Sanchez med i United-troppen til kveldens bortemøte mot Yeovil i FA-cupen

Yeovil Town – Manchester United
Huish Park, Yeovil
FA-cupen, runde fire
Fredag klokken 20.55

Manchester Uniteds nyervervelse Alexis Sanchez kan få sin debut mot Yeovil fra nivå fire når FA-cupens fjerde runde sparkes i gang på Huish Park i kveld. Les mer og få live stream til kampen her.

Med i troppen

Alexis Sanchez er, i motsetning til det Henrikh Mkhitaryan var i Arsenals Ligacup-kamp mot Chelsea tidligere i uken, klar for cupspill for sin nye klubb i kveld. Det er fordi han ikke var med i Arsene Wengers tropp i Arsenals tap mot Nottingham Forrest i den tredje runden av FA-cupen tidligere denne måneden.

Men Mourinho svarer kryptisk på spørsmål om sitt nyeste tilskudd i troppen kommer til å starte på benken eller banen. Uansett er det forventet at portugiseren kommer til å stille med et mer eller mindre toppen mannskap.

Kjemper for å unngå nedrykk

Og et toppet Manchester United-mannskap bør ikke ha særlig problemer med å vinne i kveld, selv om cup alltid er cup. Yeovil er etter 29 spilte serierunder i League 2 på en foreløpig 21. plass med sine 28 poeng. Det er bare to plasser og topoeng ned til nedrykk til National League.

Det er en liga laget har tilbrakt brorparten av de siste 30 sesongene, og også i fjor kjempet klubben om å unngå nedrykk dit, noe de så vidt unngikk da de til slutt havnet på en 20. plass.

Sen seier sist

Manchester United startet med et så å si toppet mannskap også i den forrige runden av FA-cupen da Derby ble slått 2-0 på Old Trafford. Romelu Lukaku var stort sett den eneste som manglet i startoppstillingen, men han kom innpå i pausen.

Et klokt bytte, da belgieren sørget for 2-0 på overtid etter at Jesse Lingard hadde gitt hjemmelaget en sen ledelse i det 84. minuttet av kampen.

For Yeovil sin del har de slått League 1-laget Southend 1-0 hjemme i den første runden og liganabo Port Vale i den andre runden etter et mål i ekstraomgangene etter at både første møtet og returmøtet endte uavgjort 1-1. I den tredje runden ble det 2-0 på hjemmebane over League 1-klubben Bradford.

Toppmøte venter i midtuken

Manchester United tok forrige helg en grei 0-1-seier borte mot overraskelseslaget Burnley etter et mål av Anthony Martial i det 54. minuttet av oppgjøret. Men til midtuken igjen venter betydelig større oppgaver da Tottenham står på motsatt banehalvdel på Wembley i London.

Det er en kamp begge bør vinne. Manchester United for å fortsatt ha et ørlite håp om å kunne ta igjen Manchester City. Tottenham for å holde liv i drømmen om topp fire og nytt Champions League-spill til høsten.

Skader og suspensjoner

Yeovil må klare seg uten spillere som Oscar Gobern (hamstring), James Bailey (kne) og Dan Alfei (kne), men Rhys Browne er tilbake etter å ha vært ute siden november med en ankelskade.

De gule og grønne må også klare seg uten toppscorer Otis Khan som står over sin første av fem kamers karantene, i tillegg til spisskollega Marcus Barnes som er suspendert for en måned.

For Manchester United sin del er Michael Carrick fortsatt ute på ubestemt tid, mens Eric Bailly er ventet tilbake i starten av mars. Zlatan og Valencia er heller ikke med til dette oppgjøret.

Hvordan ser man kampen med live stream?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasat4 er det andre alternativer for å se dette Poppgjøret fra FA-cupens fjerde runde, blant annet bet365.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler