Spilltips: Chelsea tar imot Liverpool i FA-cupen i kveld

Spilltips: Chelsea tar imot Liverpool i FA-cupen i kveld

Vil du streame Chelsea – Liverpool? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se kampen live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Gjestene fra Merseyside har sett nærmest helt uslåelige ut i Premier League så langt denne sesongen. Eller, helt frem til sist helg, da de nærmest ble smadret 3-0 av Watford på bortebane. Før det tapte de også for Atletico Madrid i Champions League, og slet seg til seier mot West Ham på hjemmebane i ligaen. Klopp og Liverpool er med andre ord ikke i sin aller beste form, og skal i kveld revansjere seg med det som trolig er et noe reservepreget lag.

Hjemmelaget Chelsea er heller ikke i fantastisk form. De kommer fra et 2-2-resultat på bortebane mot Bournemouth i Premier League. Det er flere lag som puster dem i nakken i kampen om den viktige fjerdeplassen i ligaen, så det blir spennende å se hvor mye Lampard satser i denne kampen, i den femte runden av sesongens FA-Cup.

De to lagene har møttes én gang tidligere på Stamford Bridge denne sesongen, da Liverpool vant 2-1 i ligaen i slutten av september, etter scoringer av Trent Alexander-Arnold og Roberto Firmino. Liverpool vant også den Europeiske Supercup-finalen mot Chelsea i august, en kamp som ble avgjort på straffesparkkonkurranse.

Forventede lagoppstillinger

Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Tomori, Zouma; James, Jorginho, Barkley, Alonso; Willian, Batshuayi, Pedro

Liverpool: Adrian; N Williams, Matip, Lovren, Robertson; Milner, Fabinho, Jones; Oxlade-Chamberlain, Minamino, Origi

Spilltips: Uavgjort til fulltid

Bookmaker Begge lag scorer
MrGreen 3.80
Unibet 3.85
bet365 3.80

Liverpool har, om de innrømmer det eller ikke, alt fokus på å sikre seg Premier League-tittelen, så raskt som mulig. Spesielt etter braktapet mot Watford i helgen. FA-cupen er i andre rekke, til tross for at vi trolig kommer til å se en meget sterk Liverpool-oppstilling også i kveld. Chelsea har også fokus på Premier League, og den viktige fjerdeplassen. Men FA-cupen er siste sjanse til å sikre seg et trofé i år, og med tanke på omstendighetene rundt klubben denne sesongen er det trolig noe som frister laget voldsomt. Vi tror Chelsea holder Liverpool til uavgjort ved fulltid, og at kampen dermed må avgjøres i ekstratid eller på straffespark.

TV og live stream

Du kan glede deg over faktum at Unibet kommer til å sende dette oppgjøret for alle sine kunder, som de gjør med alle kampene fra den engelske FA-cupen.

Det eneste du behøver er å være en aktiv kunde hos Unibet, som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Når starter Chelsea – Liverpool?

Kampen mellom Chelsea og Liverpool starter klokken 20.45 i kveld.

Kan man live streame kampen på nett?

Ja, du kan se kampen hos Unibet.

Hvordan ender Chelsea – Liverpool?

Vi tror det vil være uavgjort ved fulltid.

Hva er det beste oddstipset til Chelsea – Liverpool?

Vårt beste tips til Chelsea – Liverpool er begge lag scorer til odds 1.65.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler