Toppene møtes i Gruppe D

AEK Athen – Milan

Olympiako Stadio Athinas

Torsdag 19.00

Milan har en liten ledelse på 2 poeng over vertene AEK Athen før torsdagens kamp mellom toppene i Gruppe D. Forrige kamp på Olympiako Stadio Athinas gav vertene en 1 – 0 seier over Milan. Gjøres det igjen tar Athen over tronen.

Athen – Milan

Første kamp i gruppespillet mellom Milan og Athen endte 0 – 0 på San Siro. Før dette har lagene spilt mot hverandre to ganger. Det var i Champions League 2006/07. Kampene endte 3 – 0 på San Siro og 1 – 0 på Olympiako Stadio Athinas. Begge lagene gikk videre til sluttspillet, men Lyon ble slått ut av Roma i første runde. Milan spilte seg til finalen hvor de vant 2 – 1 over Liverpool og tok sin 7. Champions League tittel.

AEK Athen

AEK har så langt kun vunnet en kamp, det var i første runde når de spilte borte mot Rijeka. Kampen endte 1 – 2. I runde to spilte de hjemme mot Austria Wien i en kamp som endte 2 – 2, og det ble fulgt opp med 0 – 0 mot Milan på bortebane.

Etter 9 kamper i Superleague har AEK Athen formen 5 – 2 – 2 og 12 – 6. Det gir de en 3. plass, 2 poeng bak serieleder Atromitos og 1 poeng bak PAOK på andreplass. På eget gress er Athen sterkere en på bortebane og har vunnet 3 av 4 kamper.

Milan

Milan har overbevist som det sterkeste laget i gruppen. første runde endte med 1 – 5 borteseier over Austria Wien. Deretter spilte Milan hjemme mot Rijeka og vant 3 – 2. Mot AEK endte kampen som nevnt målløs på hjemmebane.

Milan har en bandet sesong i Serie A og etter 11 kamper har de formen 5 – 1 – 5, med 16 – 16 i målforskjell. Det plasserer de på en 8. plass. De er relativt jevne når det gjelder spill på hjemme og bortebane, men de scorer faktisk flere mål borte. Om det holder i møtet mot AEK Athen på Olympiako Stadio Athinas gjenstår å se.

Odds på Europaligaen

Milan er favoritter i kampen om troen av Gruppe D, men bookmakerne vet også at det er to jevne lag og det gir utslag i høy odds. bet365 gir deg både høy odds på Athen – Milan og det beste utvalget av live odds. Ved å følge kampen og s hvem som utmerker seg av lagene kan du plassere bets som kan avgjøres i løpet av kort tid og gi enda bedre underholdning fra kampen. For å spille live odds på bet365 trenger du en spillerkonto og den åpner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler