Fantasy Premier League: Liverpool dominerer vårt lag i Manchester Citys fravær

Salah, Mane Firmino fantasy tips

Oppsummering Gameweek 32

Gameweek 32 ble på mange måter druknet i nyheten om den potensielle nye europeiske superligaen, men det ble fortsatt spilt en Premier League-runde. Tottenham og Harry Kane (11.8) sparket i gang runden mot Everton på fredagen, og Kane skuffet ikke sine mange managere som valgte han som kaptein. Scoret to ganger, noe som ga ham hele 12 poeng i den kampen.

Jesse Lingard (6.6) fortsatte den gode formen sin mot Newcastle med én fulltreffer, selv om West Ham gikk på et overraskende og bittert bortetap mot de sorthvite fra nord. På søndagen overbeviste Man United da de slo Burnley hjemme, og Mason Greenwood (7.1) ble kampens store spiller med to mål og 15 poeng på Fantasy. Den unge engelskmannen kan være et meget godt valg på spillet fremover.

Liverpool skuffet ved å kun ta ett poeng mot Leeds, men Trent Alexander-Arnold (7.5) fortsatte den gode formen sin. Sto for en målgivende samt tre bonuspoeng, noe som ga åtte poeng totalt.

Rundens vinnere – GW32

Rundens vinnere denne runden går til de som har hevet seg på Mason Greenwood (7.1)-bølgen tidlig nok. Hadde 17 poeng på sine to siste før denne runden, og fikk hele 15 poeng i helgen nå.

Rundens skuffelse – GW32

Rundens skuffelse må gå til Mohamed Salah (12.6) som startet på benken mot Leeds. Kom etterhvert innpå, men klarte ikke å utgjøre noen forskjell, og endte dermed på usle ett poeng.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 32

Vi endte på hele 80 poeng, noe som igjen ble en meget god score og høy runderangering. Vi traff bakover i banen på keeper Patrício, samt backene Semedo og Alexander-Arnold. Videre traff vi naturlig nok på kaptein Harry Kane, samt både Lingard og Bowen på midtbanen. Vi hadde også Willian José og Rüdiger på benken vår, som totalt scoret hele 18 poeng. Vi håper på å opprettholde denne gode poengfangsten i GW33!

Fredag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 33!

Keeper

Brighton skal besøke et meget tamt Sheffield United-lag denne runden, og da gir vi sjansen til Brightons sisteskanse Robert Sánchez (4.5). Har vært solide defensivt denne sesongen uten å ha fått så altfor godt betalt for det.

Alternativer
Rui Patrício (5.3), hjemme mot Burnley
Kasper Schmeichel (5.4), hjemme mot Crystal Palace
Emiliano Martínez (5.4), hjemme mot West Bromwich

Forsvar

I forsvaret går vi igjen for den største formspilleren blant forsvarsspillerne, nemlig Liverpools Trent Alexander-Arnold (7.5) når de rødkledde skal ta imot Newcastle hjemme på Anfield. Videre satser vi igjen på med en Wolves’ portugisiske ving-back Nélson Semedo (5.3). Har samlet inn 15 poeng på sine to siste, og skal denne runden møte Burnley hjemme på Molineux.

Sistemann i forsvaret blir igjen en Brighton-spiller i møtet med Sheffield United, og da går vi for Brightons kaptein – nemlig Lewis Dunk (4.9).

Alternativer:

Matt Targett (5.0), hjemme mot West Bromwich
Joël Veltman (4.4), borte mot Sheffield United
Romain Saïss (5.0), hjemme mot Brighton

Midtbane

På midtbanen går vi først og fremst for Liverpool-gutta Mohamed Salah (12.6) og Sadio Mané (11.7). Mané scoret endelig igjen mot Leeds sist, etter å ha hatt måltørke siden januar. Salah er alltid farlig, og ble spart fra start i sist kamp.

Videre går vi for en av ligaens formspillere, nemlig Man Uniteds Mason Greenwood (7.1). Virker å være den mest målfarlige United-spilleren for øyeblikket, og har tre mål på sine siste to.

Sist ut på midtbanen velger vi Chelseas Christian Pulisic (8.3). West Ham borte er ingen lett kamp, men de har ikke sett solide ut defensivt den siste tiden. Da tror vi at en Pulisic i form kan bli farlig.

Alternativer:

Bruno Fernandes (11.6), borte mot Leeds
James Maddison (7.2), hjemme mot Crystal Palace
Mason Mount (7.2), borte mot West Ham
Matheus Pereira (5.4), borte mot Aston Villa

Angrep

Vi går for Leicesters Kelechi Iheanacho (6.1) når de blåkledde skal ta imot Crystal Palace hjemme på King Power Stadium. Nigerianeren er inne i en vanvittig målscoringsform, og vi ser ingen grunn til at det skal slutte mot Palace.

De to siste plassene på topp går til Wolverhamptons Willian José (6.8) og Ollie Watkins (6.6). Willian José scoret endelig sitt første mål for Wolves mot Sheffield United sist, og vi tror det kan komme flere mot Burnley.

Alternativer:
Jamie Vardy (10.2), hjemme mot Crystal Palace
Edinson Cavani (7.9), borte mot Leeds
Danny Welbeck (5.5), borte mot Sheffield United
Chris Wood (6.3), borte mot Wolves

Ukens drømmelag – Gameweek 33

Hvem bør du ha som kaptein?

Mange gode kapteinsvalg denne runden – vi velger å sette det på Mohamed Salah.

Til slutt

Husk deadline denne runden fredag kl. 19:30 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler