Med trippelrunde for Manchester United er kapteinsvalget denne runden enkelt

Fantasy Premier League runde 35 tips

Oppsummering Gameweek 34

Gameweek 34 ble dominert av den store nyheten rundt protestene på Old Trafford, som førte til at søndagens oppgjør mellom Man United og Liverpool ble utsatt. Dette ble videre meget avgjørende også i Fantasy-øyemed, da veldig mange sitter med mange spillere fra disse to lagene. Derfor ble det også en runde med et veldig lavt poengsnitt.

Ellers ble det en runde uten de store overraskelsene. Tottenham tok seg greit av tabelljumbo Sheffield United, i en kamp hvor Gareth Bale (9.1) scoret hattrick, mens Heung-Min Son (9.6) sto for det siste. Det ble dog en skuffende kamp for Harry Kane (11.9), som gikk av banen helt uten målpoeng.

Videre slo Arsenal Newcastle greit 2-0 på bortebane, og Pierre-Emerick Aubameyang (11.3) returnerte fra malaria med både mål og målgivende. Blant angriperne fortsetter både Chris Wood (6.4) og Kelechi Iheanacho (6.3) sin gode form, men henholdsvis et mål og en målgivende.

I kommende runde er det hele åtte lag som spiller to ganger – og Man United spiller hele tre ganger – så her er det muligheter for å hente mye poeng!

Rundens vinnere – GW34

Rundens vinnere i GW34 går til de som tok sjansen på å selge Bruno Fernandes og hente inn Heung-Min Son (9.6) – eller Gareth Bale (9.1) for den saks skyld. Hentet mye poeng på det, men Man United har dog også en dobbeltrunde i neste runde.

Rundens skuffelse – GW34

Rundens skuffelse går utvilsomt til Harry Kane (11.9). Var et soleklart kapteinsvalg hjemme mot allerede døde Sheffield United, men ble fullstendig satt i skyggen av sine angrepskollegaer Bale og Son.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 34

Vi endte på hele 58 poeng, noe som ble en meget god runde alt tatt i betraktning. Vi traff på tre av fire defensivt, i Johnstone, Reguilón og Chilwell. Offensivt hentet vi også endel poeng gjennom Mount, Son, Wood og Iheanacho – selv om kaptein Kane blanket. Vi håper på å gjøre det like bra i GW35!

Fredag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 35!

Keeper

Som keeper går vi for Crystal Palaces Vicente Guaita (4.8). Palace har hatt en ujevn sesong, men Guaita fremstår stadig som en av ligaens mest solide keepere på sitt beste. Denne runden skal London-laget spille en dobbeltrunde mot Sheffield United og Southampton, og den spanske målvakten bør ha gode muligheter til minst én clean sheet.

Alternativer:

Kasper Schmeichel (5.4), hjemme mot Newcastle og borte mot Man United
Emiliano Martínez (5.4), hjemme mot Man United og hjemme mot Everton
Edouard Mendy (5.2), borte mot Man City og hjemme mot Arsenal

Forsvar

Vi kjører på med fire i forsvarsrekken denne runden, og starter med Liverpools Trent Alexander-Arnold (7.6). Liverpool tar blant annet imot svake Southampton på hjemmebane, og den engelske høyrebacken bør her ha gode muligheter til både offensive og defensive poeng.

Ellers er det mange spennende spillere å velge mellom som har trippel/dobbeltrunde. Vi går for Man Uniteds Luke Shaw (5.4), Evertons Lucas Digne (6.1) og Leicesters Timothy Castagne (5.8). Ingen av de har “perfekte” dobbeltrunder, men her kan det scores høyt med poeng likevel.

Alternativer:

Joel Ward (4.3), borte mot Sheffield United og borte mot Southampton
Matt Targett (5.0), hjemme mot Man United og hjemme mot Everton
Ben Chilwell (5.9), borte mot Man City og hjemme mot Arsenal
Michael Keane (5.0), borte mot West Ham og borte mot Aston Villa

Midtbane

På midtbanen starter vi med Liverpools Mohamed Salah (12.7). Spiller hjemme mot Southampton og borte mot Man United, og er en farlig mann å gå foruten.

Videre satser vi på Man United-duoen Bruno Fernandes (11.5) og Mason Greenwood (7.2) når de røde djevlene først skal besøke Aston Villa, for så å ta imot Leicester og så Liverpool på Old Trafford.

Til slutt går vi først for Chelseas formspiller Kai Havertz (8.3) når Chelsea skal besøke Man City på Etihad samt ta imot Arsenal hjemme på broen – og deretter for Crystal Palaces Wilfried Zaha (7.2) når The Eagles skal møte Sheffield United og Southampton, begge på bortebane.

Alternativer:

Mason Mount (7.3), borte mot Man City og hjemme mot Arsenal
Christian Pulisic (8.3), borte mot Man City og hjemme mot Arsenal
James Ward-Prowse (5.8), borte mot Liverpool og hjemme mot Crystal Palace
Heung-Min Son (9.6), borte mot Leeds
Gareth Bale (9.1), borte mot Leeds

Angrep

Igjen går vi for Leicesters Kelechi Iheanacho (6.3) når de blåkledde skal spille dobbeltrunde mot Newcastle og Man United. Ble bare en assist i sist kamp, men har nå levert hele ni mål og to målgivende på sine siste åtte kamper.

Alternativer:

Jamie Vardy (10.3), hjemme mot Newcastle og borte mot Man United
Dominic Calvert-Lewin (7.5), borte mot West Ham og borte mot Aston Villa
Edinson Cavani (7.9), borte mot Aston Villa og hjemme mot Leicester og hjemme mot Liverpool
Timo Werner (9.2), borte mot Man City og hjemme mot Arsenal
Chris Wood (6.4), borte mot Fulham

Ukens drømmelag – Gameweek 35

Hvem bør du ha som kaptein?

Mange gode kapteinsvalg denne runden, men vi velger å sette det på Bruno Fernandes i Man Uniteds trippelrunde.

Til slutt

Husk deadline denne runden fredag kl. 19:30 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler