Vi satser på at Liverpool tar sin tredje strake seier i helgens Fantasy-runde

tips fantasy runde 31

Oppsummering Gameweek 30

Gameweek 30 ble sparket i gang av Chelsea som tok imot West Bromwich hjemme på Stamford Bridge, i en kamp hvor de blå fra London var meget store favoritter. Det utviklet seg derimot til en av sesongens største bomber, da West Brom endte opp med å vinne hele 5-2 – og dette etter fire clean sheets på rad fra Chelsea. Matheus Pereira (5.3) ble kampens absolutt store spiller med to mål, to målgivende, tre bonuspoeng og hele 21 poeng totalt.

Arsenal tok imot Liverpool på Emirates senere samme dag, men falt fullstendig sammen i møtet med de regjerende mesterne. Til slutt endte det hele 3-0 til Liverpool, etter to mål av Diogo Jota (6.9) og ett av Mohamed Salah (12.4).

Harry Kane (11.7) var den soleklart mest valgte kapteinen denne runden da Tottenham møtte Newcastle, og leverte også varene gjennom sine to mål og 13 poeng totalt. Til slutt tar vi med at Jesse Lingard (6.3) fortsetter storformen og leverte sin andre 12-poenger på rad med sitt mål og sin målgivende i West Hams kamp mot Wolverhampton.

Rundens vinnere – GW30

Rundens vinnere denne runden må gå til de som spilte trygt og gikk for Harry Kane (11.7) som kaptein. De endte opp med hele 26 poeng – noe som var lagt foran poengsummene til de andre populære kapteinsvalgene.

Rundens skuffelse – GW30

Rundens skuffelse går til hele Chelsea-forsvaret. Var av god grunn valgt av veldig mange, men populære valg som Edouard Mendy (5.2) og César Azpilicueta (5.9) endte opp med null poeng. Da var det bedre å ha Antonio Rüdiger (4.7) som ikke fikk spilletid, og heller få inn en innbytter fra benken.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 30

Vi endte på 67 poeng, noe som må sies å være en meget akseptabel score denne runden. Vi traff godt på Harry Kane som kaptein, samt offensive poeng fra Lingard, Raphinha, Mound og Bruno Fernandes. I tillegg hadde vi uheldigvis Ollie Watkins med sine syv poeng på benken. Vi håper på å gjenta den gode scoren i GW31!

Fredag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 31!

Keeper

Chelsea slapp inn fem mål sist mot West Brom, men vi velger å gi Chelsea-forsvaret og Edouard Mendy (5.2) en ny sjanse når de blåkledde skal på besøk til Crystal Palace i Sør-London. Holdt nullen også mot Porto i Champions League i midtuken, så vi tror at West Brom-kampen var et skikkelig unntak.

Alternativer:
Nick Pope (5.5), hjemme mot Newcastle
Ederson (6.1), hjemme mot Leeds
Alphonse Areola (4.6), hjemme mot Wolves

Forsvar

Vi kjører igjen på med César Azpilicueta (5.9), da han er den spilleren i Chelsea som virker mest trygg i laget. Crystal Palace var riktignok gode mot Everton forrige helg, men vi tror Chelsea har fått seg en skikkelig oppstrammer av Thomas Tuchel og igjen har gode muligheter for å holde et rent bur.

Trent Alexander-Arnold (7.3) er forsvareren med best form i ligaen for øyeblikket, selv om han fortsatt er noe varierende i prestasjonene sine. Skal denne runden møte Aston Villa hjemme på Anfield, og bør ha gode muligheter både for rent bur, men også for målgivende offensivt.

Til slutt tar vi med Man Citys Rúben Dias (6.1) når de lyseblå får besøk av Leeds. Dias er den ene forsvarsspilleren som så og si er fast i laget, og i en runde uten de aller beste defensive valgene så satser vi på portugiseren.

Alternativer:
Ben Mee (4.9), hjemme mot Newcastle
Aaron Cresswell (5.9), hjemme mot Leicester
Michael Keane (5.1), borte mot Brighton
Luke Shaw (5.3), borte mot Tottenham

Midtbane

På midtbanen går vi først og fremst for Liverpool-duoen Diogo Jota (6.9) og Mohamed Salah (12.4). Det må sies at det er vanskelig å si hvem som starter og hvem som blir hvilt når de har et returoppgjør i Champions League uken etter, men Liverpool har ikke råd til å ikke slå Aston Villa på Anfield. De rødkledde er på bedringens vei formmessig, og vi tror vi er dekket hvis vi har disse to.

Videre tar vi også med Man Citys Kevin De Bruyne (11.9). Igjen er det vanskelig å si om han starter, men dersom han gjør det er Leeds på Etihad en drømmekamp for belgieren. Til slutt tar vi også med forrige rundes store spiller, nemlig Matheus Pereira (5.3). West Brom skal møte Southampton hjemme på The Hawthorns, og bør ha gode muligheter til å score mot et porøst Saints-forsvar.

Alternativer:
Jesse Lingard (6.3), hjemme mot Leicester
Mason Mount (7.1), borte mot Crystal Palace
Pedro Neto (5.7), borte mot Fulham
Raheem Sterling (11.3), hjemme mot Leeds

Angrep

På topp kjører vi på med en litt uvanlig trippel. Først ut er Kelechi Iheanacho (5.8) som skal møte West Ham på bortebane. Var ikke spesielt god mot Man City sist, men bør ha bedre muligheter mot et West Ham-forsvar som har sluppet inn fem mål på de to siste.

Videre gir vi sjansen til Burnleys Chris Wood (6.2) når de skal møte Newcastle hjemme på Turf Moor. Wood har scoret i sine tre siste, og bør ha meget gode muligheter mot et svakt Newcastle-forsvar.

Sistemann ut er Gabriel Jesus (9.2). Hadde vært et fantastisk Fantasy-valg denne sesongen dersom han hadde vært mer stabil, men har også levert varene i perioder. Vi tror han starter når City skal møte Leeds på Etihad.

Alternativer:
Harry Kane (11.7), hjemme mot Man United
Dominic Calvert-Lewin (7.6), borte mot Brighton
Danny Ings (8.4), borte mot West Bromwich
Jamie Vardy (10.1), borte mot West Ham

Ukens drømmelag – Gameweek 31

Hvem bør du ha som kaptein?

Vanskelig å spå hvem som starter denne runden, med tanke på at både Man City og Liverpool har Champions League å tenke på. Vi tar en sjanse på Diogo Jota.

Til slutt

Husk deadline denne runden fredag kl. 19:30 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler