Se FA-cupen 2018/19s semifinaler fra Wembley med live stream

Fa cup semifinaler live stream

Kun ett av de såkalte topp seks-lagene i Premier League har klart å komme seg til årets semifinaler av FA-cupen, Manchester City. Kun City og Wolves har vunnet turneringen tidligere.

Manchester City har vunnet FA-cupen totalt fem ganger, men til tross for stor suksess de seneste årene må man tilbake til 2011 for å finne forrige gang de lyseblå gikk helt til topps i verdens eldste nasjonale fotballturnering.

Wolverhampton har vunnet turneringen fire ganger, sist gang i 1960, i en tidsepoke der klubben vant både ligaen og nasjonale cuper på jevnlig basis.

Tapt to av to finaler

De to andre lagene vi finner i årets semifinaler har begge vært i én finale hver tidligere. I 1983 og 1984 tapte Brighton og Watford hver sin finale mot henholdsvis Manchester United og Everton.

Ingen av de to klubbene er vant med suksess, og den eneste relativt store triumfen en av dem har stått for er da Brighton vant FA Charity Shield tilbake i 1910.

Forventede lagoppstillinger

Lørdag:

Manchester City: Ederson; Walker, Kompany, Otamendi, Danilo; D Silva, Gundogan, Foden; Bernardo, Jesus, Sterling
Fravær: Zinchenko (skade), Mendy (skade)

Brighton: Ryan; Montoya, Duffy, Dunk, Bernardo; Propper, Stephens, Bissouma; Jahanbakhsh, Murray, Knockaert
Fravær: Gross (skade)

Søndag:

Watford: Gomes; Kiko Femenia, Cathcart, Mariappa, Holebas; Doucoure, Capoue; Hughes, Pereyra; Deulofeu, Deeney
Fravær: Cleverley (skade)

Wolverhampton: Ruddy; Bennett, Coady, Boly; Doherty, Dendoncker, Ruben Neves, Joao Moutinho, Jonny Castro; Jimenez, Diogo Jota
Fravær:

TV og live stream

Kampene kommer til å være tilgjengelig for alle kunder til Unibet. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Spilltips til de to oppgjørene

Raheem Sterling starter etter alle solemerker for City lørdag, og engelskmannen er rett og slett i fantastisk form om dagen.

Sterling scorer mål: 2.06 i odds hos Unibet.

Wolverhampton kommer fra en sterk seier mot Manchester United, og er generelt i fin flyt om dagen. Kan toppe en allerede fantastisk sesong med en plass i FA-cupfinalen. Det tror vi de klarer.

Wolverhampton avanserer: 1.85 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler