Fantasy PL: Disse spillerne bør du ha med i tidenes dobbeltrunde!

Fantasy PL: Disse spillerne bør du ha med i tidenes dobbeltrunde!

Oppsummering Gameweek 25

Gameweek 25 ble av mange reddet av Leeds sin siste kamp mot Southampton, hvor den populære Fantasy-trioen Stuart Dallas (5.0), Patrick Bamford (6.9) og Raphinha (5.4) scoret ett mål hver. Totalt endte de tre på hele 37 poeng denne runden – noe som kom meget kjærkomment med siden mange andre populære valg blanket denne runden.

Burnley var igjen godt representert i forsvar med Nick Pope (5.6), Ben Mee (5.1) og Matt Lowton (4.5), og leverte varene med en heldig 0-0-kamp mot West Bromwich. Verken Liverpool, Chelsea eller Tottenham klarte å vinne sine kamper, og det var heller ingen populære Fantasy-valg som utpreget seg.

Man City slo Arsenal knepent 1-0, hvor Raheem Sterling (11.6) ble matchvinner. Byrival Man United vant også sin kamp mot Newcastle, og Bruno Fernandes (11.6) ble igjen den store spilleren med 12 poeng. Dog skuffende for mange at de ikke klarte å holde nullen.

PS! Gameweek 26 som vi nå går inn i blir tidenes største dobbeltrunde i Fantasy-historien, så her gjelder det å sitte klar med en god plan og gjerne et Bench Boost eller en Triple Captain.

Rundens vinnere – GW25

Rundens vinnere i GW25 går soleklart til Leeds-trioen Stuart Dallas (5.0), Patrick Bamford (6.9) og Raphinha (5.4). Det hadde for mange blitt en meget dårlig runde uten denne gjengen.

Rundens skuffelse – GW25

Rundens skuffelse går til Danny Ings (8.5). Hadde dobbeltrunde, men klarte å blanke i første, før han ble benket til andre kamp og kun fikk ett poeng der. Endte opp med svake tre poeng totalt.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 25

Vi endte på 83 poeng, noe som absolutt må være godkjent. Traff meget godt på Leeds-gutta og Burnley-gutta – samt Bruno. Dog ergerlig at vi hadde hele 23 poeng på benken. Vi satser på å opprettholde den gode formen i GW26!

Lørdag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 26!

Keeper

I dobbeltrunden går vi for sesongens keeper så langt, nemlig Emiliano Martínez (5.3). Aston Villa mangler både Jack Grealish og Matty Cash, men argentineren er såpass solid at vi gir han tilliten. Møter Leeds og Southampton – begge på bortebane.

Alternativer:
Alphonse Areola (4.5), borte mot Crystal Palace og hjemme mot Tottenham
Jordan Pickford (4.8), hjemme mot Southampton og borte mot West Bromwich
Kasper Schmeichel (5.5), hjemme mot Arsenal og borte mot Burnley

Forsvar

Man City har en fin dobbeltrunde mot West Ham og Wolverhampton – begge på hjemmebane. Da satser vi på Rúben Dias (6.1) som virker å være ganske bankers i laget, samt John Stones (5.2) som ble spart i Champions League i midtuken.

Til slutt tar vi også med Evertons Lucas Digne (6.1). Everton har en meget fin dobbel mot Southampton og West Brom, og Lucas Digne er som vanlig alltid farlig fremover i banen og på dødballer.

Alternativer:
Ola Aina (4.5), borte mot Crystal Palace og hjemme mot Tottenham
Sergio Reguilón (5.5), hjemme mot Burnley og borte mot Fulham
Matt Targett (4.9), borte mot Leeds og borte mot Sheffield United

Midtbane

På midtbanen begynner vi med de siste rundenes store formspiller, nemlig Leicesters Harvey Barnes (6.9). Ble spart i Europa League i midtuken, og skal møte Arsenal og Burnley denne runden. Ser livsfarlig ut for tiden.

Videre går vi for Ilkay Gündogan (6.1) i Man Citys dobbeltrunde. Har ikke scoret på sine to siste kamper – og man vet aldri om han får spille med Peps roulette – men tatt prisen i betraktning er han uansett fantastisk value for money.

Til slutt tar vi med duoen Bruno Fernandes (11.6) og Mohamed Salah (12.6). Begge har dobbeltrunde denne runden, og det er meget farlig å gå uten disse.

Alternativer:
Ademola Lookman (5.0), borte mot Crystal Palace og hjemme mot Tottenham
Heung-Min Son (9.5), hjemme mot Burnley og borte mot Fulham
Pedro Neto (5.7), borte mot Newcastle og borte mot Man City

Angrep

Vi starter med Dominic Calvert-Lewin (7.7) som har to mål og to målgivende på sine tre siste spilte kamper. Har en meget god dobbeltrunde denne runden mot Southampton og West Bromwich, og engelskmannen må med.

Videre tar vi med Harry Kane (11.1) som skal møte Burnley hjemme og Fulham borte. Tottenham er ikke i form for tiden, men med de kampene blir det for risikabelt å gå uten Kane.

Til slutt tar vi med Aston Villas Ollie Watkins (6.5). Aston Villa sliter nok litt uten Jack Grealish, men skal likevel ha gode muligheter for poeng i deres dobbeltrunde mot Leeds og Sheffield United.

Alternativer:
Jamie Vardy (10.1), hjemme mot Arsenal og borte mot Burnley
Timo Werner (9.2), hjemme mot Man United og borte mot Liverpool
Patrick Bamford (6.9), hjemme mot Aston Villa

Ukens drømmelag – Gameweek 26

Hvem bør du ha som kaptein?

Mange gode alternativer denne dobbeltrunden, men det står til slutt mellom Kane og Calvert-Lewin. Med Everton i godkjent form som skal møte svake Southampton og svake West Brom så går vi for Dominic Calvert-Lewin – og kaster også en frekk trippelkaptein på han!

Til slutt

Husk deadline denne runden lørdag kl. 12:00 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler