København kan knuse Sheriff Tiraspols planer for Europaligaen

FC København – Sheriff Tiraspol
Parken
Europaliga Gruppe F
Torsdag klokken 19.00

Solbakkens Køben har med 6 poeng fortsatt et håp om videre spill i Europaligaen. Men, det avhenger av full pott mot gruppeleder Sheriff Tiraspol.

FC København – Sheriff Tiraspol

Med kun et tidligere møte er det ikke mye statistikk å hente. Dette møtet endte 0 – 0 på Sheriff Tiraspols hjemmebane Stadionul Sheriff. Sheriff hadde i kampen 7 skudd, hvor 1 gikk mot mål. Sammenlignet med Københavns 5 mål, hvor 3 gikk på mål er det klart at danskene viser at de vet litt bedre hvor målet står, uten at det hjalp i denne kampen.

Siste sjanse

1 – 3 – 1 er kanskje en middels prestasjon for København og Solbakken, men det kan vise seg å være godt nok. Det krever i middlertid en seier mot Sheriff Tiraspol. På hjemmebane har ikke Køben tapt, og første runde endte med 0 – 0 mot Lokomotiv Moskva. Mot Fastav Zlin tok København sin første og eneste seier i gruppespillet så langt i kampen som endte 3 – 0.

København mangler 3 spillere, men det er kun Jan Gregus som har spillertid i Europaligaen av disse. Jan stilte til start mot Lokomotiv Moskva og Fastav Zlin, før han noen dager senere gikk ut med skade.

Gruppeleder, men…

Ubeseiret med formen 2 – 3 – 0 og 9 poeng ligger Sheriff Tirspol på 1. plass i Gruppe E. Men, det er ingen komfortabel ledelse når det finnes to lag som kan ta dem igjen. Lokomotiv Moskva spiller mot Fastav Zlin og ligger på andreplass med 8 poeng, og under her finner vi torsdagens utfordrer, København, med 6 poeng. Etter 0 – 0 i første møte betyr det at FC Køben kan velte Sheriffs drøm om Europaligaen.

Odds på FC København – Sheriff Tiraspol

Det ligger an til en spennende kamp som kan vise seg utrolig viktig for Solbakken og København. Med mulighet til å sikre seg videre spill i Europaligaen med seier og avgjort mot Sheriff Tiraspol på bortebane er det Køben som er favoritter. København oddsen er på 1,80, mens uavgjort eller en seier til Sheriff gir deg 3,70 eller 5,00. For å plassere et bet med denne oddsen og få tilgang til det største utvalget av oddsmarkeder trenger du en spilerkonto på bet365 og det ordner du enkelt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler