Dinamo Zagreb – Odd BK: Se Europa League via live stream

Telemarkingene skal til Kroatia for å spille først kamp I den tredje kvalifiseringsrunden til Europa League torsdag kveld. Les her hvordan du kan få sett kampen via live stream.

Med en 2-0 seier sammenlagt i forrige runde over Vaduz fra Liechtenstein venter det betydelig bedre mostand i denne runden.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på hjemmebanen til Dinamo Zagreb, Stadion Maksimir. Det er den største fotballstadionen i Kroatia med en kapasitet på 38.000 tilskuere.

Den ble opprinnelig bygget i 1912, og ble sist oppgradert i 1997. Det er en typisk øst-europeisk stadion med løpebaner og massive tribuner. Det mest spesielle med den er at den ikke har tak i det hele tatt.

Det kroatiske fotballandslaget spilles en del av kampene sine på Stadion Maksimir.

Sliter i hjemlig serie

I serien sliter laget voldsomt, og har kun scoret 12 mål totalt på 16 ligakamper, det er minst av alle lagene i ligaen. Medaljekandidatene ligger foreløpig på en tiendeplass, hele 13 poeng bak serieleder Rosenborg.

Stadion Maksimir

Til Odds fordel er årets serie jevnere på lenge, og laget kan ved å vinne sin hengekamp samtidig som andre resultater går deres vei klatre hele seks plasser på tabellen.

Til denne kampen har laget fått en ukes pause i og med at det er sommerpause i Eliteserien, noe som forhåpentligvis har fått laget til å hvile ut og få en god oppladning til en tøff bortekamp.

Kroatene nettopp startet den nye sesongen

Dinamo Zagreb kom på det som var en skuffende andreplass i serien forrige sesong. Laget vant nemlig elleve seriemesterskap på rad mellom 2005 og 2016 før det mer ukjente laget Rijeka vant tittelen i vår.

I år har de startet serien med to strake seire og 6-0 i målforskjell.

Men Dynamo Zagreb er fortsatt et meget sterkt lag som har vært i gruppespill i Champions League og Europa League hele ti sesonger på rad.

Forrige sesong kom de på sisteplass i sin gruppe etter å ha tapt alle seks gruppespillskampene.

Odd skuffet

Hvor kan du se kampen?

Eurosport Norge har kjøpt rettighetene til å vise kampen. Om du ikke har mulighet til å se den på TV kan den streames live hos Bet365 om du har en aktiv konto hos dem.

Har du ikke en aktiv konto er det eneste du trenger å gjøre å opprette en, for så å gjøre et enkelt innskudd. Da har du tilgang til tusenvis av fotballkamper og sportsbegivenheter som blir streamet live hvert år.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler