Fantasy Premier League: Patrick Bamford sniker seg inn på vårt drømmelag

Patrick Bamford Leeds

Oppsummering Gameweek 11

Gameweek 11 ble en runde som virkelig ble dominert av de dyreste og mest populære Fantasy-spillerne. Det begynte på lørdagen, da Man City tok imot Fulham hjemme på Etihad. Mange managere hadde funnet ut at Kevin De Bruyne (11.8) var en smart spiller å få inn i laget sitt, og belgieren skuffet ikke med ett mål, én assist og hele 14 poeng. Raheem Sterling (11.4) leverte også en meget god kamp og ble belønnet med 13 poeng.

Bruno Fernandes (10.9) ble overraskende for mange hvilt fra start mot West Ham, men kom inn ved pause. Portugiseren leverte en forrykende andreomgang, og noterte seg for én assist og to bonuspoeng. Viser nok en gang hvor essensiell han er for de røde djevlene.

På søndagen var det først og fremst duket for en godbit i Nord-London når Tottenham tok imot hjelpeløse Arsenal. Det ble som ventet grei skuring for de liljehvite som vant komfortabelt 2-0. Ikke overraskende var det Heung-Min Son (9.6) og Harry Kane (10.9) som kombinerte ved begge målene, og de endte opp med henholdsvis 13 og 12 poeng.

Til slutt ville også Mohamed Salah (12.3) være med på stjerneballet. Liverpool overbeviste med en 4-0-seier hjemme mot Wolverhampton, og egypteren skuffet ikke med ett mål, én målgivende, tre bonuspoeng og hele 14 poeng totalt.

Rundens vinnere – GW11

Denne runden var det mange vinnere, da nesten alle premium-spillerne leverte, og da de fleste nok har hatt kapteinsbindet på en av de. Utfordringen fremover blir å finne ut hvor mange av de du klarer å få plass til i troppen din!

Rundens skuffelse – GW11

Heller ikke mange direkte skuffelser denne uken, utenom hele Arsenal-laget selvsagt. De som gikk for Bruno Fernandes (10.9) som kaptein kan nok føle seg litt skuffet, da alle hans kapteinsrivaler i Fantasy leverte vesentlig bedre enn hans seks poeng.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 11

Vi hadde nok en god runde med våre 79 poeng. Vi bommet på et par spillere i forsvaret, men her leverte også Dias og James varene. Offensivt i banen traff vi på de aller fleste, inkludert vår kaptein Kevin De Bruyne. Vi sikter oss inn på å fortsette slik i GW12!

Fredag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 12!

Keeper

Southampton tar imot et meget målfattig Sheffield United-lag på hjemmebane denne runden, og da satser vi på en dobbel i Saints-forsvaret. Vi begynner med keeper Alex McCarthy (4.6) som sammen med resten av laget har hatt en meget solid start på sesongen.

Alternativer:
Karl Darlow (5.0), hjemme mot West Brom
Hugo Lloris (5.5), borte mot Crystal Palace
Illan Meslier (4.6), hjemme mot West Ham
Rui Patrício (5.5), hjemme mot Aston Villa
Kasper Schmeichel (5.5), hjemme mot Brighton

Forsvar

Den andre vi kjører inn i Southampton-forsvaret er høyreback Kyle Walker-Peters (4.6). Den unge engelskmannen har vært fast inventar så langt denne sesongen, og noterte seg for en assist sist kamp. Bør ha gode muligheter for både offensive og defensive poeng denne runden.

Videre tar vi med en Liverpool-forsvarer når de skal på besøk til Fulham, nemlig Joel Matip (5.4). Vi tror de røde holder nullen, og da er Matip en billig vei inn i forsvaret. Til slutt gir vi en ny sjanse til Chelseas Reece James (5.3). James har hatt en strålende sesongstart, og etablert seg som de blås førstevalg på høyrebacken. Leverte en målgivende sist, og har igjen gode muligheter til poeng mot et Everton-lag som har slitt noe den siste tiden.

Alternativer:
Andrew Robertson (7.2), borte mot Fulham
Jannik Vestergaard (4.8), hjemme mot Sheffield United
Ben Chilwell (6.2), hjemme mot Leeds
Eric Dier (5.0), borte mot Crystal Palace
Vladimir Coufal (4.6), borte mot Leeds

Midtbane

Vi kjører på med en stjernespekket midtbane, og starter med Liverpools Mohamed Salah (12.3). Egypteren spilte hele kampen mot Midtjylland i midtuken, så man kan jo begynne å sette spørsmålstegn om han blir hvilt. Vi tar dog likevel sjansen, Salah er ikke en mann som liker å sitte på benken.

Man United tar imot Man City til byderby denne helgen, og på hver sin banehalvdel står de to gigantene Bruno Fernandes (10.9) og Kevin De Bruyne (11.8). Omtrent hele umulig å si hvilken av de som får den beste kampen, så vi helgarderer og tar med begge.

Til slutt tar vi med Tottenhams Heung-Min Son (9.6) når de helhvite skal besøke Crystal Palace i Sør-London. Son og hans makker Harry Kane har levert på samlebånd hele sesongen, mot hvilken som helst motstander. Så det er ingen grunn til at det skal stoppe mot Crystal Palace.

Alternativer:
Jack Grealish (7.7), borte mot Wolves
Sadio Mané (12.0), borte mot Fulham
James Ward-Prowse (6.2), hjemme mot Sheffield United
Diogo Jota (7.0), borte mot Fulham
Harvey Barnes (6.9), hjemme mot Brighton

Angrep

Vi gir sjansen til Danny Ings (8.3) som returnerte fra skade med scoring i forrige runde. Skal denne helgen ta imot et svakt Sheffield United-lag, og spiller nok fra start.

Videre tar vi med Callum Wilson (6.6) når hans Newcastle skal ta imot West Bromwich hjemme på St James’ Park. Hadde ufrivillig corona-fri i forrige spillerunde, og bør være godt uthvilt til denne.

Til slutt går vi for Leeds’ Patrick Bamford (6.2). Den engelske spissen har virkelig levert varene i Premier League etter opprykket, og står med åtte mål og to assists så langt. Vi venter litt på at han skal slutte å score – slik som Teemu Pukki i fjorårssesongen – men så langt tyder ingenting på at han skal senke scoringstempoet.

Alternativer:
Harry Kane (10.9), borte mot Crystal Palace
Jamie Vardy (10.3), hjemme mot Brighton
Che Adams (6.0), borte mot Sheffield United

Ukens drømmelag – Gameweek 12

Hvem bør du ha som kaptein?

Vi satser på Mohamed Salah når Liverpool skal møte Fulham på Craven Cottage.

Til slutt

Husk deadline denne runden fredag kl. 19:30 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler