Midtjylland – Apollon Limassol | Europa League Play-off

Midtjylland – Apollon Limassol (2-3)
MCH Arena, Herning
Europa League play-off
Torsdag, klokken 20.00
Live stream: bet365.com

Danske Midtjylland med Gustav Wikheim og Alexander Sørloth på laget skal prøve å snu 2-3 tapet fra det første oppgjøret hjemme på MCH Arena I Europa League play-offen. Les mer og finn ut hvordan du ser kampen med live stream her.

Uavgjort glapp på overtid

Alexander Sørloth Norge

Alexander Sørloth er i scoringsform for Midtjylland for tiden, her i aksjon for det norske landslaget.

Etter å kommet tilbake fra å ligge under to ganger gjennom kampen ved hjelp av to mål av Alexander Sørloth så det ut til at danskene skulle klare uavgjort i bortemøtet med kypriotiske Apollon Limassol.

Men Apollon Limassols Ioannis Pittas ville det anderledes da han fikk lurt inn 3-2 målet på overtid og sikret laget et betydelig bedre utgangspunkt før den andre og avgjørende kampen I Danmark.

Men Midtjyllands to bortemål kan bli gull verdt torsdag kveld, da bortemålsregelen som vanlig gjelder i utslagsrunder i europacupene.

Og danskene som havnet på en fjerdeplass i den danske ligaen forrige sesong har startet denne sesongen godt med fire seire på de seks første kampene.

De har også slått ut hele tre lag på sin vei til play-off runden i Europa league. Irske Derry City ble slått 10-2 sammenlagt i den første kvalifiseringsrunden før Ferencvaros fra Ungarn ble slått 7-3 og Arka Gdynia fra Polen ble slått med bortemål etter 4-4 sammenlagt.

Vant den kypriotiske supercupen

Som regjerende cupmester i hjemlandet spilte Limassol supercupfinale for to uker siden, en kamp de vant 2-1 over regjerende seriemester APOEL Nikosia.

I Europa League-kvalifiseringen har de kommet seg forbi to hindre før kampene mot Midtjylland. Zaria Balti ble slått 5-1 sammenlagt i den andre kvalifiseringsrunden før skotske Aberdeen også ble slått ut 4-1 sammenlagt i den tredje.

Laget skulle egentlig starte den hjemlige serien i helgen som var men kampen ble utsatt, dermed spiller laget sin første seriekamp i helgen som kommer, hjemme mot Omonia Nikosia.

Skader og suspensjoner

Midtjylland har ingen spillere ute med suspensjon men må klare seg uten Rasmus Nicolaisen og Paul Onuachu som begge er ute med henholdsvis en kne og mageskade.

Det er ikke meldt om skader eller suspensjoner for Apollon Limassol sin del.

Gustav Wikheim Midtjylland

Tidligere Strømsgodset-spiller Gustav Wikheim meldte i sommer overgang til Midtjylland fra belgiske Gent.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på stadionen som ble bygget i 2004 for å være Midtjyllands nye hjemmebane, MCH Arena.

Stadionen var tidligere kjent som SAS Arena og har en kapasitet på 11.800 tilskuere. Midtjylland har som regel rundt 6000 tilsuere på sine hjemmekamper men det er ventet opp mot 10.000 til torsdagens kamp.

Hvordan kan du se kampen?

Kampen er ikke tilgjengelig på tv i Norge, men vil være tilgjengelig via bet365 sin live streamingtjeneste. Har man en aktiv konto hos bet365 er det kostnadsfritt å streame fotball hos dem.

En aktiv konto vil si at du har et disponibelt beløp tilgjengelig på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse stegene:

Så kan du se denne, flere andre kamper fra Europa League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og flere tusen andre fotballkamper og sportsbegivenheter gjennom sesongen, helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler