Leicester- og Chelsea-spillere bærer drømmelaget vårt i runde 12 av FPL

Fantasy tips runde 12

I Gameweek 11 var det flere av de mest valgte Fantasy-spillerne som leverte godt, og mest av alle sto Sheffield Uniteds John Lundstram (4.8) for, med hele 21 poeng – to mål og tre bonuspoeng. Han er igjen den forsvarsspilleren med soleklart høyest score, og det begynner å se ut som at engelskmannen er en spiller man bør starte hver eneste helg – uavhengig av motstander.

Leicester fortsatte sin gode form med en 2-0-seier borte mot Crystal Palace. Jamie Vardy (9.4) scoret et mål, James Maddison (7.4) leverte en assist, mens midtstopper Çaglar Söyüncü (4.8) scoret et mål, holdt nullen, fikk tre bonuspoeng og endte opp med 14 poeng totalt. Alle tre fortsetter som meget gode valg å ha med på Fantasy-laget ditt, og Leicester har også en rekke med innbydende kamper fremover.

Ellers var både Man City og Liverpool i trøbbel i sine respektive kamper, men begge kom tilbake og vant 2-1. Hos Liverpool ble Sadio Mané (12.0) nok en gang redningsmannen med sitt 2-1-mål. Han fikk også registrert en assist og tre bonuspoeng, noe som gjorde at han endte på 12 poeng. Senegaleseren fortsetter å stige i pris, og har nå nesten tatt igjen sin kollega på den andre kanten, Mohamed Salah (12.3).

Og mens Man United, Arsenal og Tottenham fortsetter å skuffe, så fortsetter Chelsea å vinne. Denne gangen var det Watford som fikk unngjelde, og spesielt Tammy Abraham (7.9) og Christian Pulisic (7.3) leverte godt, med henholdsvis 12 og 9 poeng hver.

Rundens vinnere – GW11

Rundens vinnere går til vår kjære John Lundstram (4.8) og hans Sheffield United-forsvar, dog er vel engelskmannen ikke lenger å snakke om som en differential da han er eid av nesten 40% av alle lag. En annen forsvarsspiller på vei frem som man stadig kan få til en billig penge er Leicesters Çaglar Söyüncü (4.8). Til slutt må Wolverhamptons Raúl Jiménez (7.2) nevnes. Meksikaneren virker å være i gryende form, og vi anbefaler at du henter han inn nå før prisen hans stiger ytterligere.

Rundens skuffelse – GW11

Rundens skuffelse denne runden må gå til Man Citys populære radarpar Raheem Sterling (12.1) og Kevin De Bruyne (10.2). Begge er valgt av meget mange managere, og begge fikk starte hjemmekampen mot et Southampton som hadde 1-12 på sine to siste kamper. Da er det meget skuffende at de endte opp med henholdsvis 1 og 2 poeng. Spesielt når veldig mange hadde satt Sterling som kaptein.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 11

Vi endte på 69 poeng, mot et gjennomsnitt på 53, noe vi må si oss fornøyde med. Vi ble dog reddet av John Lundstram som kom inn fra benken. Ellers leverte også resten av forsvaret vårt, samt samt Sadio Mané. Vi håper på en enda høyere score i GW12!

Fantasy oppsummering 11 tips

Fredag er det klart for ny runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 12!

Keeper

Martin Dubravka (5.0). Newcastle tar i mot et Bournemouth-lag som har slitt med å score mål de seneste kampene – kun ett mål på de siste fire. Samtidig har Newcastle vært solide defensivt, spesielt på hjemmebane, og vi tror den slovakiske målvakten har gode muligheter til å holde nullen mot The Cherries.

Alternativer:
Kepa Arrizabalaga (5.5), hjemme mot Crystal Palace
Tim Krul (4.5), hjemme mot Watford
David de Gea (5.5), hjemme mot Brighton
Rui Patrício (5.2), hjemme mot Aston Villa

Forsvar

Lucas Digne (5.9) har hatt en rotete sesongstart, men er meget farlig fremover med sin presise venstrefot. Forrige runde serverte han assisten på Evertons utligningsscoring i sluttminuttene, og vi tror han også kommer til gode innleggsmuligheter i denne rundens bortekamp mot Southampton. Er også på dødballer.

Serge Aurier (4.8) og Tottenham tar denne runden i mot Sheffield United på hjemmebane, og til tross for motstanderlagets forsvar er meget solid tror vi at Aurier kan være delaktig i det offensive Tottenham skaper, samt har gode muligheter til å holde nullen. En annen som får plass i forsvaret vårt denne runden er César Azpilicueta (5.9). Spanjolen hadde ett mål og ett mål annullert mot Ajax i midtuken, og vi tror den anvendelige forsvarsspilleren igjen har gode muligheter for poeng hjemme mot Crystal Palace.

Alternativer:
Jetro Willems (4.5), hjemme mot Bournemouth
Nathan Aké (5.0), borte mot Newcastle
Fikayo Tomori (4.8), hjemme mot Crystal Palace
Matt Doherty (6.0), hjemme mot Aston Villa

Midtbane

James Maddison (7.4) har levert 8 og 9 poeng på sine to siste kamper, og er den viktigste kreative brikken i et meget godt Leicester-lag. The Foxes tar denne runden i mot et Arsenal i kaos hjemme på King Power Stadium, og vi tror Maddison fort kan plukke enda flere poeng her.

Christian Pulisic (7.3) er en annen spiller som har levert meget godt sine to siste kamper, med hele 29 poeng. Møter i denne runden Crystal Palace hjemme på Stamford Bridge, og med Mason Mount usikker virker amerikaneren sannsynlig å spille fra start.

En spiller som kan være en god differential i ukene fremover er Southamptons James Ward-Prowse (5.8). Scoret i forrige runde, møter Everton hjemme i denne, og Southampton har et godt kampprogram fremover etter en tøff tid.

Alternativer:
Sadio Mané (12.0), hjemme mot Manchester City
Daniel James (6.2), hjemme mot Brighton
Youri Tielemans (6.6), hjemme mot Arsenal
John McGinn (5.8), borte mot Wolverhampton
Dwight McNeil (6.0), hjemme mot West Ham
Willian (7.1), hjemme mot Crystal Palace

Angrep

Vi går igjen for Jamie Vardy (9.4) i angrep denne runden. Møter et svakt Arsenal-lag som han spilte en kanonkamp mot forrige gang de møttes. Vi tror han fort kan score igjen denne helgen.

De to siste som får plass i angrepet vårt er Raúl Jiménez (7.2) hjemme mot Aston Villa og Tammy Abraham (7.9) hjemme mot Crystal Palace. To formspisser som papiret har gode kamper.

Alternativer:
Marcus Rashford (8.5), hjemme mot Brighton
Joshua King (6.3), borte mot Newcastle
Danny Ings (6.0), hjemme mot Everton
Joelinton (5.7), hjemme mot Bournemouth

Ukens drømmelag – Gameweek 12

Fantasy runde 12 tips

PS! Et lite tips for å gjøre planlegging av dine overganger lettere er utvidelsen FPL Tools, som er tilgjengelig både for Chrome og Firefox. Denne viser deg hver spillers neste fem kamper og deres vanskelighetsgrad, samt poengscore per spiller de seneste fem spillerundene.

Hvem bør du ha som kaptein?

Alle spissene er kapteinsmateriale denne runden, men vi setter kapteinsbindet på en meget formsterk Jamie Vardy mot et meget formsvakt Arsenal.

Til slutt

Husk deadline denne runden fredag kl. 20:00 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler