Zenit St. Petersburg – Real Sociedad, toppene i Gruppe L møtes

Real Sociedad hadde besøk av Rosenborg i første runde og gikk ut av kampen med en overlegen 4 – 0 seier. Zenit St. Petersburg reiste til Makedonia for å møte Vardar Skopje, med seg hjem tok de 3 poeng etter å ha vunnet 5 – 0. Nå skal gruppelederne møtes for å øke forspranget i Gruppe L.

Zenit St. Petersburg – Real Sociedad

Zenit kvalifiserte seg til Europaliga mot Bnei Yehuda Tel Aviv og Utrecht. Mot Tel Aviv vant Zenit første kamp 2 – 0, men tapte det motsatte oppgjøret 1 – 0 på hjemmebane. I Nederland endte kampen mot Utrecht med 1 – 0 tap, og hjemme tok Zenit seieren 2 – 0 etter ekstraomganger.

Real Sociedad endte på 6. plass i forrige La Liga sesong og ble med det direkte kvalifisert til Europa League.

Zenit St Petersburg

Zenit St Petersburg endte forrige Premier Liga på 3. plass og kom seg til 1. runde av Europaligaens sluttspill hvor de ble slått ut av Anderlecht. Kampene endte 2 – 0 på Constant Vanden Stock og 3 – 1 på Petrovski Park, slik at Anderlecht vant på bortemål.

Hittil i Premier Liga er Zenit ubeseiret, og har etter 11 spilte ligakamper 3 uavgjort som dårligste resultater, og kun en av disse har kommet på hjemmebane. I UEFA kamper på Petrovski Park har de 7 siste kampene endt med seier til vertene. Og, igjen er det Zenit St Petersburg som er favoritter på sitt eget gress.

Real Sociedad

Real Sociedad havnet som nevnt på 6. plass i La Liga forrige sesong. Spanjolene har to ganger tidligere vært med i Champions League, senest i 2013/14, og er nå for første gang kvalifisert til Europaligaens gruppespill. Med en 4 – 0 seier over RBK har de også fått en drømmestart.

Med svak bortestatisikk fra europeiske kamper, 1 seier og 4 tap, ser det ut til at det kan bli vanskelig å følge opp den gode starten.

Odds på Europaliga kampen

bet365 er kjent for å ha det beste utvalget av live odds på fotball, gruppespillkamper i Europaligaen er selvsagt intet unntak. Men, du kan også plassere et bet på kampen allerede nå. For hjemmeseier til Zenit St Petersburg får du 2.20 ganger innsatsen, mens en uavgjort eller seier til Real Sociedad gir deg odds på henholdsvis 2.60 og 3.40. Du plasserer enkelt dine bets på bet365 ved å:

Hans Nielsen

248 Artikler