Dinamo Zagreb - Odd BK: Se Europa League via live stream

image-2

Telemarkingene skal til Kroatia for å spille først kamp I den tredje kvalifiseringsrunden til Europa League torsdag kveld. Les her hvordan du kan få sett kampen via live stream.

Med en 2-0 seier sammenlagt i forrige runde over Vaduz fra Liechtenstein venter det betydelig bedre mostand i denne runden.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på hjemmebanen til Dinamo Zagreb, Stadion Maksimir. Det er den største fotballstadionen i Kroatia med en kapasitet på 38.000 tilskuere.

Den ble opprinnelig bygget i 1912, og ble sist oppgradert i 1997. Det er en typisk øst-europeisk stadion med løpebaner og massive tribuner. Det mest spesielle med den er at den ikke har tak i det hele tatt.

Det kroatiske fotballandslaget spilles en del av kampene sine på Stadion Maksimir.

Sliter i hjemlig serie

I serien sliter laget voldsomt, og har kun scoret 12 mål totalt på 16 ligakamper, det er minst av alle lagene i ligaen. Medaljekandidatene ligger foreløpig på en tiendeplass, hele 13 poeng bak serieleder Rosenborg.

Stadion Maksimir

Til Odds fordel er årets serie jevnere på lenge, og laget kan ved å vinne sin hengekamp samtidig som andre resultater går deres vei klatre hele seks plasser på tabellen.

Til denne kampen har laget fått en ukes pause i og med at det er sommerpause i Eliteserien, noe som forhåpentligvis har fått laget til å hvile ut og få en god oppladning til en tøff bortekamp.

Kroatene nettopp startet den nye sesongen

Dinamo Zagreb kom på det som var en skuffende andreplass i serien forrige sesong. Laget vant nemlig elleve seriemesterskap på rad mellom 2005 og 2016 før det mer ukjente laget Rijeka vant tittelen i vår.

I år har de startet serien med to strake seire og 6-0 i målforskjell.

Men Dynamo Zagreb er fortsatt et meget sterkt lag som har vært i gruppespill i Champions League og Europa League hele ti sesonger på rad.

Forrige sesong kom de på sisteplass i sin gruppe etter å ha tapt alle seks gruppespillskampene.

Odd skuffet

Hvor kan du se kampen?

Eurosport Norge har kjøpt rettighetene til å vise kampen. Om du ikke har mulighet til å se den på TV kan den streames live hos Bet365 om du har en aktiv konto hos dem.

Har du ikke en aktiv konto er det eneste du trenger å gjøre å opprette en, for så å gjøre et enkelt innskudd. Da har du tilgang til tusenvis av fotballkamper og sportsbegivenheter som blir streamet live hvert år.