SPONSET INNHOLD: HAR DU SJEKKET UT DENNE NYE APPEN?

Er du eller noen du kjenner involvert i organiseringen av et fotball-lag? Da vil denne appen gjøre hverdagen mye enklere for alle involverte.

Les mer og last ned appen her: SportMember

I en tid med Facebook, Instagram og Snapchat finnes det også applikasjoner som fremmer sunne aktiviteter.

Dette er tilfellet med en ny applikasjon som gjør det enda enklere å koordinere lagsport på alle nivå.

Teknologi er allerede en uunnværlig del av vårt liv, så hvorfor ikke også bruke den til å gjøre organiseringen av lagsport langt mer effektiv? Hvorfor ikke droppe papirarbeidet og bruke kreftene våre på konkurranse og sport?

SportMember har over 49.000 registrerte lag, og kan innfri nettopp disse behovene. Appen gjør det langt enklere å administrere klubber og lag enn tidligere. SportMember er en digital plattform som hjelper med kommunikasjon mellom spillere, trenere, klubbadministrasjonen og foreldre, samt en mulighet for enkel klubbkoordinering og innbetaling av medlemskontingent.

SportMember inneholder flere funksjoner trenere vil dra nytte av, blant annet et sms/mail system, som med få klikk, gir treneren mulighet til å sende påminnelser eller avlysninger ut til samtlige spillere. En interaktiv spilleroversikt med telefonnumre, mailadresser, samt muligheten for å føre statistikk over lagets spillere, eksempelvis hvem som er toppscorer eller hvem som har fått flest gule kort.

Med applikasjonen SportMember kan alle nyte fordelene ved sporten sin, uten de byråkratiske og administrative barrierene. Alt er enklere, og det beste av alt: Det er helt gratis!

Les mer og last ned appen her: SportMember

Fotballkanalen

268 Artikler