Lyon – Everton – sikret sluttspill for vertene?

Lyon – Everton

Parc Olympique Lyonnais

Torsdag 19.00

Lyon har ikke overbevist i Gruppe E med formen 1 – 2 – 0, men Everton med 0 – 1 – 2 skal være overkommelig utfordring for franskmennene.

Sikret sluttspill?

Gruppeleder Atalanta leder med 2 poeng over Lyon og skal spille mot Apollon Limassol samtidig som Lyon spiller mot Everton. Atalanta er klare favoritter og vant det motsatte møtet 3 – 1 på hjemmebane. Tar Atalanta 3 poeng betyr det at Apollon blir stående med 2 poeng. Klarer Lyon tre poeng på hjemmebane mot Everton vil de øke ledelsen til 6 poeng. For å forhindre videre spill for Lyon må da Apollon vinne mot både Lyon og Everton i de to siste rundene, samtidig som Lyon ikke tar flere poeng. Begge de motsatte møtene endte uavgjort, og det tyder på at Lyon skal være sikret videre spill om de vinner i dag.

Lyon har spilt mot Everton en gang tidligere og det gav Lyons eneste seier. Kampen mot Everton på Goodison Park endte 1 – 2 og er den eneste kampen Lyon har vunnet i Europaligaens gruppespill så langt.

Lyon

Første runde i Europaligaen spilte Lyon borte mot Apollon Limassol og kampen endte 1 – 1. I runde to ble det en ny 1 – 1 uavgjort på hjemmebane mot Atalanta.

I Ligue 1 er Lyon mer frempå og avslutter flere kamper med seier. Så langt står de med formen 6 – 4 – 1 og er det 3. mest scorende laget i ligaen. Lyons eneste tap kom på bortebane mot serieleder Paris Saint-Germain og de slo også Monaco som ligger på 2. plass, 3 – 2 hjemme på Parc Olympique Lyonnais.

Everton

Everton har 1 poeng på tre kamper og har 2 – 2 uavgjort mot hjemme mot Apollon som beste resultat. I første runde spilte de mot Atalanta på bortebane og ble slått 3 – 0.

Det er ikke bare i Europaligaen Everton ikke finner formen. I Premier League ligger de på 18. plass og er i fare for å rykke ned. Med 10 spilte kamper kan de vise til formen 2 – 2 – 6. På de 10 kampene har de scoret 7 mål og sluppet inn 20.

Odds på Lyon – Everton

Det kan se ut som om toget har gått for Everton og de overbeviser hverken i Europaligaen eller i Premier League. Kampen skal likevel kunne by på god uderholdning og bedre blir det dersom man setter et bet på kampen. Den beste oddsen på Lyon – Everton finner du på bettingsiden bet365 og får å spille der trenger du en registrert spillerkonto. Den ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler