Fantasy Premier League: Se vårt drømmelag til helgens runde

Fantasy Premier League: Se vårt drømmelag til helgens runde

Oppsummering Gameweek 21-23

I spillerundene 21-23 har Man City fortsatt sin seiersrekke, blant annet med en meget overbevisende 4-1-seier borte mot Liverpool sist. Ilkay Gündogan (6.0) fortsetter sin imponerende scoringsform, med hele ni mål på sine elleve siste. Nullen røk dog for City mot de regjerende seriemesterne etter seks strake smultringer, men navn som Rúben Dias (6.1), João Cancelo (6.0) og John Stones (5.2) er fortsatt meget gode valg nå som vi går inn i et program tettpakket med dobbeltrunder.

Thomas Tuchel har kommet inn i Chelsea, og virkelig fått sving på sakene. De blåkledde har nå tre seire og én uavgjort etter at tyskeren tok over spakene, og de har også kun sluppet inn ett mål. Arsenal har hatt motsatt utvikling, og har gått på sure tap mot henholdsvis Wolves og Aston Villa etter en meget god rekke med kamper før dét.

Man United har vært noe ujevne med uavgjort mot Arsenal og Everton, samt en vanvittig 9-0-seier mot Southampton. Bruno Fernandes (11.5) har spilt hovedrollen i endel av det de røde djevlene har gjort, og fortsetter å fremstå som et godt kapteinsalternativ.

PS! Vi går nå inn i en liten dobbel gameweek, hvor Man City, Everton, Burnley og Fulham spiller to ganger.

Rundens vinnere – GW21-23

Rundenes vinnere går til eierne av Leicesters James Justin (5.2). Startet sesongen med 4.5 i pris og var nok også tiltenkt en backup-rolle for Ricardo Pereira. Den unge engelskmannen har dog overrasket mange og virkelig vokst inn i dette Leicester-laget, og fremstår per nå som en av de aller beste backene i ligaen. Har tatt 24 poeng på sine siste to kamper, men måtte av med skade i midtukens FA Cup-kamp.

Rundens skuffelse – GW21-23

Rundenes skuffelse må gå til Southampton. Sørkystlaget har nå tapt fem strake kamper, og har sluppet inn hele 18 mål på de fem. Styr unna!

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 21

Vi endte på helt håpløse 33 poeng i GW21. Både kaptein Sterling og visekaptein Cancelo ble benket og så hele kampen mot Sheffield United fra sidelinjen, så dermed ble det ingen kapteinspoeng. Bortsett fra dette traff vi kun på Rúben Dias og Harvey Barnes. En runde som går i glemmeboken. Vi satser på å gjøre det vesentlig bedre i GW24!

Lørdag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 24!

Keeper

Keeperplassen gir vi til fjorårets keeper i Premier League, nemlig Nick Pope (5.5). Har ikke vært like populær denne sesongen grunnet sin høye pris, men er fortsatt den keeperen med nest flest poeng. Burnley skal ut i dobbeltrunde denne runden mot henholdsvis Crystal Palace og Fulham, og da bør Pope ha gode muligheter til både ett og to clean sheets.

Alternativer:
Alphonse Areola (4.5), borte mot Everton og borte mot Burnley
Ederson (6.1), hjemme mot Tottenham og borte mot Everton
Emiliano Martínez (5.2), borte mot Brighton
Lukasz Fabianski (5.1), hjemme mot Sheffield United

Forsvar

Rúben Dias (6.1) har kanskje vært sesongens spiller i Premier League, og virker å være den eneste virkelig faste spilleren i Man City-forsvaret. Da inkluderer vi han når de lyseblå skal ut i dobbeltrunde mot Tottenham og Everton.

Everton er et annet lag som også har dobbeltrunde, med to hjemmekamper mot Fulham og Man City. Lucas Digne (6.1) er tilbake fra skade, og har allerede på sine fem kamper tilbake vist hvor viktig han kan være offensivt med sine to målgivende.

Videre tar vi med Burnleys Ben Mee (5.0) i Burnleys dobbeltrunde, samt West Hams Aaron Cresswell (5.7) hjemme mot Sheffield United. Cresswell har nå klatret opp som sesongens mestscorende forsvarsspiller.

Alternativer:
Michael Keane (5.1), hjemme mot Fulham og hjemme mot Man City
João Cancelo (6.0), hjemme mot Tottenham og borte mot Everton
John Stones (5.2), hjemme mot Tottenham og borte mot Everton
Tosin Adarabioyo (4.5), borte mot Everton og borte mot Burnley
Matt Targett (4.8), borte mot Brighton
Aaron Wan-Bissaka (5.6), borte mot West Bromwich

Midtbane

På midtbanen begynner vi med dobbelt Man City. Ilkay Gündogan (6.0) er udroppelig i formen han er i per nå, og Raheem Sterling (11.6) har 48 poeng på sine siste fem kamper. Begge blir viktige i dobbeltrunden.

Videre satser vi på Fulhams Ademola Lookman (5.0). Fulham skal også ut i en dobbeltrunde, og unge Lookman er som regel Fulhams beste og farligste spiller fremover i banen. Til slutt inkluderer vi også Bruno Fernandes (11.5) som sammen med Man United skal besøke West Bromwich.

Alternativer:
Tomas Soucek (5.4), hjemme mot Sheffield United
Phil Foden (6.1), hjemme mot Tottenham og borte mot Everton
Jack Grealish (7.8), borte mot Brighton
Marcus Rashford (9.6), borte mot West Brom
Bukayo Saka (5.4), hjemme mot Leeds

Angrep

Vi starter med Evertons Dominic Calvert-Lewin (7.7). Engelskmannen scoret hele 12 poeng sist mot Man United, og virker å være i stigende form. Har dobbeltrunde her.

Til slutt gir vi en siste sjanse til West Hams Michail Antonio (6.7) før The Hammers sitt vanskelige kampprogram starter. Skal møte Sheffield United hjemme i London, og bør dermed ha store muligheter til målpoeng.

Alternativer:
Alexandre Lacazette (8.3), hjemme mot Leeds
Ollie Watkins (6.4), borte mot Brighton
Patrick Bamford (6.7), borte mot Arsenal
Timo Werner (9.2), hjemme mot Newcastle

Ukens drømmelag – Gameweek 24

Hvem bør du ha som kaptein?

Man City er i fantastisk form og har dobbeltrunde. Raheem Sterling ser ut som at han er i godt slag om dagen, så vi gir bindet til han.

Til slutt

Husk deadline denne runden lørdag kl. 12:00 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler