FA-cup, finale: Chelsea mot Manchester United på Wembley lørdag

Chelsea FC – Manchester United
Wembley stadion, London
FA-cup, finale
Lørdag klokken 18.15

Chelsea, som er satt opp som hjemmelag i kampen, avsluttet Premier League-sesongen med et meget skuffende 0-3-tap for Newcastle. Men med Liverpool-seier i den siste serierunden hadde Chelsea uansett ikke sjans til å kapre en av de fire øverste plassene som gir Champions League, og London-klubben endte på femteplass.

Manchester United på sin side hadde en betydelig bedre avslutning på Premier League-sesongen, og selv om andreplassen allerede var sikret ble det en 1-0-seier hjemme mot Watford i den siste serierunden.

I FA-cupen har Chelsea på veien til finale slått ut Norwich på straffer i kamp to, vunnet 3-0 over Newcastle hjemme, 4-0 mot Hull hjemme, 2-1 borte mot Leicester etter ekstraomganger og 2-0 mot Southampton i semifinalen på Wembley.

Manchester United har kun sluppet inn ett mål i hele denne utgaven av FA-cupen. 2-0 hjemme mot Derby, 4-0 borte mot Yeovil, 2-0 borte mot Huddersfield, 2-0 hjemme mot Brighton og 2-1 mot Tottenham i semifinalen er status så langt.

Lagnyheter

Det er enda usikkert om Manchester Uniteds Romelu Lukaku, Maroune Fellaini og Anthony Martial blir klar før kampstart lørdag.

Danny Drinkwater er utilgjengelig for Antonio Contes Chelsea, mens David Luiz enda sliter med en kneskade.

Forventede lagoppstillinger

Chelsea (3-4-3): Courtois; Rudiger, Christensen, Azpilicueta; Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Hazard, Giroud, Willian

Manchester United (4-3-3): De Gea; Valencia, Bailly, Rojo, Young; Carrick, Matic, Pogba; Sanchez, Rashford, Mata

Hvordan se kampen med live stream?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på TV3 er det andre alternativer for å se finalen i FA-cupen, blant annet hos Unibet.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Spilltips

Chelsea er det laget som definitivt har mest å bevise på Wembley lørdag kveld, men Manchester United har sett betydelig bedre ut i de siste ukene.

Vi tror lagene utligner hverandre og at det står uavgjort etter full tid. Unibet gir 3.05 i odds for at kampen må ut i ekstraomganger.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler