Fantasy Premier League runde 25: Her er vårt tips til helgens runde

Fantasy Premier League runde 25

Da er vi endelig tilbake med Fantasy Premier League-artikler, etter et par runder hvor vi dessverre ikke har hatt muligheten til å skrive de. Det har skjedd mye i GW22 til 24, hvor blant annet Leicester har skuffet stort med to tap, før de slo tilbake med en 4-1-seier sist hjemme mot West Ham. Ayoze Pérez (6.2) har dog virkelig vist form de siste ukene, med hele 42 poeng på sine siste fem kamper.

De siste rundene har blitt preget av få formlag og mange uforutsigbare resultater. Sett bort fra Liverpool, som bare fortsetter å vinne og vinne, er det Man City som har gjort det best, med to seire og en uavgjort. Hos de lyseblå er det Sergio Agüero (12.0) som har vært det store lyspunktet på Fantasy, med 20, 13 og 4 poeng på sine tre siste kamper.

Bare for å nevne Liverpool, så har de vunnet det som vinnes kan, og hadde sågar en dobbeltrunde i GW24 – borte mot Wolverhampton og borte mot West Ham. Mange valgte da å bruke sin Triple Captain-chip – de mest uheldige av managerne brukte da denne på Sadio Mané (12.3), som måtte gå av banen med skade i førsteomgang av første kamp. Det blir det ett poeng av – eller tre poeng som trippelkaptein. Da var Mohamed Salah (12.6) eller Trent Alexander-Arnold (7.6) bedre valg.

Ellers har Mikel Arteta fått stabilisert Arsenal med tre uavgjortresultater, og det kan nok være smart å kikke ekstra på en uthvilt Pierre-Emerick Aubameyang (10.7) i ukene som kommer. Til slutt må det nevnes at Sheffield United har en virkelig innbydende rekke med kamper fremover, og det er nok ikke helt bak mål å eie tre spillere fra The Blades i ukene som kommer. John Lundstram (5.1), John Fleck (5.0), Dean Henderson (5.0) og George Baldock (5.1) er alle veldig gode og billige alternativer.

Rundens vinnere – GW22-24

Rundens vinnere går til eiere av Fantasy-legenden Sergio Agüero (12.0), som leverte hele 37 poeng på sine tre kamper disse rundene. Han er alltid en rotasjonsriskio med tanke på Gabriel Jesus, men når argentineren faktisk er på banen har han som vane å levere. Andre soleklare vinnere disse rundene var de som kjørte trippelkaptein på Mohamed Salah (12.6). Det gav en gevinst på hele 48 poeng i GW24.

Rundens skuffelse – GW22-24

Rundens skuffelse gir vi til de modige sjelene som satte Liverpools Sadio Mané (12.3) som trippelkaptein i Liverpools dobbeltrunde. De endte opp med tre fattige poeng – noe som minner veldig om Leroy Sanés famøse trepoenger i Man Citys dobbeltrunde på samme tidspunkt i fjor.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 22

Fantasy Premier League runde 22 oppsummering

Vi endte på 71 poeng i GW22, noe som var meget bra. Forsvaret satt som et skudd, samt at Richarlison, De Bruyne, Willian, Abraham og Vardy leverte fremover. Dette er nå en liten stund tilbake, så laget i GW25 ser nok ganske annerledes ut, men vi håper på en lignende poengfangst!

Lørdag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 25!

Keeper

Martin Dubravka (5.0) og Newcastle tar i mot tabelljumbo Norwich denne runden. De sorthvite fra nord klarte å holde nullen sist hjemmeoppgjør på St James’ Park, da mot selveste Chelsea, og vi tror The Magpies’ slovakiske sisteskanse har nye muligheter til å notere en smultring i blokka førstkommende lørdag.

Alternativer:
Dean Henderson (5.0), borte mot Crystal Palace
Aaron Ramsdale (4.7), hjemme mot Aston Villa
Ben Foster (4.9), hjemme mot Everton
Mat Ryan (4.9), borte mot West Ham

Forsvar

Trent Alexander-Arnold (7.6) har levert noen helt fantastiske uker sammen med resten av Liverpool-forsvaret, og leverer poeng både offensivt og defensivt i banen. Han er selvskreven på laget vårt denne uken, og vi tar også med hans backkollega Andrew Robertson (7.0).

John Lundstram (5.1) ble overraskende satt ut av laget forrige runde mot Man City, så plassen hans i Sheffield United-laget er per nå noe usikker. The Blades har dog en rekke med meget attraktive kamper, og da er Lundstram en av de mest innbydende spillerne å ha i laget sitt. Alternativt kan forsvarsspiller George Baldock (5.1) også være et meget godt alternativ.

Alternativer:
Virgil van Dijk (6.5), hjemme mot Southampton
Lucas Digne (5.8), borte mot Watford
Lewis Dunk (4.8), borte mot West Ham
Craig Cathcart (4.4), hjemme mot Everton
Federico Fernández (4.4), hjemme mot Norwich
Angelo Ogbonna (4.5), hjemme mot Brighton

Midtbane

Mohamed Salah (12.6) er rundens klareste valg, og en spiller du absolutt bør ha på laget ditt i ukene fremover – spesielt med tanke på at Sadio Mané er ute med skade. Liverpool har en lang rekke med grønne kamper, hvor egypteren kan vise seg å bli meget målfarlig. Denne rekken begynner med en overkommelig hjemmekamp mot Southampton nå til helgen.

John Fleck (5.0) er en spiller som har gått litt under radaren denne sesongen, men som har levert meget godt tatt sin pris i betraktning. Sheffield United har også som nevnt et meget godt kampprogram, og Fleck blir da en nyttig spiller å ha i troppen din.

Jack Grealish (6.7) har hatt en kjempesesong, og fortsetter bare å levere – uavhengig av motstand. Skal denne runden på besøk til et Bournemouth-lag som er i virkelig dårlig form. Bør ha nye muligheter for poeng her.

Alternativer:
Anthony Martial (7.9), hjemme mot Wolverhampton
Wilfried Zaha (6.8), hjemme mot Sheffield United
Mark Noble (5.0), hjemme mot Brighton
Harry Wilson (5.8), hjemme mot Aston Villa
Ayoze Pérez (6.2), hjemme mot Chelsea

Angrep

Pierre-Emerick Aubameyang (10.7) har vært suspendert i tre kamper etter sitt røde kort, men er tilbake til denne her. Arsenal har i mellomtiden gjort det meget godt sammenlignet med tidligere i sesongen, uten å få de fortjente resultatene. Vi tror at den gabonske superspissen er sulten, og at et Arsenal i emning kan bli meget farlige mot Burnley borte på Turf Moor.

Alternativer:
Roberto Firmino (9.6), hjemme mot Southampton
Jamie Vardy (9.9), hjemme mot Chelsea
Raúl Jiménez (7.6), borte mot Man United
Dominic Calvert-Lewin (6.1), borte mot Watford
Neal Maupay (5.9), borte mot West Ham
Gerard Deulofeu (6.1), hjemme mot Everton

Ukens drømmelag – Gameweek 25

Fantasy runde 25

Hvem bør du ha som kaptein?

Vi kjører det trygge valget og setter ukens kapteinsbind på Liverpools Mohamed Salah.

Til slutt

Husk deadline denne runden lørdag kl. 12:30 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler