Køben har sjansen til å ta ledelsen i Gruppe F

Tiraspol møter gruppeleder Lokomotiv Moskva og nå har Ståle & co sjansen til å stikke i fra. Ståle Solbakken og København befinner seg på delt 2. plass sammen med Sheriff Tiraspol etter to målløse uavgjorter.

Fastav Zlin – FC København

Målløst har det også blitt for Fastav Zlin som etter 3 – 0 tap borte mot Lokomotiv Moskva og 0 – 0 hjemme mot Sheriff Tiraspol har 4. plassen. København har spilt hjemme mot Lokomotiv Moskva og borte mot Sheriff Tiraspol. Begge kampene endte uavgjort og nå står FC København klare til å ta sine første poeng i Europaliga gruppespillet.

1. Liga

I 1. Liga står vertene Fastav Zlin med 4 – 2 – 4 og 7. plass etter 10 spilte runder. Med 11 scoringer for og like mange mot seg har de hatt en sesong på det jevne så langt. Spesielt om man ser mot forrige sesongs resultater med 11 – 8 – 11 og 34 – 35 i målforskjell. Fastav Zlin har ikke spilt mot København før og de skal møte tøff motstand hjemme på Letná Stadion. Vertene har ingen utpregede toppscorere, beste spiller er Mirzad Mehanović med 3 mål på 8 kamper. Han kom riktig nok nylig over fra Jablonec og har kun spilt tre kamper for Fastav til nå. 3 mål gjør likevel at vi må ned på 11. plass for å finne han.

Superliga

FC København har 5 – 3 – 4 og 21 mål i danske Superliga. Mot seg har de 15 scoringer. I Ståle Solbakkens danske tropp finner vi flere måljegere, med Pieros Sotiriou, Andrija Pavlović og Benjamin Verbič som utmerker seg spesielt og er alle inn på topp 10 listen for Superligaen. Forrige Superliga sesong ble avsluttet med FC København på topp, og de gikk alle 26 rundene uten tap. Formen endte med 19 – 7 – 0. Sammenlignet med i år skal de ha mer å hente på formen.

Fastav Zlin – FC København Odds

Danskene og Ståle Solbakken er knepne favoritter på bettingsidene og det kan gi gode tilbakebetalinger. Henter København tre poeng i kampen gir bet365 deg 1,90 ganger innsatsen tilbake, mens hjemmeseier til Fastav Zlin gir 4,75. Forsetter lagene med en målløs kamp gir en uavgjort 3,50. For å bette på Fastav Zlin eller København trenger du en konto hos bet365. Den åpner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler