Vårt drømmelag til sesongens siste Fantasy Premier League

Vårt drømmelag til sesongens siste Fantasy Premier League

Det beste laget i de to foregående spillerundene må sies å være Leeds, som står med 9-1 på sine tre siste – to av de på bortebane. Spillere som Stuart Dallas (5.5) og Patrick Bamford (6.6) har begge hatt drømmesesonger, og skal også avslutte med en attraktiv hjemmekamp mot nedrykksklare West Bromwich hjemme på Elland Road.

Videre må vi nevne Liverpool, som også vant begge sine kamper – noe som var ekstremt viktig i kampen om CL-plassene. Både Mohamed Salah (12.9), Roberto Firmino (9.1) og Sadio Mané (11.7) bidro med både mål og målgivende, men det var keeper Alisson (6.0) som stjal showet, med sin matchvinnerscoring på overtid mot West Brom.

Til slutt nevner vi at Arsenal også har funnet formen – om noe litt for sent – med sine fire strake seiere. Nicolas Pépé (7.6) kan være et godt valg i sesongavslutningen mot Brighton, han står nå med tre mål på sine to siste kamper.

Rundens vinnere – GW36 og 37

Rundens vinner går til Newcastles Joe Willock (4.8). Unggutten som er på lån fra Arsenal har nå scoret i seks strake ligakamper, og er dermed den yngste spilleren som noensinne har gjort det.

Rundens skuffelse – GW36 og 37

Rundens skuffelser går til Heung-Min Son (9.7) og Dominic Calvert-Lewin (7.5). Begge hadde fine kamper og var valgt av mange, men endte begge to opp med to blanks.

Slik gikk det med Fotballkanalens drømmelag Gameweek 36

Vi endte på 63 poeng, noe som ble en helt grei runde. Vi traff på Dallas og Alexander-Arnold defensivt, mens vi traff på Bale, Kane og kaptein Salah fremover i banen. I tillegg hadde vi hele 17 poeng på benken. Vi satser på å gjøre det så godt som mulig i årets siste runde!

Søndag er det klart for sesongens siste runde i Premier League, og her er våre Fantasy-tips til Gameweek 38!

Keeper

I mangel av andre sikre valg i mål, så setter vi Chelseas Edouard Mendy (5.2) i mål. Chelsea har fortsatt en meget viktig kamp de må vinne, og Chelseas nyeste keeper har stort sett vært strålende denne sesongen.

Alternativer:
Alisson (6.0), hjemme mot Crystal Palace
Illan Meslier (4.8), hjemme mot West Bromwich
Aaron Ramsdale (4.6), hjemme mot Burnley

Forsvar

I forsvaret går vi fortsatt for Leeds’ Stuart Dallas (5.5) og Liverpools Trent Alexander-Arnold (7.8). Det er de to forsvarsspillerne med flest poeng til nå denne sesongen, og begge har gode hjemmekamper på papiret, mot henholdsvis West Bromwich og Crystal Palace.

Sistemann i forsvaret blir West Hams Aaron Cresswell (5.7) når London-klubben skal avslutte mot Southampton. Har også hatt en kjempesesong, og er som alltid livsfarlig på dødballer med venstrefoten sin.

Alternativer:
Rúben Dias (5.9), hjemme mot Everton
Andrew Robertson (7.2), hjemme mot Crystal Palace
Vladimir Coufal (4.8), hjemme mot Southampton

Midtbane

På midtbanen starter vi med Liverpool-duoen Mohamed Salah (12.9) og Sadio Mané (11.7). Begge har vært i relativt god Fantasy-form de siste kampene, og dette er en kamp Liverpool er nødt til å vinne.

Videre tar vi med Leeds’ Raphinha (5.5) hjemme mot West Bromwich, samt Newcastles formspiller og gullgutt Joe Willock (4.8) når de sorthvite skal på besøk til Fulham.

Alternativer:
Tomas Soucek (5.2), hjemme mot Southampton
Jack Grealish (7.5), hjemme mot Chelsea
Jack Harrison (5.8), hjemme mot West Bromwich
Matheus Pereira (5.4), borte mot Leeds

Angrep

I angrepet går vi for en budsjett-trio som alle har hatt en meget god sesong. Michail Antonio (6.6) scoret sist, og har nå en meget attraktiv hjemmekamp mot svake Southampton.

Patrick Bamford (6.6) scoret også sist, og skal denne gangen møte West Brom på hjemmebane. Er nok interessert i å avslutte sesongen sterkt.

Til slutt tar vi med Burnleys Chris Wood (6.5) når de skal besøke for lengst nedrykksklare Sheffield United.

Alternativer:
Danny Ings (8.4), borte mot West Ham
Jamie Vardy (10.2), hjemme mot Tottenham
Roberto Firmino (9.1), hjemme mot Crystal Palace

Ukens drømmelag – Gameweek 38

Hvem bør du ha som kaptein?

Mange gode kapteinsvalg denne runden, men siden det er aller siste runde i årets Fantasy så tar vi en sjanse og setter bindet på Chris Wood mot nedrykksklare Sheffield United.

Til slutt

Husk deadline denne runden søndag kl. 15:30 – lykke til!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler