Bielsas menn med dobbelrunde i GW25 – Tre Leeds-spillere med på vårt lag

Bielsas menn med dobbelrunde i GW25 – Tre Leeds-spillere med på vårt lag

Oppsummering Gameweek 24

Gameweek 24 ble igjen dominert av Ilkay Gündogan (6.1), som fortsetter sin vanvittige form. Scoret to og leverte én assist i 3-0-seieren over Tottenham, noe som inkludert tre bonuspoeng ga hele 19 poeng. Klarte dessverre å pådra seg en liten skade, men de som satte tyskeren som kaptein har likevel god grunn til å være fornøyd.

Burnley var ett av de lagene som hadde dobbeltrunde, og for mange sto valget her mellom Ben Mee (5.1) og Matt Lowton (4.5). Sean Dyches menn knuste Crystal Palace hele 3-0 på bortebane, og mot alle odds scoret faktisk Matt Lowton. Med et rent bur og tre bonuspoeng i tillegg ble dette hele 17 poeng for den engelske høyrebacken.

Liverpool tapte igjen etter at Leicester – med James Maddison (7.3) og Harvey Barnes (6.8) i spissen – snudde 0-1 til en overbevisende 3-1-seier. Redningen for Liverpool i Fantasy-øyemed må være at Mohamed Salah (12.6) fortsetter scoringsformen sin, og har nå fire mål på sine fire siste kamper.

Til slutt tar vi med at Pierre-Emerick Aubameyang (11.3) endelig leverte på Fantasy igjen med sitt hattrick og totalt 20 poeng, samt at Bruno Fernandes (11.6) ble redningen for Man United med sitt mål da de skuffet borte mot West Bromwich.

PS! Vi går nå inn i nok en liten dobbel gameweek, hvor Leeds og Southampton spiller to ganger hver.

Rundens vinnere – GW24

Rundens vinnere går til Ilkay Gündogan (6.1)-kapteinere samt Matt Lowton (4.5)-velgere. Traff du på disse to endte opp med hele 55 poeng – 38 fra Gündogan og 17 fra Lowton.

Rundens skuffelse – GW24

Rundens skuffelser denne gameweeken må gå til Aston Villa-duoen Jack Grealish (7.7) og Ollie Watkins (6.5). Villa skuffet noe med kun 0-0 mot Brighton, hvor begge disse populære spillerne blanket med to poeng hver.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 24

Vi endte på 87 poeng i GW24, noe som var helt okei. Vi traff godt på Pope og Cresswell bakover i banen, samt Gündogan og Fernandes fremover. Likevel bommet vi på kapteinsvalget med Sterling, samt hadde hele 17 poeng på benken. Vi håper på å gjøre det enda bedre i GW25!

Fredag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 25!

Keeper

Nick Pope (5.6) kommer fra en dobbeltrunde, og har igjen en fin kamp denne runden med West Brom hjemme på Turf Moor. Pope hadde en fantastisk sesong i fjor, og ble dermed priset vesentlig høyere denne sesongen. Han har fortsatt prestasjonene sine, viser at han er en kvalitetskeeper, og er den målvakten med nest høyest poengsum denne sesongen.

Alternativer:
Alphonse Areola (4.5), hjemme mot Sheffield United
David de Gea (5.3), hjemme mot Newcastle
Illan Meslier (4.7), borte mot Wolves og hjemme mot Southampton

Forsvar

Vi begynner med den beste forsvareren fra forrige runde, nemlig Matt Lowton (4.5). Har igjen en meget attraktiv hjemmekamp da Burnley skal ta imot West Bromwich. Videre tar vi med Stuart Dallas (5.0) når Leeds skal ut i dobbeltrunde mot Wolverhampton og Southampton. Dallas har spilt fast på sentral midtbane den siste tiden, men er registrert som forsvarsspiller i spillet. Det åpner for enda større sjanser for offensive poeng.

Til slutt tar vi med Man Uniteds Aaron Wan-Bissaka (5.6) når United skal ta imot Newcastle hjemme på Old Trafford. Den engelske høyrebacken har vært meget fast i laget denne sesongen, og har også plukket med seg noen offensive poeng. Bør ha gode muligheter til å holde nullen her.

Alternativer:
Luke Shaw (5.0), hjemme mot Newcastle
Lewis Dunk (4.9), hjemme mot Crystal Palace
João Cancelo (6.1), borte mot Arsenal
Tosin Adarabioyo (4.5), hjemme mot Sheffield United

Midtbane

På midtbanen begynner vi med Leeds’ brasilianske ving Raphinha (5.4). Har vært i strålende form den siste tiden med hele fire målgivende og to mål på sine siste fem kamper. Har sammen med Leeds en dobbeltrunde denne runden, og er bankers på ukens lag.

Videre må vi inkludere Ilkay Gündogan (6.1) når City skal besøke Arsenal på the Emirates i London. Tyskeren har vært i en helt spinnvill scoringsform de siste månedene og står med hele 11 mål på sine siste 12 kamper (!).

Til slutt tar vi med Bruno Fernandes (11.6) og Mohamed Salah (12.6) når de skal møte henholdsvis Newcastle og Everton – begge på hjemmebane. Verken Man United eller Liverpool er i storform om dagen, men disse to fortsetter å levere varene.

Alternativer:
Ademola Lookman (5.0), hjemme mot Sheffield United
Harvey Barnes (6.8), borte mot Aston Villa
Heung-Min Son (9.5), borte mot West Ham
Pedro Neto (5.7), hjemme mot Leeds

Angrep

Vi starter med Patrick Bamford (6.9) som har dobbeltrunde. Er den spissen som har scoret nest flest poeng denne sesongen, kun slått av Harry Kane. Er på straffer, og bør ha gode muligheter for målpoeng på disse to kampene.

En annen som også har dobbeltrunde er Southamptons Danny Ings (8.5). Møter Chelsea hjemme og Leeds borte, og viste potensiell gryende form med scoring mot Wolves sist runde.

Til slutt tar vi med Harry Kane (11.0). Har vært mye opp og ned denne sesongen, og har heller ikke her den enkleste kampen når Spurs skal møte West Ham i Øst-London. Vi gir ham likevel sjansen.

Alternativer:
Timo Werner (9.2), borte mot Southampton
Jamie Vardy (10.1), hjemme mot Leeds
Ollie Watkins (6.4), hjemme mot Leicester

Ukens drømmelag – Gameweek 25

Hvem bør du ha som kaptein?

Leeds har dobbeltrunde, og da står det mellom Patrick Bamford og Raphinha. Vi gir det til engelskmannen.

Til slutt

Husk deadline denne runden fredag kl. 19:30 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler