasy Premier League. Offensiv vingback som både kan levere mål og assister, og hjemme mot nyopprykkede Aston Villa bør han ha gode muligheter til å gjenta dette.

Alternativer:

Çaglar Söyüncü (4.5), hjemme mot Bournemouth

Lucas Digne (6.0), hjemme mot Wolverhampton

Trent Alexander-Arnold (7.0), borte mot Burnley

Fabian Schär (5.0), hjemme mot Watford

Midtbane

Raheem Sterling (12.2) og Kevin De Bruyne (9.7) spiller hjemme mot Brighton og bør ha meget gode muligheter for mål og målgivende her. Mohamed Salah (12.5) er selvsagt også en spiller de fleste med rette har med i laget sitt.

Mason Mount (6.2) sliter med en liten leggskade, men kan fort være tilbake til hjemmekampen mot Sheffield United. Han har vært en åpenbaring for Chelsea så langt denne sesongen, og er med i veldig mye av det Chelsea bygger opp offensivt. Helt sikkert en spiller Frank Lampard ser mye av seg selv i.

Manuel Lanzini (6.5) er en strålende spiller som virker å ha funnet formen. Bør nevnes i sin hjemmekamp mot Norwich.

Alternativer:

James Maddison (7.0), hjemme mot Bournemouth

Todd Cantwell (4.7), borte mot West Ham

John McGinn (5.6), borte mot Crystal Palace

Angrep

Teemu Pukki (7.0) slutter ikke å levere, og møter West Ham borte i denne runden. En eller annen gang stopper nok rekken til Pukki, men vi tror han er for verdifull til å utelate fra laget sitt per nå.

Sébastien Haller (7.4) var det knyttet meget høye forventninger til da han ble hentet til West Ham før sesongen. Han brukte et par kamper på å vise det, men leverte til de grader i GW3 med to mål og tre bonuspoeng. Med spillere som Anderson, Fornals og Lanzini til å levere pasninger, tror vi det kan gå mot en meget god sesong for franskmannen. Bør ha gode muligheter til å levere hjemme mot Norwich.

Alternativer:

Sergio Agüero (12.0), hjemme mot Brighton

Tammy Abraham (7.1), hjemme mot Sheffield United

Jamie Vardy (8.9), hjemme mot Bournemouth

Ukens drømmelag – Gameweek 4

Fantasy runde fire tips

Hvem bør du ha som kaptein?

Det er mange gode kapteinsvalg denne runden, men vi har valgt å gå for Raheem Sterling hjemme mot Brighton.

Til slutt

Husk deadline denne runden lørdag kl. 12:30 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler