Dobbel GW på Spurs betyr Kane tilbake som kaptein på Fantasy

Dobbel GW på Spurs betyr Kane tilbake som kaptein på Fantasy

Oppsummering Gameweek 31

Gameweek 31 ble en runde med både oppturer og nedturer for mange Fantasy-managere. Den store bomben smalt allerede tidlig på lørdagen, da Leeds meget overraskende slo Man City 2-1 på Etihad. Kampens store spiller ble Fantasy-kometen Stuart Dallas (5.1) med sine to mål og hele 17 poeng totalt. Da var det nok bittert for mange at de hadde benket eller solgt ham foran denne på papiret vanskelige kampen.

Liverpool vant igjen med sin 2-1-seier over Aston Villa, og viser med det at de er på rett spor igjen. Trent Alexander-Arnold (7.4) avgjorde kampen helt på tampen, og fortsetter å hente store poengsummer i Fantasy.

På søndagen tok West Ham imot Leicester i London, og Premier Leagues største formspiller slo til igjen: Jesse Lingard (6.5) scoret to mål og endte opp med pene 14 poeng – og har med det hele 38 poeng på sine siste tre kamper. En annen som scoret to i den kampen var Leicesters Kelechi Iheanacho (6.0). Med det endte han på 13 poeng – og hele 50 poeng på sine fem siste. Ser man på Leicesters kampprogram fremover er Iheanacho et meget godt kjøp for øyeblikket.

Rundens vinnere – GW31

Rundens vinnere går til de heldige managerne som – enten med vilje eller ved et uhell – beholdt Stuart Dallas (5.1) på banen. Den nordirske landslagsspilleren ble også dermed sesongens mestscorende forsvarsspiller på spillet så langt.

Rundens skuffelse – GW31

Det var flere skuffelser denne runden, men vi gir den til Liverpools Diogo Jota (7.0). Portugiseren fikk spille hele kampen, men kom ikke til de store sjansene. Det hjalp heller ikke at Sadio Mané valgte å ikke gi han ballen på blank kasse i kampens aller siste angrep.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 31

Vi endte på hele 70 poeng, noe som ble en meget god score denne runden. Vi traff på Alexander-Arnold i forsvaret, samt Lingard, Salah, Pereira, Wood og Iheanacho fremover i banen. Vi satser på å opprettholde den gode trenden i GW32!

Fredag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 32!

Keeper

I mål denne runden så går vi for Wolverhamptons Rui Patrício (5.3). Holdt nullen sist mot Fulham, og skal denne runden ta imot et meget målfattig og tafatt Sheffield United-lag. Her bør sjansen for rent bur være meget stor.

Alternativer:
Edouard Mendy (5.2), hjemme mot Brighton
Kasper Schmeichel (5.4), hjemme mot West Bromwich
Bernd Leno (5.0), hjemme mot Fulham

Forsvar

I forsvaret går vi først og fremst for den største formspilleren blant forsvarsspillerne, nemlig Liverpools Trent Alexander-Arnold (7.4) når de rødkledde skal på besøk til Leeds. Videre kjører vi på med en Wolves-dobbel og inkluderer deres portugisiske ving-back Nélson Semedo (5.2). Begynner å bli varmere i Wolves-trøya etter en vanskelig sesong, og ble belønnet med hele ni poeng i sist runde.

Sistemann i forsvaret blir et relativt trygt valg, nemlig Luke Shaw (5.3) når Man United skal ta imot Burnley hjemme på Old Trafford.

Alternativer:
Rúben Dias (6.1), borte mot Aston Villa
Rob Holding (4.2), hjemme mot Fulham
Antonio Rüdiger (4.7), hjemme mot Brighton

Midtbane

Vi går for en femmer på midtbanen, og starter med West Ham-gutta Jesse Lingard (6.5) og Jarrod Bowen (5.9). Bowen har tatt spissplassen med Michail Antonio skadet, og har sammen med Lingard virkelig levert poeng de siste runden. Skal på besøk til Newcastle i denne, og begge blir igjen farlige her.

Videre går vi for Christian Pulisic (8.2) når Chelsea skal ta imot Brighton hjemme. Amerikaneren har scoret tre mål på sine siste to kamper, og virker å virkelig finne formen – akkurat slik han også gjorde mot slutten av forrige sesong.

Til slutt tar vi med Mohamed Salah (12.5) som leverer jevnt, samt Heung-Min Son (9.5) som sammen med Tottenham spiller to kamper denne runden.

Alternativer:
Bruno Fernandes (11.6), hjemme mot Burnley
Mason Greenwood (7.0), hjemme mot Burnley
Mason Mount (7.2), hjemme mot Brighton
Diogo Jota (7.0), borte mot Leeds

Angrep

Først ut på topp er rundens mest soleklare spiller: Harry Kane (11.7) og Tottenham skal møte både Everton og Southampton denne runden, og Kane har meget gode sjanser på en god score denne runden.

Hans makker i angrep blir Leicesters Kelechi Iheanacho (6.0). Skal ta imot West Brom hjemme på King Power Stadium, og er selvskreven i den formen han er i for øyeblikket.

Alternativer:
Alexandre Lacazette (8.3), hjemme mot Fulham
Jamie Vardy (10.1), hjemme mot West Brom
Edinson Cavani (7.8), hjemme mot Burnley

Ukens drømmelag – Gameweek 32

Hvem bør du ha som kaptein?

Denne uken er kapteinsvalget ganske klart, med tanke på at Tottenham spiller to ganger. Da går vi for Harry Kane.

Til slutt

Husk deadline denne runden fredag kl. 19:30 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler