Fantasy-tips til denne ukens midtuke-runde i Premier League

kane son spurs fantasy premier league

Oppsummering Gameweek 17

Gameweek 17 ble sparket i gang av Everton og West Ham, og som flere ganger før ble West Hams Tomas Soucek (5.2) avgjørende med sitt matchvinnermål. Tsjekkeren har scoret fem mål og levert én målgivende denne sesongen, og er fantastisk verdi tatt sin lave pris i betraktning. Samme kveld slo Man United Aston Villa 2-1, og Bruno Fernandes (11.3) ble som så mange ganger tidligere tungen på vektskålen.Tottenham knuste Leeds hele 3-0, og radarparet Harry Kane (11.0) og Heung-Min Son (9.8) leverte endelig igjen etter et par skuffende forestillinger.

Arsenal virker å være tilbake med tre strake seiere, og Bukayo Saka (5.3) er virkelig en spiller å holde øye med. Vidunderbarnet har to mål og to assister på sine tre siste, og er konstant Arsenals beste spiller.

Meget godt valg til den prisen.Man City kjørte over Chelsea på søndagen, i en kamp hvor Kevin De Bruyne (11.8) virkelig viste at han blir farlig på Fantasy fremover. Scoret 13 poeng, og har et meget godt kampprogram de neste seks kampene. Til slutt tar vi med at Liverpools svake offensive form fortsetter da de ble slått 1-0 av Southampton på St Mary’s Stadium. Mohamed Salah (12.5) har nå blanket i tre på rad, noe som er meget ulikt ham.

PS! Det er veldig mange covid-saker og utsettelser i Premier League for tiden, så pass på at du har en sterk benk. Gameweek 18 er også en såkalt Blank Gameweek, med mange lag som ikke spiller. Her kan kanskje Free Hit være en god chip å bruke dersom du har få spillere!

Rundens vinnere – GW17

Rundens vinnere går til de som har stått ved Tottenhams stjernepar Harry Kane (11.0) og Heung-Min Son (9.8) gjennom de svake prestasjonene. De ble denne runden betalt med 12 poeng fra engelskmannen og 13 poeng fra sør-koreaneren.

Rundens skuffelse – GW17

Rundens skuffelse må gå til Liverpool og da spesielt Mohamed Salah (12.5). Har vært valgt som kaptein av veldig mange de siste tre rundene med sine på papiret lette kamper, men har gått målløs av banen i alle tre.Slik gikk det med

Fotballkanalens drømmelag Gameweek 17

Vi endte på 70 poeng, noe som var en relativt god runde. Vi traff godt på Guaita, Cresswell, Son og Fernandes – samtidig som Vardy og Neto leverte en målgivende hver. Burnley-kampen ble utsatt, så det var derfor viktig å ha en god benk. Vi sikter oss inn på å gjenta en god score i GW18!

Line-Up

Tirsdag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 18!

Keeper

Det er få kamper denne runden, så det er ikke allverdens med attraktive valg i hver posisjon. På keeperplassen går vi for Arsenals Bernd Leno (4.9) når London-klubben skal ta imot Crystal Palace. Både tyskeren og Arsenal er i meget god form, og The Gunners har faktisk vært relativt solide defensivt denne runden.

Alternativer:
Karl Darlow (5.0), borte mot Sheffield United
David de Gea (5.3), borte mot Burnley
Ederson (6.0), hjemme mot Brighton
Rui Patrício (5.4), hjemme mot Everton

Forsvar

I forsvar starter vi med Kieran Tierney (5.4). Den skotske venstrebacken har vært i strålende form den siste tiden, og er gang på gang blant Arsenals beste spillere. Meget offensiv back med en god innleggsfot som både kan levere defensive og offensive poeng.Videre kjører vi på med en dobbel fra Man City.

De lyseblå har det beste forsvaret i Premier League denne sesongen, og skal denne runden ta imot et relativt tannløst Brighton-lag. Da satser vi på å inkludere João Cancelo (5.8) og Rúben Dias (5.8).Til slutt inkluderer vi Wolverhamptons Romain Saïss (5.1). Den marokkanske forsvarsspilleren har endelig kjempet seg tilbake i Nuno Santo Esperitos foretrukne førsteellever, og møter denne runden Everton hjemme på Molineux. Farlig på offensive cornere.

Alternativer:
Eric Dier (5.1), hjemme mot Fulham
Aaron Wan Bissaka (5.3), borte mot Burnley
Rob Holding (4.5), hjemme mot Crystal Palace
John Stones (5.0), hjemme mot Brighton
Mason Holgate (4.8), borte mot Wolverhampton
Federico Fernández (4.7), borte mot Sheffield United

Midtbane

På midtbanen er det endel gode valg denne runden. Vi starter med Kevin De Bruyne (11.8) som er sentral i et Man City-lag som virker å ha funnet formen igjen. Møter denne runden et svekket Brighton-lag hjemme på Etihad, og midtbanespilleren bør igjen ha meget gode muligheter for tosifret antall poeng.

Videre går vi for Man United-duoen Bruno Fernandes (11.3) og Marcus Rashford (9.6). De røde djevlene møter Burnley på bortebane, og i en runde uten de altfor mange kampene gir det god mening å inkludere begge disse.De to siste vi tar med på midtbanen vår er Tottenhams Heung-Min Son (9.8) av åpenbare grunner, samt Arsenals Bukayo Saka (5.3) som har briljert for The Gunners de siste ukene.

Alternativer:
Raheem Sterling (11.4), hjemme mot Brighton
Pedro Neto (6.0), hjemme mot Everton
Wilfried Zaha (7.4), borte mot Arsenal
Emile Smith Rowe (4.4), hjemme mot Crystal Palace

Angrep

På topp går vi for Harry Kane (11.0) når Tottenham skal møte Fulham på hjemmebane. Var meget god mot Leeds sist, og vi satser på at han opprettholder formen. Kapteinsemne.

Alternativer:
Callum Wilson (6.6), borte mot Sheffield United
Alexandre Lacazette (8.3), hjemme mot Crystal Palace

Ukens drømmelag – Gameweek 18

Pitch View

Hvem bør du ha som kaptein?

Kevin De Bruyne og Man City har endelig begynt å se bedre ut på banen de siste kampene, så vi gir bindet til belgieren mot et svakt Brighton-lag.

Til slutt

Husk deadline denne runden tirsdag kl. 17:30 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler