Fantasy Eliteserien er tilbake! Sett opp ditt lag og bli med i Fotballkanalen sin liga

Kommer masse fete premier

Tidligere denne uken ble Fantasy Eliteserien spillet sluppet for sesongen 2018. Akkurat som i fjor blir det fine premier til alle som er med i Fotballkanalen sin liga. Vi satser på å dele ut premier til de som gjør det best hver eneste måned og totalt når sesongen er slutt.

Å bli med i ligaen er enkelt! Det er bare å klikke på lenken under, så vil du bli automatisk lagt til etter at du har registrert et lag i spillet:

https://fantasy.eliteserien.no/?autojoin-code=2266-1525

Du burde ikke trenge ligaens kode, men her har du den (for sikkerhets skyld): 2266-1525

I tillegg har vi planer om å bli den beste støttesiden for Fantasy Eliteserien spillet man kan finne på nett. Vi vil oppdatere alle våre følgere på siste skadenytt, suspensjoner(spillet er ofte trege med å oppdatere), analyser og tips til hvordan du kan få høyest mulig poengsum med ditt lag. Følg med på Fotballkanalen sine nettsider, Twitter og Facebook for å få med deg de siste oppdateringene.

Og i tillegg til å gi deg tips om hvilken overgagner du bør gjøre på Fantasy Eliteserien kan du også lese mer om vinterens overgangsvindu på vår silly season-side, og se alle bekreftede overganger i OBOS-ligaen og Eliteserien.

Silly Season

65 Artikler