Fantasy Premier League tips: Vi satser på at Son fortsetter der han slapp sist

Kane Son Fantasy tips Premier League

Da er GW2 historie, og det ble en runde med vanvittig mange mål – faktisk ble det satt rekord i antall mål i en full runde i Premier League-æraen. Runden ble sparket i gang av Everton som nedsablet West Bromwich med 5-2 i en kamp hvor Dominic Calvert-Lewin (7.3) scoret hattrick og ble belønnet med 17 poeng.

Rundens høydepunkt i Fantasy-øyemed kom nok på St. Mary’s Stadium i Southampton hvor Tottenham knuste vertene 5-2. Heung-Min Son (9.0) var solgt unna av mange etter en skuffende første kamp, men slo nådeløst tilbake i GW2 med hele fire mål og 24 poeng. På alle hans fire mål sto Harry Kane (10.5) for målgivende, og engelskmannen fikk æren av å sette inn det siste målet selv. Duoen viser hvor farlige de kan bli på Fantasy fremover.

På Stamford Bridge var det duket for toppkamp mellom Chelsea og Liverpool. Chelsea fikk ble etterhvert redusert til ti mann, og Sadio Mané (11.9) overtok Mohamed Salahs rolle som målscorer denne uken med sine to mål og 15 poeng. Det var virkelig spissenes runde denne runden – bortsett fra nevnte Kane og Calvert-Lewin scoret også Neal Maupay (6.5), Aleksandar Mitrović (6.0), Patrick Bamford (5.7), Richarlison (8.0) og Danny Ings (8.4) en tosifret poengsum.

SPILLTIPS: Målrikt mellom Crystal Palace og Everton

Rundens vinnere – GW2

Rundens vinnere må gå til den livsfarlige Tottenham-duoen Harry Kane (10.5) og Heung-Min Son (9.0) som til sammen scoret hele 45 poeng. Det er nok viktig å ha en av disse på laget sitt fremover, og da kan det argumenteres for at sør-koreaneren er bedre verdi for pengene. Spilte også enda høyere i banen enn Kane mot Southampton sist runde.

Rundens skuffelse – GW2

Rundens skuffelse går til Man United og alle deres populære Fantasy-valg. Bruno Fernandes (10.5) var av veldig mange byttet inn i stedet for Son, men portugiseren skuffet stort med bare to poeng. Ellers kan vi også nevne Anthony Martial (9.0) og Timo Werner (9.5) av populære spissvalg som blanket.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 2

Vi endte på skuffende 42 poeng etter en runde hvor nesten alle våre valg blanket med enten ett eller to poeng. Dette ble totalt skivebom, og vi ble reddet av hattricket til Dominic Calvert-Lewin. Vi satser på å slå kraftig tilbake i GW3!

Lørdag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 3!

Keeper

Tottenham har ikke overbevist defensivt til nå denne sesongen, men tar imot et tannløst Newcastle-lag i London denne runden. Derfor velger vi å sette Hugo Lloris (5.5) i mål, bør ha meget gode muligheter for en smultring denne runden!

Alternativer:
Emiliano Martínez (4.5), borte mot Fulham
Rui Patrício (5.5), borte mot West Ham
Aaron Ramsdale (5.0), hjemme mot Leeds
Vicente Guaita (5.0), hjemme mot Everton

Forsvar

Wolverhampton har et meget godt kampprogram fremover og vi anbefaler at vi bør få inn minst to spillere fra Ulvene de neste fem ukene. Vi begynner med å sette Romain Saïss (5.1) i forsvaret. Den marokkanske stopperkjempen er fast i laget til en relativt billig penge, og viste i GW1 hvor farlig han også kan være på cornere.

Videre kjører vi inn Chelseas Reece James (5.1) når de skal møte West Brom borte. Den unge engelskmannen har vist seg som en meget offensiv vingback, og West Brom har lekket som en sil bakover de siste kampene med åtte innslupne mål. Til slutt inkluderer vi Trent Alexander-Arnold (7.5). Liverpool tar imot Arsenal, men man vet aldri når Trent kan slå til med et frisparkmål eller flere assister.

Alternativer:
Tyrick Mitchell (4.1), hjemme mot Everton
Ezri Konsa Ngoyo (4.5), borte mot Fulham
Lucas Digne (6.1), borte mot Crystal Palace
Kurt Zouma (5.0), borte mot West Brom
Conor Coady (5.0), borte mot West Ham

Midtbane

Kevin De Bruyne (11.6) og Man City var tilbake med et smell i deres første kamp for sesongen, og tok en meget imponerende 3-1-seier borte mot Wolves. Denne runden tar City imot Leicester på Etihad, og da bør den belgiske midtbanemaestroen være i laget ditt.

Heung-Min Son (9.0) er kanskje rundens klareste valg når Tottenham skal møte The Magpies fra nord, mens James Rodríguez (7.6) virkelig har imponert i sine to første Premier League-kamper. Vi tar med begge på midtbanen vår.

Til slutt tar vi en sjanse på Wilfried Zaha (7.1). Den driblesterke kantspilleren har åpnet sesongen knallsterkt, men har også hatt en tendens til å falle av i tidligere sesonger. Har tøff motstand denne runden i Everton, men vi tror at Zaha fort kan komme til flere gode målsjanser da han har spilt meget høyt i banen frem til nå.

Alternativer:
Mohamed Salah (12.1) eller Sadio Mané (11.9), hjemme mot Arsenal
Kai Havertz (8.4), borte mot West Brom
Mateusz Klich (5.6), borte mot Sheffield United
Andros Townsend (6.0), hjemme mot Everton
Daniel Podence (5.6), borte mot West Ham
Phil Foden (6.5), hjemme mot Leicester

Angrep

Vi gir fornyet tillit til Dominic Calvert-Lewin (7.3) etter hans hattrick sist kamp, men møter nok vanskeligere motstand denne runden i Crystal Palace på bortebane.

Raúl Jiménez (8.5) fortsetter der han slapp med å plukke poeng jevnt og trutt. Ikke ofte de store tosifrede poengsummene på meksikaneren, men arbeidshesten har åpnet sesongen med henholdsvis 8 og 6 poeng på sine to første. Wolverhampton har som nevnt også et meget godt kampprogram.

Til slutt setter vi inn Aleksandar Mitrović (6.0). Her var det mange gode valg, men vi lander på den knallsterke serbiske oksen hjemme mot Aston Villa. Mitrović scoret to mål og 12 poeng forrige og viste hvor livsfarlig han er i boksen til motstanderen.

Alternativer:
Harry Kane (10.5), hjemme mot Newcastle
Timo Werner (9.5), borte mot West Brom
Richarlison (8.0), borte mot Crystal Palace
Danny Ings (8.4), borte mot Burnley
Patrick Bamford (5.7), borte mot Sheffield United

Ukens drømmelag – Gameweek 3

Hvem bør du ha som kaptein?

Tottenham slo meget godt fra seg sist og tar imot et svakt Newcastle-lag denne runden. Da setter vi kapteinsbindet på Heung-Min Son.

Til slutt

Husk deadline denne runden lørdag kl. 12:00 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler