FPL: Vi satser på at Kelechi Iheanacho fortsetter scoringsformen i GW34

Iheananho Leicester fantasy tips

Oppsummering Gameweek 33

Gameweek 33 ble en runde uten de altfor store overskriftene. En av de største overraskelsene kom allerede i lørdagens første kamp, da Newcastle stjal med seg ett poeng mot Liverpool helt på tampen. Redningen for mange ble at Mohamed Salah (12.7) scoret Liverpools mål og i tillegg tok med seg to bonuspoeng.

Chelsea imponerte med en sterk 1-0-seier borte mot tabellrival West Ham, hvor Timo Werner (9.2) scoret målet etter en målgivende fra Benjamin Chilwell (5.8). Et annet lag som virkelig imponerte var Burnley, som kjørte over et hjelpeløst Wolves-lag og vant hele 4-0. Kampens – og hele rundens – store spiller ble Chris Wood (6.3), som scoret hattrick, leverte en assist, tok tre bonuspoeng og endte opp på hele 20 poeng totalt.

Man United og Leeds holdt hverandre til 0-0 i en spenningsfylt kamp, mens Leicesters store formspiller Kelechi Iheanacho (6.2) igjen leverte varene hjemme mot Crystal Palace. Scoret et drømmemål, leverte en målgivende, tok tre bonuspoeng og endte totalt på 12 poeng.

Rundens vinnere – GW33

Rundens vinnere må denne runden gå til managerne som hadde Chris Wood (6.3) i laget sitt. Den new zealandske angriperen er blant formspillerne i ligaen, og står nå med seks mål på sine seks siste kamper. Det har ført til hele 54 poeng i den perioden.

Rundens skuffelse – GW33

Rundens skuffelse går til Brighton-forsvaret. Mange hadde nok spillere som Robert Sánchez (4.6), Lewis Dunk (4.9) og Joël Veltman (4.4) i elleveren sin, men allerede etter 19 minutter kom det et mål imot.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 33

Vi endte på 51 poeng, noe som ble en runde helt på det jevne. I forsvaret bommet vi helt, og hadde i tillegg vår eneste clean sheet helt sist på benken i Dallas. Ellers var runden preget av mange blanks, og vi ble reddet av kaptein Salah og formspilleren Iheanacho. Vi satser på å gjøre det bedre i GW34!

Fredag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 34!

Keeper

I mål går vi for West Bromwich sin sisteskanse Sam Johnstone (4.5). West Brom har vært i god form den siste tiden, selv om det mest sannsynlig kom litt for sent for å redde plassen. Johnstone har vært solid hele sesongen, og har hentet inn 23 poeng på sine siste tre kamper. Møter denne runden et Wolves-lag som så helt fortapte ut mot Burnley i sist runde.

Alternativer
Hugo Lloris (5.6), hjemme mot Sheffield United
Robert Sánchez (4.6), hjemme mot Leeds
Kasper Schmeichel (5.4), borte mot Southampton

Forsvar

I forsvarsrekken er det mange gode valg denne runden. Vi starter med Tottenhams Sergio Reguilón (5.6) når de liljehvite skal møte Sheffield United hjemme i London. Den spanske venstrebacken har vært et lyspunkt i en ellers svak sesong for Spurs.

Videre går vi for Chelseas Ben Chilwell (5.8). Vanskelig å si om han spiller denne med tanke på oppgjøret mot Real Madrid til uken, men virker generelt å ha gjort venstreback-plassen som sin egen, på bekostning av Marcos Alonso. Chilwell leverte også en meget god kamp mot West Ham sist, hvor han endte opp med rent bur, en assist og hele 12 poeng totalt.

Til slutt satser vi på Leicesters belgiske back Timothy Castagne (5.8). Er i meget god form, og står med hele 20 poeng på sine to siste – etter ett mål og én målgivende. Møter denne runden et svakt Southampton-lag, og bør igjen ha gode muligheter for både defensive og offensive poeng.

Alternativer:
César Azpilicueta (5.9), hjemme mot Fulham
Stuart Dallas (5.3), borte mot Brighton
Seamus Coleman (4.8), hjemme mot Aston Villa

Midtbane

På midten begynner vi med Tottenhams Heung-Min Son (9.5). Sør-koreaneren har ikke vært i toppform den siste tiden, men hjemme mot Sheffield United må han med. Videre går vi for West Broms Matheus Pereira (5.5). Brasilianeren har vært i meget god form den siste tiden, og står med hele 42 poeng på sine fire siste kamper. Skal møte Wolverhampton denne runden, og bør igjen ha gode muligheter for målpoeng

De to siste på midtbanen vår går til et engelsk radarpar, nemlig West Hams Jesse Lingard (6.6) og Chelseas Mason Mount (7.3). Begge er i god form om dagen, og møter henholdsvis Burnley på bortebane og Fulham på hjemmebane.

Alternativer:
James Rodríguez (7.7), hjemme mot Aston Villa
James Maddison (7.3), borte mot Southampton
Christian Pulisic (8.3), hjemme mot Fulham
Gylfi Sigurdsson (6.9), hjemme mot Aston Villa

Angrep

Vi går igjen for Leicesters Kelechi Iheanacho (6.2) når de blåkledde skal besøke Southampton på sørkysten. Nigerianeren er inne i en vanvittig målscoringsform, og vi ser ingen grunn til at det skal slutte her.

Videre går vi for forrige rundes store spiller Chris Wood (6.3) når Burnley skal møte West Ham hjemme. Til slutt tar vi med ukens klareste valg – nemlig Harry Kane (11.8) hjemme mot Sheffield United.

Alternativer:
Jamie Vardy (10.3), borte mot Southampton
Mbaye Diagne (6.0), hjemme mot Wolverhampton
Timo Werner (9.2), hjemme mot Fulham

Ukens drømmelag – Gameweek 34

Hvem bør du ha som kaptein?

Mange gode kapteinsvalg denne runden, men vi velger å sette det på Harry Kane hjemme mot tabelljumbo Sheffield United.

Til slutt

Husk deadline denne runden fredag kl. 19:30 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler